Coronavirus Update

Spaghete italienesti cu dovlecei

Actualizat la data de: 17 Octombrie 2014
Spaghete italienesti cu dovlecei

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Aceasta reteta preluata din bucataria italieneasca este potrivita pentru regimul alimentar recomandat in cazul urticariei.

Usor de digerat si tolerat de sistemul digestiv, nu influenteaza nivelul inflamatiilor in organism.

Ingrediente

  • 500 grame spaghete
  • 700 grame dovlecel taiat rondele fine
  • 3 linguri ulei de nuca
  • 2 catei de usturoi pisati
  • cateva frunze proaspete de busuioc
  • 2 linguri fulgi de drojdie inactiva
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

  1. Incalziti uleiul de nuca intr-o tigaie si adaugati usturoiul pisat si dovlecelul.
  2. Amestecati bine cateva minute, pana cand dovlecelul devine auriu si crocant la suprafata si fraged in interior.
  3. Fierbeti pastele, scurgeti-le bine si adaugati-le tigaie, impreuna cu dovlecelul, busuiocul si fulgii de drojdie.
  4. Mai lasati pastele pe foc inca 5 minute.
  5. Serviti-le imediat.
Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate