Coronavirus Update

Dr. Claudia Teodorescu
Medic specialist in Dermato-venerologie
Medic la Spitalul clinic COLENTINA
Adresa: Str. Stefan cel Mare nr. 19
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti
Fax: 021 316.55.12

62 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Tanase D.
Tanase D.
5 ani si 8 zile
NU MERGETI CU COPII MICI LA EA - ARE TOANE SI RISCATI SA VA ENERVATI RAU! Am auzit de bine, in ceea ce o priveste si poate chiar este un doctor bun si am mers cu copilul acum cateva saptamani, sa rezolv o problema care imi chinua de aproape o luna copilul (in acest interval vizite, buluc - costuri, nici nu imi bat capul ca am fost si la privat si la stat) - doctorul lasa o impresie placuta la prima vedere, DAR actul medical si comunicarea acestui doctor sunt de cel mai jos nivel. Nu exagerez - in manualul de comunicare, ea ar fi in mod clar exemplul negativ. Spre exemplu s-a plans ca are copilul albastru de metil langa pustula cu pricina si nici macar nu scos spirtul sa stearga (de pe piele iese foarte usor), iar apoi dupa ce am insistat totusi sa se uite, s-a acrit in mod vadit, si ne-a recomandat citez "apa si sapun - si imi asum acest lucru" (nimic altceva). Zis si facut, am incercat cu apa si sapun inca 36 ore - rezultatul? DEZASTRUOS! De la o pustula de 5mm s-a marit brusc cam de 8 ori, la vreo 4cm (alti doctori ne spusesera sa nu spalam zona cu sapun, ci doar sa aplicam albastrau de metil si niste creme scumpe). Am incercat sa ii povestim traseul si pataniile de pana acum, nu a ascultat deloc, ba chiar a replicat taios "pai, cum sa ma uit eu unde s-au uitat alti doctori?!" (wtf) Ce sa zic, copilul va multumeste pentru acel minut de bataie de joc, considerat act medical si implicit pentru gestul "frumos" de care ati dat dovada. SA NU UIT, si pentru chirurgia ce a indurat dupa complicatiile imediate si pe care daca va dadeati inca doua minute interesul ati fi rezolvat-o in mod sigur. Pacat ca nu pot pune inregistrarea sa va convingeti... E pacat de experienta dvs profesionala doamna draga, pe care - repet, nu o neg. Eu sper ca fiecare om care citeste, intelege la ce ma refer, iar idiotii mai bine sa va ocoleasca - eu ma lovesc des de ei se pare.
florin sitaru
florin sitaru
5 ani si 24 zile
dupa parerea mea dmna doctor este o profesionista . am fost ptr. un lucru iar dinsa a descoperit si altceva de care eu nu stiam, sa comportat ca atare mi-a recomandat analize pe masura , multumesc dinsei .
Julieta
Julieta
5 ani si 2 luni
Grea dermatologia asta, te imbolnaveste de nervi
Elena
Elena
5 ani si 2 luni
"Doamna doctor" este o expresie ce nu se potriveste cu personajul grotesc despre care vorbim, si anume Claudia Teodorescu. Daca ajungeti in cabinetul in care domneste aceasta tartorita,din cadrul spitalului Colentina,pregatiti-va sa fiti umiliti, trasi la raspundere pentru faptul ca v-ati permis sa va imbolnaviti si sa o deranjati. Asa cum sustin cei care au avut norocul sa o prinda intr-o pasa buna, sunt intr-adevar frustrata pentru ca ma astept sa fiu tratata ca o fiinta umana aflata in suferinta si sa gasesc solutii la un medic asa-zis competent, nu sa mi se dea impresia ca sunt un vierme ce merita strivit de atotstiinta si puterea pe care crede ca o detine "dna" Claudia Teodorescu. Atat sper: Colegiul Medicilor sa nu considere nemultumirea mea drept frustrare si sa investigheze acest caz, sa se faca ceva in acest sens astfel incat sa-si vada si medicii impertinenti lungul nasului, sa se convinga ca nu sunt Dumnezei pe pamant, intangibili.
......
......
5 ani si 5 luni
Fara suparare...
Florin
Florin
5 ani si 5 luni
Nu vreau sa acuz pe nimeni dar chiar se comporta urat..din punctul meu de vedere
Florin
Florin
5 ani si 5 luni
Acest doctor mi-a lasat un gust amar
popescu ioan
popescu ioan
5 ani si 5 luni
Am tinut cont de recomandarile de mai jos si m am prezentat la consultatie la dr. Teodorescu...si am gasit o profesionista pasionata de ce face. Nu se confirma nimicdin ce ati scris frustratilor...si am facut si o sesizare la sfatul medicului. Mult tupeu sa scrii asemenea minciuni....iar personal nu cred ca ai fost la consultatie ptr am stat la usa maibine de o ora sa iau pulsul si toata lumea era supermultumita de doamna doctor.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Claudia Teodorescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

62 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Medie
Dotare
   Medie

Dr. Claudia Teodorescu

Medic specialist in Dermato-venerologie
Medic la Spitalul clinic COLENTINA
Adresa: Str. Stefan cel Mare nr. 19

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter