Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

toxiinfectie alimentar

Durerile de stomac: cauze si afectiuni posibile

Durerile de stomac: cauze si afectiuni posibile

Actualizat la data de: 11 Mai 2023

Dr. Ileana Nasui
Medic Rezident - Medicina Interna

Generalitati Localizarea durerii abdominale ca fiind izolata la nivelul stomacului, este adeseori dificila, stomacul fiind inconjurat de nenumarate organe si structuri care pot cauza durere. Durerea de stomac poate avea nenumarate cauze, cele mai comune fiind: indigestia, gastrita, ulcerul, intoleranta alimentara. Principalele afectiuni corelate cu durerile stomacale Va prezentam principalele afectiuni corelate cu durerile stomacale, precum si principalele simptome ale acestora. Durerea de stomac dupa servirea mesei- Durerea de stomac dupa servirea mesei este uzuala in cazul persoanelor care consuma cantitati prea mari de alimente, fiind mai comuna, de regula, in randul persoanelor supraponderale sau a copiilor. Consumarea unei cantitati alimentare mai mare decat poate digera organismul provoaca senzatia de oboseala si nevoia de somn; acest obicei - somnul de dupa masa - este in multe situatii responsabil de durerea de stomac. Supraalimentarea, dieta nesanatoasa si somnul dupa... [continuare]

Litiaza biliara  (calculii biliari)

Litiaza biliara (calculii biliari)

Actualizat la data de: 16 Iulie 2024

Dr. Ruxandra Iliescu
Medic rezident - Chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva

Generalitati Vezica biliara (colecistul sau "fierea" populara) este un sac de mici dimensiuni, pozitionat imediat sub ficat. Are rolul de a depozita bila secretata de ficat. Bila ajuta la digestia grasimilor si este eliminata din vezica biliara in intestinul subtire, prin intermediul unor canale numite cai biliare. Calculii biliari sunt compusi din colesterol si alti constituenti ce se gasesc in bila. Ca dimensiune, pot fi mai mici decat un bob de grau sau mai mari decat o minge de golf. Marea majoritate a acestor calcului nu pun probleme, dar daca blocheaza un canal excretor, necesita tratament. In ceea ce priveste etapele prin care evolueaza litiaza biliara, vorbim despre statusul litogenic, ceea ce se refera la conditiile predispozante formarii calculilor biliari, calculii asimptomatici, calculii simptomatici, ce se caracterizeaza prin episoade de colici biliare si litiaza complicata. Cauze Calculii biliari apar atunci cand colesterolul si substantele constituente ale bilei... [continuare]

Simptomele intoxicatiilor alimentare

Simptomele intoxicatiilor alimentare

Actualizat la data de: 11 Mai 2023

Dr. Ileana Nasui
Medic Rezident - Medicina Interna

Generalitati Simptomele intoxicatiilor alimentare sau ale toxiinfectiilor alimentare, cauzate de consumul de hrana sau bauturi contaminate cu agenti patogeni sau toxine periculoase, difera in functie de microorganismele care le-au produs.  Recunoasterea imediata a simptomatologiei este foarte importanta, intrucat unele intoxicatii alimentare pot pune viata in pericol fara o interventie medicala prompta. Simptome generale ale toxiinfectiei alimentare In general, simptomele manifestate de toxiinfectiile alimentare sunt o combinatie de stari de greata, varsaturi si diaree (cu sau fara prezenta sangelui in materiile fecale), insotite de alte simptome, precum:  durerile de cap;  febra cu frisoane;  lacrimarea ochilor;  transpiratii; ameteli; salivatia excesiva; starile de confuzie; crampele abdominale; slabiciunea generalizata. Simptomatologia specifica intoxicatiilor alimentare este descrisa astfel: - Dupa consumul alimentelor... [continuare]

Ce este intoxicatia cu histamina (scombroidoza)?

Ce este intoxicatia cu histamina (scombroidoza)?

Actualizat la data de: 11 Februarie 2022

Dr. Claudia Adriana Nicolae
Medic primar Alergologie si Imunologie

Ce este scombroidoza Scombroidoza este o reactie toxica alimentara supranumita otravirea cu histamina. Ea apare ca urmare a consumului de peste stricat si este adesea confundata cu o reactie alergica. Termenul provine de la cuvantul grecesc “scombos” adica macrou, fiind descrisa initial in legatura cu consumul de peste apartinand familiei scombridae din care fac parte mcroul, tonul, marlinul, pestele-spada, palamida alaturi de alte 100 de specii. Majoritatea lor au o carne de culoare inchisa. Ulterior reactia toxica a aparut si dupa consumul de hering, sardine, hamsii, lufar sau mahi-mahi, in general specii de peste care sunt congelate sau pastrate inadecvat. Tipuri de peste care contin in mod natural o cantitate foarte mare de histidina Spre deosebire de alte toxiinfectii alimentare scombroidoza nu este produsa de bacterii sau virusuri, ci de asa numitele scombrotoxine, cea mai importanta dintre ele fiind histamina. Multe dintre tipurile de peste contin in mod natural o... [continuare]

Cancerul colorectal

Cancerul colorectal

Actualizat la data de: 05 Martie 2019

Dr. Andreea Vinca
Medic Oncologie Medicala

Generalitati Cancerul este definit ca o aglomerare de celule cu morfologie anormala, acestea cresc rapid si formeaza diferite mase, numite tumori. In cazul cancerului colorectal, aceste mase de celule anormale apar la nivelul intestinului (colon si rect). Cancerul colorectal este denumirea comuna folosita in clinica pentru cancerul de colon cat si de rect, pentru ca au simptome foarte asemanatoare. Cancerul colorectal este a treia cauza de cancer in SUA, cat si in Europa si apare mai frecvent in randul persoanelor peste 50 de ani. Daca este diagnosticat in stadiile incipiente, cancerul colorectal poate fi tratat relativ usor si uneori chiar vindecat, dar din cauza ca in majoritatea cazurilor diagnosticul este tardiv, acest tip de cancer este a doua cauza de deces secundara unui proces neoplazic (pe primul loc situandu-se cancerul pulmonar). Cauze Nu este cunoscuta cauza exacta a cancerului colorectal. Majoritatea cazurilor debuteaza prin aparitia unor vegetatii mici sau... [continuare]

Stafilococul auriu si alte infectii stafilococice

Stafilococul auriu si alte infectii stafilococice

Actualizat la data de: 20 Mai 2019

Dr. Claudia Topea
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice

Ce este stafilococul auriu Stafilococii sunt bacterii de forma rotund-ovalara (coci), gram pozitivi (se coloreaza cu colorant Gram), cu un diametru de 0,5-1,5 mm, dispusi caracteristic in gramezi (ca si ciorchinele de strugure). Genul Staphylococcus cuprinde aproximativ 33 de specii de stafilococi, dintre care cele mai des asociate cu infectii umane sunt in ordinea frecventei: Staphylococcus haemolyticus, Staphylococcus lugdunensis, Staphylococcus saprophyticus si Staphylococcus schleiferi. Pot produce o gama larga de infectii, a caror gravitate si localizare variaza de la infectii superficiale ale pielii pana la infectii ce pun viata in pericol, ca de exemplu septicemia sau meningita. Epidemiologie In functie de capacitatea de a secreta o enzima numita coagulaza (care poate coagula plasma), stafilococii se impart in coagulazo-negativi si coagulazo-pozitivi. Stafilococii coagulazo-negativi sunt ubicuitari (se gasesc peste tot), facand parte din flora normala a... [continuare]

Febra tifoida

Febra tifoida

Actualizat la data de: 15 Iulie 2024

Dr. Antonius Adriana
Medic specialist Medicina Interna

Generalitati Febra tifoida este o afectiune acuta ce apare in urma contactarii bacteriilor Salmonella typhi sau Salmonella paratyphi, cea din urma provocand forma severa a bolii. Agentul patogen se regaseste in apa contaminata sau in hrana si se transmite prin consumul lichidelor si a alimentelor contaminate, ca apoi sa se raspandeasca de la bolnavi catre persoanele sanatoase. Febra tifoida este caracteristica anumitor zone ale lumii, precum Mexicul, America de Sud, India, Pakistan sau Egipt, epidemia fiind alimentata de conditiile insalubre de viata si nerespectarea normelor elementare de igiena. La nivel international, febra tifoida afecteaza peste 21 de milioane de oameni anual, iar circa 200.000 dintre acestia mor din cauza infectiei. Cauze Cauza principala a febrei tifoide este consumul alimentelor si al bauturilor infectate cu bacteria Salmonella typhi sau Salmonella paratyphi. Alte cauze pot fi contactul direct cu materiile fecale in care se regasesc bacteriile de... [continuare]

Alimentele pe care expertii nu le-ar manca niciodata

Alimentele pe care expertii nu le-ar manca niciodata

Actualizat la data de: 01 Februarie 2016

Autor: SfatulMedicului

Ce produse cresc riscul de toxiinfectie alimentara Fiecare aliment pe care il consumam ne influenteaza intr-o oarecare masura sanatatea. Bacteriile, parazitii si virusurile pot ajunge in alimente si bauturi, iar persoanele care le consuma pot sa se confrunte cu toxiinfectii alimentare. Anual, in Statele Unite ale Americii exista aproximativ 48 de milioane de cazuri de toxiinfectii alimentare, potrivit statisticilor Administratiei Nationale pentru Alimente si Medicamente. Unele dintre aceste cazuri sunt foarte grave si duc chiar si la decesul celor care au consumat alimentele contaminate. Persoanele care au cel mai mare grad de risc la toxiinfectie alimentara sunt femeile insarcinate, copii, varstnicii, cat si cei care au un sistem imunitar slabit. Printre simptomele intoxicatiei cu alimente sunt greata, starile de voma, diareea, febra, frisoanele, durerile de cap, crampe stomacale si lipsa apetitului. Iata o serie de produse de care ar trebui sa ne ferim si care, in opinia... [continuare]

Neplacerile sanatatii declansate de caldura

Neplacerile sanatatii declansate de caldura

Actualizat la data de: 05 Septembrie 2024

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Specialistii propun 5 strategii de prevenire a celor mai frecvente afectiuni sau situatii care pun in pericol sanatatea unei persoane in anotimpul calduros, care ar putea trasforma perioada vacantei intr-una de cosmar. Iata mai jos cateva dintre masurile de preventie, care alaturi de un pahar de limonada rece, pot face oricui, vara, mai frumoasa. Deshidratarea si insolatia Deshidratarea si insolatia sunt strans legate una de alta si sunt intalnite la persoanele care stau vreme indelungata in soarele torid al verii, fara nici un fel de protectie. Practic din cauza caldurii, oamenii transpira, iar concentratia de electroliti a lichidelor corpului poate fi echilibrata doar cu ajutorul lichidelor. Daca o persoana este deshidratata nu poate transpira suficient, pentru ca transpiratia sa scada temperatura corpului. Iar acest lucru devine periculos, mai ales pe timpul verii, cand exista pericolul insolatiei. Semnale de avertizare: Simptomele de... [continuare]

Simptomele infectiei cu stafilococi

Simptomele infectiei cu stafilococi

Actualizat la data de: 03 Septembrie 2024

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Infectiile cu stafilococi sunt declansate de bacteriile numite stafilococi, un tip de germeni destul de des intalniti, localizati la nivelul pielii sau pe mucoasa nazala chiar si a oricarui individ sanatos. De obicei, bacteria nu determina nici un fel de problema sau, cel mult, in unele situatii poate fi cauza unor infectii minore ale pielii. Totusi, infectiile stafilococice nu se manifesta doar la nivelul pielii. In unele circumstante, acestea se vor raspandi la nivelul sistemului circulator, cardio-vascular, urinar si pulmonar. Infectiile grave cu stafilococi afecteaza persoanele spitalizate (infectii nozocomiale), care au boli cronice sau sistem imunitar scazut. Cu toate acestea exista posibilitatea ca si oamenii sanatosi sa dezvolte infectii stafilococice care ar putea sa le puna viata in pericol. Ce sunt infectiile stafilococice? Ca urmare a prezentei infectiilor stafilococice pot aparea diverse boli de piele, septicemie, dar pot fi afectate si... [continuare]

Tratamentul cu toxina botulinica

Tratamentul cu toxina botulinica

Actualizat la data de: 04 Martie 2022

Autor: SfatulMedicului

Mecanism de actiune Toxina botulinica este o proteina, produsa de bacteria Clostridium botulinum. Pentru a intelege efectul ei, trebuie inteles mecanismul de functionare a muschilor. Creierul trimite mesaje muschilor pentru a-i face sa se contracte si sa se miste. Aceste mesaje ajung mai intai la maduva spinarii. De acolo, sunt conduse de catre nervii periferici catre muschi. O substanta numita acetilcolina transmite acest mesaj de la nerv la muschi. Uneori, o anomalie la nivelul creierului sau maduvei spinarii, poate duce la aparitia de mesaje exagerate sau necoordonate catre muschi. Atunci, acesti muschi devin spastici (spasme) sau capata pozitii contorsionate, de multe ori provocand durere. Toxina botulinica impiedica descarcarea de acetilcolina de la nivelul terminatiilor nervoase catre muschi, blocand astfel comanda anormala de la creier. Aceasta reduce spasmul muscular, posturile anormale, cat si durerea asociata. Cand este ingerata in cantitati mari, ca in toxiinfectia... [continuare]

Cum sa pastrati sanatatea aparatului digestiv?

Cum sa pastrati sanatatea aparatului digestiv?

Actualizat la data de: 22 Iulie 2024

Autor: SfatulMedicului

Consumul de fibre Farfuria oricarei persoane ar trebui sa fie plina, cat de des se poate, cu alimente ca cirese, struguri, ardei, fasole, cereale integrale si nuci. Alimentele bogate in fibre ajuta la reglarea digestiei. Organismul are nevoie de 20-35 grame de fibre pe zi. O alimentatie bogata in fibre este importanta pentru mentinerea greutatii ideale si este utila in prevenirea bolilor de inima, a fluctuatiilor de zahar din sange si poate preveni chiar si aparitia hemoroizilor. Guma de mestecat contra pirozisului (arsurilor provocate de hiperaciditate) Mestecarea gumei poate ajuta la ameliorarea simptomelor refluxului gastroesofagian si a arsurilor stomacale, prin stimularea productiei de saliva pentru neutralizarea acizilor. Deoarece guma de mestecat cu aroma de menta poate provoca arsuri stomacale, ar trebui sa se opteze pentru alte arome cu exceptia acesteia. Totusi, se va renunta la aceasta daca din cauza ei se va inghiti aer care va duce la eructatii si... [continuare]

Siguranta alimentelor la gratar

Siguranta alimentelor la gratar

Actualizat la data de: 08 August 2012

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Odata cu anotimpul verii incepe sezonul gratarului si al bacteriilor care se multiplica cu rapiditate in alimente, din cauza vremii calde. Astfel, creste si riscul aparitiei intoxicatiilor alimentare. Cu ajutorul a catorva masuri simple puteti preveni o experienta neplacuta. Intoxicatia alimentara Toxiinfectia alimentara este de obicei usor de suportat si cei mai multi dintre oameni sunt vindecati in maxim o saptamana. Uneori aceasta poate fi mai severa, chiar mortala, de aceea este important sa se ia in serios riscurile acesteia. Copiii, persoanele in varsta si cele cu sistemul imunitar slabit sunt deosebit de vulnerabile la intoxicatii alimentare. Pentru inceput trebuie sa va spalati pe maini cu apa si sapun, cel putin cu 20 de secunde inainte sa folositi alimentele. Daca va aflati intr-un loc in care nu exista nicio sursa de apa curata, aprovizionati-va cu apa curata, sapun si prosoape de hartie sau servetele de unica folosinta ori gel dezinfectant p [continuare]

Alimente care va pot imbolnavi

Alimente care va pot imbolnavi

Actualizat la data de: 19 Martie 2013

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Contaminarea cu diverse substante a alimentelor este cauza imbolnavirii a milioane de oameni, in fiecare an. Cel mai des sunt contaminate fructele si legumele proaspete, care nu sunt bine spalate inainte de consum, dar si alte produse alimentare prezinta acest risc. Alimente care pot afecta sanatatea - Pepenele galben - Pepenele galben poate fi infectat cu Listeria, care este deosebit de periculoasa, avand manifestari destul de serioase, mai ales in cazul femeilor insarcinate. Listeria traieste in sol si infecteaza pepenele galben atat in interior, cat si in exterior. In plus, Listeria supravietuieste si chiar se multiplica la temperaturi scazute (cum ar fi cele din interiorul frigiderului). - Spanacul si alte legume cu frunze verzi - Unele din cele mai frecvent contaminate alimente sunt cele cu frunze verzi. Acestea se considera a reprezenta cauza aparitiei a numeroase boli. [continuare]

Gastroenterita - o problema de sanatate mereu actuala

Gastroenterita - o problema de sanatate mereu actuala

Actualizat la data de: 12 Octombrie 2017

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Gastroenterita este un termen medical destul de nespecific, folosit pentru descrierea unor afectiuni foarte variate ale tractului digestiv. Elementul definitor al bolii este inflamatia epiteliului gastrointestinal, cu aparitia consecutiva a diareei. Daca exista o afectare predilecta a mucoasei gastrice, termenul folosit este cel de “gastrita”, iar daca este afectata mai ales mucoasa intestinala, afectiunea se numeste “enterita”. Inflamatia generalizata poate avea numeroase cauze, cele mai frecvente fiind cele infectioase (bacteriene sau/si parazitare). Acestea sunt adesea prezente in apa sau alimente contaminate, si astfel vin in contact cu organismul. In unele cazuri, agresiunea asupra epiteliului poate fi reprezentata chiar de anumite alimente in sine, iritatia aparand, in general, pe un teren predispozant. Un exemplu sugestiv de gastroenterita alimentara este cea datorata intolerantei la lactoza. Foarte multi dintre pacientii cu episoade diareice,... [continuare]

Buna ziua, Am 44 de ani,nicio operatie suferita,nicio boala de care sa stiu ca sufar,doar hipertensiune arteriala din cand in cand si nu exagerata..De cateva zile,ce mananc ziua,vomit seara,nu zilnic ci la doua- trei zile.Nu am tinut cont dupa ce anume alimente vomit.Iau anticonceptionale de 10 ani.Ce sa fie? toxiinfectie alimentara,probleme cu fierea/Nu ma doare nimic,doar putin stomacul atunci cand vomit si capul.Va rog,un sfat?!Multumesc mult,Ramona [continuare]

Acum cateva zile am fost foarte aproape sa lesin la scoala din senin, am simtit ca ma topesc si ca n-am aer, vedeam foarte intetosat si imi era greu sa imi mentin echilibrul. Colegii mi-au spus ca ma albisem complet la fata...dupa cateva minute mi-am revenit, am mers acasa si am dormit cateva ore, insa de atunci am o durere ciudata de cap (foarte asemanatoare ce cea cauzata de febra, mi-am luat temperatura si nu este mai mare de 36 de grade). De asemenea am avut niste scaune dureroase, unele cu sange, iar urechea mea dreapta s-a infundat. Am suspectat mai multe cauze, lipsa de calciu, sinuzita, toxiinfectie alimentara...insa sunt confuz... [continuare]

De 3 saptamani il iau impreuna cu anxiar de 6 luni si nu ma simt deloc bine. Vomit foarte des si nu reusesc sa mananc decat seara dupa ce iau anxiarul. Am dureri de cap plus ameteli si un tremur interior.Nici nu stiu ce sa mai fac ca ma simt foarte rau.La munca cu greu fac fata. Mi a spus ca am tulburare anxioasa. Totul a pornit de la stresul de la munca si cireasa de pe tort a fost ca am facut o toxiinfectie alimentara.Am facut tratament si a fost cat de cat bine.Aveam in jur de 20-30 atacuri de panica pe zi. Acum mai am cate unul de mica intensitate o data la 2-3 saptamani. Care ar fi recomandarea dumneavoastra? [continuare]

Comunitate medicala

Atac de panica?

Intrebari de la utilizatori

Comunitate > Anxietate

Buna ziua, vineri cred că am suferit un atac de panica, adică am amețit dintr-o data, mi s-a făcut greata, simțeam că nu mai pot respira, aveam o frica constanta. În următoarele zile am constatat că nu mai fac scaun cum trebuie, îmi tot vine să ragai, pot face numai dimineața și în rest stau balonat. Azi m-a luat din nou starea de greață, e posibil sa fi avut un nou atac de panica? Daca nu, este posibil sa fie o toxiinfecție alimentara? Scriu întâi aici deoarece am o frica profundă de medici și spitale. Mai pot menționa faptul că am avut și o durere de spate azi dar mă gândesc că e posibil din cauza patului. [continuare]

Comunitate medicala

Ce ar trebui sa fac?

Intrebari de la utilizatori

Comunitate > Intoxicatii

Am avut o intoxicatie alimentara, care a durat 3 zile.Dupa aceste 3 zile, ma simt foarte slabita si am senzatia de lesin atunci cand ma ridic in picioare Am luat, la recomandarea medicului, prafuri Elektrolyt Precizez, k inainte de a avea intoxicatia, 2 seri la rand, aveam frisoane, fara a fi racita si fara a face febra( nu stiu daca au vreo relevanata). Multumesc anticipat [continuare]

Comunitate medicala

Nu stiu

Intrebari de la utilizatori

Comunitate > Diverse

De 4 zile de cand am mancat o omleta ma simt f rau,dureri de cap ,dureri de burta,frisoane ,febra seara sunt mai puternice pe zi ce trece, ce imi recomandati sa fac? orice mananc "imi sta in gat" gen o stare de voma ps: am 18 ani neimpliniti baiat! nu stiu daca e de la omleta aia,dar de atunci am inceput sa ma simt f nasol [continuare]

Bunaa seara la toata comunitatea, am si eu o problema, ca toata lumea de altfel.De vreo 2 sapt a inceput sa ma manance pielea in jurul gatului, pe burta, la umeri ,mijlocul spatelui, intr-un cuvant, de la brau in sus toata pielea mai putin fata.In urma scarpinarii au aparut, normal, ranile.Mi-au dat de la farmacie pudra,de la care mai rau am rupt carnea,avand in vedere ca ma scarpin si in somn, apoi am auzit la cineva de Diprogenta, un unguent de la care mi-au mai trecut putin pentru vreo 2 zile, dar ce te faci ca dupa ce m-am dat cu un tub, s-au intins pana pe gat in fata la decolteu?!Si ma mananca....!!!!!Si pielea si ranile, care deja ma dor .Eu am mai patit asa ceva acum 4 ani cand am facut un soc nervos din cauza faptului ca m-am intrenat a doua oara cu cel mic in spital (prima oara la 2luni si jum , a 2 oara la 6 luni), si m-am confruntat cu ceva de genul asta timp de vreo 2 ani, investigatii, tratamente, nimic!Am ramas cu cicatrici pe piele de toata frumusetea si nimeni nu... [continuare]

Buna ziua, In data de 01.12.2011 am cumparat de la un hypermarket un bax de bere.pe bax era stantat data de expirare de 06.12.2011, iar in cutie toete sticlele erau expirate din data de 27.10.2011.Fara sa imi dau seama am baut 2 guri din bere, apoi am descoperit ca in ea erau formate deja alge,deoarece nu era inchisa ermetic din fabrica si in contact cu aerul si termenul de expirare era mult peste a dus la formarea de alge si un gust de apa de balta. Stimati doctori va intreb ce analize ar trebui sa fac pentru a depista daca in corp am vreo bacterie din berea expirata si ce ar putea sa imi afecteze in organism. Va multumesc! [continuare]

buna,ma numesc Toni sunt in varsta de 25 ani,am o problema mare,de o saptamana de zile ies foarde des la toaleta si de 4 ori pe zi (diaree) si de multe ori doar zeama galbuie,iar cand ma sterg este sange pe hartie,de mic copil am hemoroizii,nu am avut probleme mari,uneori vara cand stateam pe bordura apareau dureri,dar cu apa fierbinte trecea,ieri am descoperit ca la anus mi-a iesit ceva tare ca piatra de dimensiune mica ca o bila de pistol de jucarie,lucru pe race nu am mai avut si din cate stiu nici hemoroid nu este,asa nu ma doare,doar cand ma sterg sau daca il ating apare o senzatie nasoala o durere mica undeva inauntru,ce poate fi?mentionez ca nu pot merge la un cabinet medical,ma aflu inafara tari [continuare]

Buna diminetata sunt propriuzis disperata nu stiu cei cu mine si ce sa fac.Ieri pe la 3 am facut niste mancare si mam pus sa mananc si mi sau parut un fel de mancare acri si altu fara nici un gust am antrebat pe alcineva care manca si mi sa zis k e buni are gust normal.Am mancat incontinuare si dupaia aveam numai greturi si stari de voma mi se antorsase tot dupa aceea mam pus in pat la tv si a inceput sa ma doara burta si toata noaptea am facut febra si ma durea capu si incepuse sa ma doara in partea dreapta jos dar apasam ni se parea tare si ma intepa ,durea si toata noaptea nu am putut sa dor mam intors dintr-o parte in alta si a trebuit sa dor inghemuita cu picioru drept pt ami abtine durerile si nu am loat nici o masura de a ma duce la spital ceva k pur si simplu nu stiu ce pot avea si cum sa ma exprim ca acum apas an partea dreapta si nu ma doare asa tare dar dak nu apas eu simt aceeas durere in corp de ce poate fi vorba aici chear nu mai stiu ce sa fac sunt nedormita si... [continuare]

cu ce as putea inlocui euthyrox-ul,si aici ma gindesc la ceva naturist.iau euthyrox de 7ani jumate,am inceput cu 25 si am ajuns la150,acum iau de 1an si jumatate iau 50 6zile din 7.la ultima ecografie mi sa spus ca se necrozeaza.am inteles ca e de bine.astept si parerile dumneavoastra.va multumesc [continuare]

Povesteste-ne despre unul din momentele in care ai simtit "acut" nevoia unui dezinfectant pentru maini si poti castiga un set Touch! Singura printre microbi. Da, exact asta este senzatia. Mie mi s-a intamplat si sunt sigura ca si voua. E vorba de genul acela de situatie in care parca simti cat de multe bacterii s-au strans pe mainile tale, iti dai seama ca nu poti atinge nimic fara sa imprastii sau sa colectezi mai multi microbi, dar...nu poti face nimic. N-ai nici apa, nici sapun. Esti singur printre microbi. Singurul lucru pe care poti sa il faci e haz de necaz dupa. Aaa, si sa ai grija sa nu mai fii pus vreodata in situatia asta. Deci, voi prin ce intamplari de genul asta ati trecut? PS. Eu am rezolvat-o cu un Touch bine plasat in poseta Cu cat mai haioasa intamplarea, cu atat mai mari sansele sa fii unul dintre cei 3 castigatori saptamanali ai unui set de produse Touch. Cate 3 pe saptamana, in perioada 26 aprilie-4 iunie 2010. Important - Pentru a intra in... [continuare]

Am avut un vertij, o ameteala de nu ma puteam da jos din pat. A FOST INSOTIT DE UN PUSEU DE TENSIUNE. Mi-am revenit in aceeasi zi . Sufar si de spondiloza cervicala. Considerati ca aceste 2 cauze sunt suficiente pentru a-l explica ? [continuare]

Am 19 ani si de vreo doua zile am eruptii pe piele si febra.Pot sa ma expun la lumina sau este recomandat sa stau mai mult la intuneric? [continuare]

Pagina 2 din 4 (91 rezultate)