Coronavirus Update

Supa de vacuta cu oua

Actualizat la data de: 29 Octombrie 2014
Supa de vacuta cu oua

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Informatii nutritionale/500g :
Calorii: 198
Carbohidrati: 10
Grasimi: 13.5 g
Proteine: 1.07 g

Ingrediente:

  • 800 g supa de vita
  • 20 g morcovi
  • 20 g radacina de patrunjel
  • 40 g mazare la conserva
  • 100 g oua
  • 40 g lapte
  • 10 g patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare:

  1. Se taie in bucati de 5 cm oase de vita si se fierb timp de aproximativ 3 ore.
  2. Se fierb morcovii si radacina de patrunjel si se taie apoi toate pai.
  3. Se amesteca mazarea cu legumele.
  4. Se introduc toate legumele in supa de vacuta (din care s-au scos oasele) si se lasa cateva minute la fiert.
  5. Intr-un vas, se amesteca bine oul cu laptele si se condimenteaza cu sare. Se unge o tigaie cu putin ulei si se pune la gatit amestecul de lapte cu ou. Dupa coacere, se va obtine o omleta, care se taie in bucati medii. Bucatile de omleta se aseaza in farfurii si se acopera cu supa. Se presara patrunjel si se serveste.


    Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate