Clickmed
programare rapida la medic

Peste gatit in stil italienesc

Actualizat la data de: 16 Ianuarie 2015
Peste gatit in stil italienesc

Timp de preparare: 45-60 minute

Dificultate: redusa

Cu doar 110 calorii pentru o portie, acest preparat savuros din peste se bazeaza pe o combinatie de ingrediente inspirata din bucataria italieneasca.

Reteta este suficienta pentru o portie si poate fi consumata fara riscuri de persoanele care sufera de ulcer.

Ingrediente

  • 100 grame peste (la alegere)
  • 1 rosie, taiata cuburi
  • 500 ml supa de legume strecurata
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 frunza de dafin
  • 1 lingurita pudra de ceapa
  • 1 lingurita patrunjel
  • 1 sfert de lingurita oregano
  • 1 sfert de lingurita busuioc
  • un praf de rozmarin uscat
  • 1 jumatate de lingurita seminte de chimen dulce
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

  1. Introduceti in recipientul unui blender ceapa, patrunjelul, oregano-ul, busuiocul, rozmarinul si semintele de chimen dulce.
  2. Procesati, apoi transferati mixul de condimente intr-o oala, impreuna cu celelalte ingrediente, cu exceptia pestelui.
  3. Lasati supa la fiert timp de 30 de minute.
  4. Adaugati pestele, dati focul la mic, acoperiti oala si lasati totul la gatit inca 15 minute.
  5. Indepartati frunza de dafin si serviti preparatul cald.
Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate