Coronavirus Update
LB

Conf. univ. dr. Laurentiu Belusica

Medic specialist in Chirurgie generala

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 5 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Laurentiu Belusica?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

bebe
9 ani si 2 luni

In urma cu 11 ani a avut pe masa de operatie un pacient inca tanar, insulino-dependent, cu doua picioare in groapa. Un om caruia ca si cand nu i-ar fi ajuns diabetul (la momentul respectiv cu 6 insuline pe zi), suferea si de o peritonita cu un abces gigant (800 mL!!). Tuturor le era teama ce s-ar fi putut intampla pe masa de operatie! Ceea ce se pare ca s-a si intamplat. Dar Dumnezeu este mare! O prima operatie, un anus contranaturii, o a doua operatie pt repunerea traseului normal si iata ca din acea zi totul a revenit la normal si a fost foarte bine. Si pana astazi nu a mai avut niciun fel de probleme de sanatate (a ajuns chiar la 3 insuline pe zi). Si toate acestea numai multumita domnului Dr. Laurentiu Belusica (impreuna cu echipa sa de profesionisti), un OM de o rara calitate umana, un OM implicat in suferinta pacientilor sai, un OM care ar trebui sa fie exemplu pt generatiile viitoare. EXCELENT PROFESIONIST! Profesionalismul sau este incontestabil - o dovedesc faptele! Calitatea sa umana, este rar de gasit astazi! VA MULTUMIM DOMNULE DOCTOR!!!!

chitu.petre
9 ani si 6 luni

e bun belusica. ar trebui sa fie mai atent cu bolnavii

KOKOMIC
9 ani si 6 luni

AVEAM O INFECTIE LA SAN PE CARE NU MI-O REZOLVASE NIMENI IN 6 OPERATII SI IN 10 ANI DE SUFERINTA...ERAM HOTARATA SA NU MAI INCERC...DAR...LA 37 ANI ERAM INSARCINATA CU FETITA MEA...PROBLEME MARI DE SARCINA....L-AM CONTACTAT PE DR. IONASCU,UN ALT MARE OM,CARE CAND M-A VAZUT,A REUSIT SA MA CONVINGA SA MA OPEREZ...OK.M-A TRANSF. LA CANTACUZINO DUPA CE IN PREALABIL LUASE LEG. CU DR. BELUSICA.M-A VAZUT...CU MULT CALM M-A ASCULTAT SI A STIUT DUPA ACEEA CARE A FOST GRESEALA TUTUROR CELOR DINAINTEA LUI...SOLUTIA DE CONTRAST...M-A OPERAT A DOUA ZI LA SAN SI CONCOMITENT LA GLANDA LUI BARTHOLIN,Ac***a SI ACOLO,INFECTIE.FARA NICI-O PRETENTIE DE "MULTUMIRE" ,SUNT ACUM UN OM NORMAL..SANATOS ..CU O FETITA DE 5 ANI IN MAI... LA CARE A PARTICIPAT CU MUUULTA DARUIRE DR. IONASCU DE LA POLIZU...DUMNEZEU SA LE AJUTE ASA CUM AU FACUT-O EI CU MINE....LE MULTUMESC CU TOATA FIINTA MEA.

florentina
9 ani si 6 luni

Buna ziua, tuturor celor care au postat pe acest site. Nu vreau sa fiu rautacioasa, Problema mea incepe c-am asa, in anul 1996 am fost operata de o banala operatie de ampedicita de catre domnul doctor, mai sus amintit (pe atunci aveam numai 19 ani, dupa 2 saptamani de la externare m-am reintor la dansul intrucat aveam febra si nu ma simteam bine, mi s-a spus ca este totul ok, sa merg acasa, dupa alte 2 saptamani ma reintorc la spital in stare de septicemie, nici un medic nu vroia sa ma opereze, insa a existat un inger pazitor care a facut-o si acele se numeste Domnul Doctor Brezeanu Iulian. In urma acestei operatii de apendicita (am avut un pansament uitat in mine, de catre Belusica) mai exact a infectiei care am avut-o localizata in spatele ovarului drept, eu nu mai pot avea copii. Multumita Doctorului BELUSICA.

medic rezident
9 ani si 6 luni

Lucrez zilnic cu dansul si sunt impresionat de profesionalismul si calitatile umane ale dansului . Putini oameni sunt dispusi sa isi ofere ajutorul asa cum este conf.dr. Belusica .

Locatie medic

Spitalul clinic dr. IOAN CANTACUZINO
Adresa: Str. Ioan Movila nr. 5
Localitate: Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 0212107100

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter