Peste gatit in stil italienesc
Cu doar 110 calorii pentru o portie, acest preparat savuros din peste se bazeaza pe o combinatie de ingrediente inspirata din bucataria italieneasca.
Reteta este suficienta pentru o portie si poate fi consumata fara riscuri de persoanele care sufera de ulcer.
Ingrediente
- 100 grame peste (la alegere)
- 1 rosie, taiata cuburi
- 500 ml supa de legume strecurata
- 2-3 catei de usturoi
- 1 frunza de dafin
- 1 lingurita pudra de ceapa
- 1 lingurita patrunjel
- 1 sfert de lingurita oregano
- 1 sfert de lingurita busuioc
- un praf de rozmarin uscat
- 1 jumatate de lingurita seminte de chimen dulce
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
- Introduceti in recipientul unui blender ceapa, patrunjelul, oregano-ul, busuiocul, rozmarinul si semintele de chimen dulce.
- Procesati, apoi transferati mixul de condimente intr-o oala, impreuna cu celelalte ingrediente, cu exceptia pestelui.
- Lasati supa la fiert timp de 30 de minute.
- Adaugati pestele, dati focul la mic, acoperiti oala si lasati totul la gatit inca 15 minute.
- Indepartati frunza de dafin si serviti preparatul cald.