Cartofi cu jambon
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g branza de oaie (mai iute)
- 1/2 ceasca de smantana light
- 2 cartofi fierti taiati cuburi
- 300 g jambon fiert taiat cubulete subtiri
- 2 lingurite de ardei iute
Mod de preparare:
- Incalziti cuptorul la 200 grade C
- Intr-o tigaie medie, topiti branza si smantana, amestecand incontinuu pana se formeaza un sos cremos.
- Luati tigaia de pe foc. Adaugati restul ingredientelor si amestecati. Acoperiti vasul si puneti-l la cuptor pentru 45 de minute
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Cat de periculosi sunt cartofii prajiti?
- Bolile cardiovasculare, cauze si factori de risc
- Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima
- Caria dentara: mit si adevar
- Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism
- Ce inseamna sa mananci sanatos?
- Cromul
- Despre vara si prea multe calorii
- Cele mai bune si mai rele aperitive
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare