Coronavirus Update

Dr. Andrei Haidar
Medic specialist in Gastroenterologie
Medic la Spitalul clinic COLENTINA
Adresa: Str. Stefan cel Mare nr. 19
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti
Fax: 021 316.55.12

23 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21545689647
Utilizator2154568964
7

3 ani si 1 luni
Il cunosc pe dl. doctor Haidar din 1994 din spitalul Colentina. In acesti ani am avut in diferite perioade de timp in grija lui tatal, sora, sotul si soacra si intotdeauna a fost impecabil din toate punctele de vedere. Un medic exceptional si un om cu suflet de aur. Cand situatia pacientului era critica, a venit si noaptea de acasa, a venit si in zilele in care ar fi fost liber, a venit chiar si atunci cand el era bolnav, doar pentru a se ocupa de pacientul pe care il avea in ingrijire. Nu pot sa uit ca in 1993, atunci cand fiind perioada de sarbatori nu au putut fi gasiti brancardierii din sectie, el personal care venise special de acasa din timpul sau liber, impreuna cu inca 3 medici care erau de garda au carat 2 etaje pe scari brancarda pe care se afla tatal meu si ca apoi a stat toata noaptea langa tata pana a reusit sa il scoata din coma. Dimineata cand am intrat eu in salon, l-am vazut stand pe margnea patului si tinandu-l de mana pe tata, caruia ii spunea cuvinte de incurajare. Niciodata nu a cerut si nu a primit nimic. Sunt surprinsa sa vad comentarii negative despre el si nu pot crede ca sunt adevarate. Eu ii voi fi recunoscatoare toata viata pentru tot ce a facut si ma voi inclina intotdeauna cu respect in fata lui.
Diana Scarlat
Diana Scarlat
6 ani si 5 luni
Dr. Andrei Haidar mi-a salvat viata saptamana trecuta, cand a facut, poate, una dintre cele mai ciudate interventii, cu sanse minime de reusita, in conditiile date, dar care chiar aa fost o reusita exceptionala. Luni, 3 august, ficatul meu a fost invadat de mai multe bucati de piatra, cu mal si nisip din fiere. Am ajuns la dr. Haidar abia miercuri, cu bilirubina 9. Dintrto singura bucata de piatra intrata pe canalul coledoc se poate muri. Dr Haidar a reusit sa curete tot si sa ma readuca la viata. Nu am avut complicatii de niciun fel, am putut face apoi operatia de colecist si accum sunt acasa, de doua zlle, si nici nu mi mai amintesc durerile cumplite prin care am trecut. In plus, sectia condusa de dr. Haidar la spitalul Colentina - corpul B - este ca in filmele americane. Nu mi-am imaginat ca exissta asa ceva intr-un spital de stat din romania. Totul este impecabil1
Tatiana
Tatiana
6 ani si 9 luni
Un medic fara suflet. Isi racoleaza pacientii in ultimul stadiu din clinicile particulare (de ex Medlife) si dupa ii interneaza la Spitalul Floreasca unde sunt supti de bani si folositi pe post de cobai de el si echipa lui. Feriti-va de acest pseudo-doctor!
Loredana Gheorghita
Loredana Gheorghita
7 ani si 5 luni
Un medic extraordinar!
simona
simona
7 ani si 7 luni
Chiar azi tatal meu a iesit din spital unde a fost "tratat" de acest doctor care se pare ca nu stie sa comunice sau poate comunica numai cu cine ii convine ,caci timp de 3 zile a fost internat pentru o piatra de fiere plecata si care acuza si o pancreatita acuta, presupun caci in final am plecat din spital unde pe langa doctor , inclusiv asistentele si celelalte cadre lasa de dorit.....pacat , credeam si aveam mare incredere ca spitalele din BUCURESTI sunt RAI pentru noi oamenii de rand. Si vreau sa spun ca noi nu ne ducem la spital de dragul de a fi acolo ,ci de nevoie DOMNULE DOCTOR DRAG....PACAT DE STIINTA DVS. CACI ATITUDINEA LASA DE DORIT.
Anonim
Anonim
7 ani si 10 luni
Intr-adevar cred ca dl doctor este foarte bun, insa este orientat spre a face pacientul sa cheltuie cat mai multi bani, chiar daca nu este nevoie. Nu as reveni la domnul doctor.
CAMPEANU VICTORIA
CAMPEANU VICTORIA
7 ani si 10 luni
Dr. Andrei Haidar, este un OM, un MEDIC DE EXCCEPTIE. 1 la 100000000000000000000000000000000000000000000000000 Toata stima si respectul pentru acest medic. Datorita acestui OM, eu traiesc! RESPECT D-LE DOCTOR! Il recomand cu toata increderea! Nota este maxima, 5
Viorel Ciubotaru
Viorel Ciubotaru
7 ani si 12 luni
L-am avut internat pe tatal meu cu litiaza biliara.Analiza,urmarirea si rezolvarea au fost exelente
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Andrei Haidar


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

23 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Andrei Haidar

Medic specialist in Gastroenterologie
Medic la Spitalul clinic COLENTINA
Adresa: Str. Stefan cel Mare nr. 19

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter