Orez cu legume preparate la aburi
Actualizat la data de: 02 Octombrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Simptomele gastritei acute pot fi tinute sub control cu ajutorul unei diete formate din alimente bogate in fibre (legume, cereale etc.).
Sunt de evitat condimentele puternice si produsele alimentare care stimuleaza hiperaciditatea gastrica.
Ingrediente
- 1 cana orez spalat si scurs bine
- 3 cani de apa
- 3 lingurite ulei de masline
- 30 grame de conopida
- 50 grame de spanac
- 30 grame de broccoli
- 2-3 morcovi taiati rondele
- sare mare
Mod de preparare
- Fierbeti apa cu sarea si piperul, apoi adaugati orezul.
- Puneti legumele in oala de gatit cu aburi si lasati-le la fiert timp de 15 minute.
- La final, amestecati orezul cu legumele si asezonati cu sare.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Cum sa asociati alimentele pentru a pierde in greutate
- RMN Spectroscopie Cerebrala
- Plan de detoxifiere pentru 7 zile
- Detoxifiere naturala de primavara
- Sfaturi pentru sanatatea cardiovasculara
- Dieta pentru afectiunile gastrointestinale
- Dieta macrobiotica
- Alimente bogate in fibre
- Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare