Coronavirus Update

Fulgi de ciocolata

Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Fulgi de ciocolata

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 60 g faina
  • 50 g migdale maruntite
  • 10 ml lapte
  • 1 lingura de indulcitor lichid (diluat in apa)
  • 1 lingura de cacao neindulcit
  • sare

Mod de preparare:

  1. Se amesteca laptele cu galbenusul de ou, migdalele, faina, cacao si indulcitorul.
  2. Se bate bine albusul de ou pana se intareste, apoi se adauga un praf de sare.
  3. Se unge tava cu unt si se toarna toata compozitia.
  4. Se coace la cuptor timp de 30 de minute la 180 grade Celsius.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate