Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului
AH

Dr. Andrei Haidar

Medic specialist in Gastroenterologie
4 23
23
|adauga opinie

Opiniile pacientilor

Utilizator21545689647
5 ani si 5 luni

Il cunosc pe dl. doctor haidar din 1994 din spitalul colentina. in acesti ani am avut in diferite perioade de timp in grija lui tatal, sora, sotul si soacra si intotdeauna a fost impecabil din toate punctele de vedere. un medic exceptional si un om cu suflet de aur. cand situatia pacientului era critica, a venit si noaptea de acasa, a venit si in zilele in care ar fi fost liber, a venit chiar si atunci cand el era bolnav, doar pentru a se ocupa de pacientul pe care il avea in ingrijire. nu pot sa uit ca in 1993, atunci cand fiind perioada de sarbatori nu au putut fi gasiti brancardierii din sectie, el personal care venise special de acasa din timpul sau liber, impreuna cu inca 3 medici care erau de garda au carat 2 etaje pe scari brancarda pe care se afla tatal meu si ca apoi a stat toata noaptea langa tata pana a reusit sa il scoata din coma. dimineata cand am intrat eu in salon, l-am vazut stand pe margnea patului si tinandu-l de mana pe tata, caruia ii spunea cuvinte de incurajare. niciodata nu a cerut si nu a primit nimic. sunt surprinsa sa vad comentarii negative despre el si nu pot crede ca sunt adevarate. eu ii voi fi recunoscatoare toata viata pentru tot ce a facut si ma voi inclina intotdeauna cu respect in fata lui.

Diana Scarlat
8 ani si 10 luni

Dr. andrei haidar mi-a salvat viata saptamana trecuta, cand a facut, poate, una dintre cele mai ciudate interventii, cu sanse minime de reusita, in conditiile date, dar care chiar aa fost o reusita exceptionala. luni, 3 august, ficatul meu a fost invadat de mai multe bucati de piatra, cu mal si nisip din fiere. am ajuns la dr. haidar abia miercuri, cu bilirubina 9. dintrto singura bucata de piatra intrata pe canalul coledoc se poate muri. dr haidar a reusit sa curete tot si sa ma readuca la viata. nu am avut complicatii de niciun fel, am putut face apoi operatia de colecist si accum sunt acasa, de doua zlle, si nici nu mi mai amintesc durerile cumplite prin care am trecut. in plus, sectia condusa de dr. haidar la spitalul colentina - corpul b - este ca in filmele americane. nu mi-am imaginat ca exissta asa ceva intr-un spital de stat din romania. totul este impecabil1

Tatiana
9 ani si 2 luni

Un medic fara suflet. isi racoleaza pacientii in ultimul stadiu din clinicile particulare (de ex medlife) si dupa ii interneaza la spitalul floreasca unde sunt supti de bani si folositi pe post de cobai de el si echipa lui.
feriti-va de acest pseudo-doctor!

Loredana Gheorghita
9 ani si 10 luni

Un medic extraordinar!

simona
10 ani si 15 zile

Chiar azi tatal meu a iesit din spital unde a fost "tratat" de acest doctor care se pare ca nu stie sa comunice sau poate comunica numai cu cine ii convine ,caci timp de 3 zile a fost internat pentru o piatra de fiere plecata si care acuza si o pancreatita acuta, presupun caci in final am plecat din spital unde pe langa doctor , inclusiv asistentele si celelalte cadre lasa de dorit.....pacat , credeam si aveam mare incredere ca spitalele din bucuresti sunt rai pentru noi oamenii de rand.
si vreau sa spun ca noi nu ne ducem la spital de dragul de a fi acolo ,ci de nevoie domnule doctor drag....pacat de stiinta dvs. caci atitudinea lasa de dorit.

CAMPEANU VICTORIA
10 ani si 3 luni

Dr. andrei haidar, este un om, un medic de excceptie. 1 la 100000000000000000000000000000000000000000000000000 toata stima si respectul pentru acest medic. datorita acestui om, eu traiesc! respect d-le doctor! il recomand cu toata increderea! nota este maxima, 5

Anonim
10 ani si 3 luni

Intr-adevar cred ca dl doctor este foarte bun, insa este orientat spre a face pacientul sa cheltuie cat mai multi bani, chiar daca nu este nevoie. nu as reveni la domnul doctor.

Viorel Ciubotaru
10 ani si 4 luni

L-am avut internat pe tatal meu cu litiaza biliara.analiza,urmarirea si rezolvarea au fost exelente

mirela florian
10 ani si 8 luni

E brici! precum tepii de arici!

Viorela Codreanu Tiron
11 ani si 23 zile

Nu sunt cuvinte destul de cuprinzatoare pentru a descrie acest om care are harul de a fi intr-adevar medic.rar poti gasi un medic care sa se dedice cu totul profesiei domiei sale.
sa ne traiti ani buni si frumosi dle doctor!

Pag 1 din 3

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter