Ciorba de vacuta
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/intreaga cantitate :
Calorii: 32
Carbohidrati: 1
Grasimi: 2 g
Proteine: 2 g
Ingrediente:
- 200 g oase de vita
- 1.4 l de apa
- 75 g carne de vita
- 10 g ceapa
- 5 g radacina patrunjel
- 10 g morcov
- sare
Mod de administrare:
- Se impart oasele in bucati de 5-6 cm si se fierb. Se indeparteaza constant spuma si se fierb timp de aproximativ 3 ore.
- Dupa aproximativ 1.5 ore de cand incep oasele sa fiarba, se adauga carnea.
- Cu 30-40 de minute ianinte ca ciorba sa fie gata, se adauga ceapa, radacina de patrunjel si morcovii.
- Se condimenteaza cu sare dupa gust.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
2 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Supe .
Dr. Muresan Ioana
Monza Ares Cluj - Cluj-Napoca
Dr. Tanase Mara
Clinica MedLife Coresi - Brasov
Dr. Gheorghe Adina - Elena
Hyperclinica MedLife Unirii - Bucuresti
Dr. Iacomi Adriana
Hyperclinica MedLife Grivita - Bucuresti
Tehnician Mamografie
Hyperclinica MedLife PDR Vulturului Brasov - Brasov
Dr. Zosin Raluca Maria
Centrokinetic - Brasov Carpatilor - Brasov
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Supa de vacuta cu oua
-
Salata cu crab
-
Supa de dovleac cu lapte
-
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
-
Cosuri cadou cu bauturi premium si delicii de calitate, cheia unui rasfat fa ...
-
Supa de legume cu porumb
-
Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou
-
Macaroane cu branza si legume


Supa de vacuta cu oua
Salata cu crab
Supa de dovleac cu lapte
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
Cosuri cadou cu bauturi premium si delicii de calitate, cheia unui rasfat fa ...
Supa de legume cu porumb
Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou
Macaroane cu branza si legume
Salata cu cod
Dovlecei cu smantana
Salata de vinete
Limonada cu capsuni
Suc de morcovi cu lamaie
Importanta RMN-ului pentru diagnosticarea precoce a afectiunilor
Dovlecei bulgaresti
Tzatziki