Supa de dovleac cu lapte
Actualizat la data de: 27 Octombrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/500g:
Calorii: 838
Glucide: 41.5
Grasimi: 19.1 g
Proteine: 11 g
Ingrediente:
- 3 cani de lapte
- 2 linguri de gris
- 300 g dovleac
- 1 pahar apa
- 1 lingura unt
- 2 lingurite zahar
- sare
Mod de preparare:
- Se taie felii dovleacul si se fierbe in apa.
- Se fierbe laptele, apoi se adauga grisul si se lasa pe foc pentru 15 min.
- Se amesteca apoi alptele cu dovleacul, se condimenteaza cu zahar si sare si se lasa la foc mic.
- Se adauga untul si supa este gata de servire.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Supe
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Supa-piure de conopida (varza) cu lapte si ou
-
Supa de legume cu porumb
-
Supa de vacuta cu oua
-
Ciuperca unghiei: Cum iti dai seama ca e timpul sa mergi la medic
-
Controlul electrolitilor & consultanta pentru apa potabila in München – a ...
-
Supa crema de dovleac
-
Suc de morcovi cu lamaie
-
Dovleacul, beneficii si retete sanatoase