Pandispan
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Deserturile din regimul pentru duodenita trebuie sa fie uscate, bine gatite si cu cat mai putin zahar. Pandispanul clasic este o reteta de care pacientii cu duodenita se pot bucura in timpul regimului!
Ingrediente:
- 6 oua
- 180 g zahar
- 180 g faina
- 1/4 lingurita sare
Mod de preparare:
Inainte de a incepe prepararea pandispanului, este recomandat sa scoti ouale din frigider cu cel putin 2-3 ore inainte, intrucat trebuie sa fie la temperatura camerei.
Sparge ouale intregi intr-un castron, adauga sarea si zaharul si freaca-le cu mixerul cateva minute bune, pana cand isi maresc volumul si compozitia devine lucioasa. Scoate paletele mixerului, ia o lingura si adauga treptat faina. Incorporeaza faina doar cu miscari de sus in jos.
Tapeteaza o forma rotunda sau de chec cu unt si faina si toarna uniform aluatul. Preincalzeste cuptorul la 170 de grade Celsius si baga pandispanul in el, timp de 25 de minute.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Prunele - beneficii si retete sanatoase
- Campania de preventie a bolilor tiroidiene
- Dovleacul, beneficii si retete sanatoase
- 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat
- 4 retete de desert sanatoase si apetisante
- Quinoa, informatii utile si retete sanatoase
- 5 retete simple pentru o piele sanatoasa pe timp de vara
- 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber
- Caisele beneficii, informatii nutritionale si retete sanatoase
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare