sfaturi si pareri despre atacul de panica
Am probleme cu inima sau este vorba de anxietate,atac de panica??
Palpitatii,după masa simt ca stomacul îmi atinge inima..batai neregulate ale inimii,palpitatii puternice care continua cu batai la baza gatului,stări de pierdere a cunoștinței și a vederii.De cele mai multe ori la efort dar nu întotdeauna. Simt cum inima se chinuie sa bata.Recent am născut cu o luna înainte sa nasc au început aceste stări..am hipotiroida..sunt fumătoare.. nu ma pot nici odihni bine..în trecut am avut anxietate, dar tratamentul a fost întrerupt brusc. [continuare]
Atacul de panica si tulburarile cauzate de panica
Am si eu o problema ciudata pot sa zic eu.Am 29 ani si prima data cand am avut o reactie ciudata a fost acum 4 ani in urma cand eram gravida intr-un autobuz cand am simtit ca din cauza aglomeratiei am simtit ca mi se face rau, ca nu mai am aer si ca lesin.Dupa care pe tot parcursul sarcinii nu am mai putut merge cu mijloacele de transport aglomerate.Dupa ce am nascut si pana acum vreo trei luni in urma nu am mai avut aceasta problema, insa ea a revenit.Acum cand merg cu metroul si este aglomerat am senzatia ca nu am destul aer,inima simt ca imi bate mai tare si am senzatia ca lesin, si simt ca inebunesc daca nu ies afara din metrou,simt ca mor.Nu stiu de ce,incerc sa ma gandesc la altceva dar nu pot pur si simplu imi vine asta in minte.Am fost la stomatologie si tot aceeasi reactie o am in momentul cand mi se face o anestezie,nu suport amorteala aia care dureaza cateva ore.Ma inebuneste si tot aceleasi stari le am.Nu stiu ce sa cred dar situatia asta ma inebuneste nu stiu cum sa... [continuare]
Buna ! Am 15 ani sunt fata si mi se intampla urmatoarele : Sunt linistita si dintr''o data incepe sa ma intepe inima sau incep sa respir greu , nu ma sufoc, dar respir enorm de greu si gafai . Incep sa transpir si imi este cald . La inceput se intampla de 3-4 ori pe saptamana , in perioade cuprinse intre 4-5 minute . Apoi a inceput a ma intepe inima mai des , iar saptamana asta am avut de multe ori dificultati cu respiratia durand cam 5-10 minute , iar azi cam toata ziua . Nu stiu ce am , mie frica sa consult fata in fata un medic si vreau sa stiu daca e sau nu ceva grav . Va multumesc foarte mult ! [continuare]
Buna ziua! Am gasit pe net niste picaturi numite Isotine care din prospect sustin ca ar fi bune pentru foarte multe boli de ochi... As vrea sa stiu daca este intradevar adevarat ca pot trata miopia sau hipermetropia, sau daca macar as putea sa le folosesc fara sa am alte probleme din cauza lor. Am inteles ca sunt facute pe baza de niste plante de un doctor indian. As incerca cum am inteles ca se folosesc timp de vreo 6 luni sa vad ce rezultate obtin!! [continuare]
Acum 2 luni tatal meu a decedat.De atunci am inceput sa am griji,sperieturi,frica ca as avea o boala sau ceva de genul.La plamani am facut control si totul este in regula.Sunt sportiv.Pana sa se intample cu tata,nu am avut nici o problema. Adica simt ca respir greu,trebuie sa casc cateodata,dar daca nu ma gandesc nu se intampla aceste stari.Am varsta de 17 ani. Va multumesc pentru ajutor! [continuare]
Buna seara, Am 30 ani, lucrez la birou, conduc mult si fac miscare de 3-4 ori pe saptamana. La inceputul lunii Mai m-am trezit intr-o dimineata cu furnicaturi si amorteala la degetele mainii stangi. In dimineata urmatoare aceleasi furnicaturi se simteau si la degetele de la piciorul stanga si partea stanga a capului. Timp de cateva zile aceasta senzatie aparea si disparea. Am fost la un consult neurologic unde mi s-a recomandat RMN cerebral si RMN Cervical, ambele facute fara substanta de contrast. Rezultatul RMN-ului cerebral are o singura concluzie si anume: "leziune demielinizanta nespecifica". Rezultatul RMN-ului cervical arata urmatoarele: - Stergerea lordozei cervicale pe achizitiile sagitale; - Usoara deshidratare discala C5-C6, cu minima reducere in inaltime posterioara discala; - Deborduri discale circumferentiale asimetrice de la C3 la C6, necompresive radicular; - Fine osteofite antero-laterale bilaterale de la C4 la C4; - Cordon medular din campul de examinare... [continuare]
Imi puteti spune o parere despre acest rezultat? ar putea fi ceva mai grav??
Indicatie: senzatie de globus, pirozis Descrierea procedurii: Esofag normal. Linia Z la 42cm de arcada dentara, hiatusul diafragmatic la 43cm de arcada dentara. Stomacul prezinta la nivelul corpului gastric mucoasa cu granularitate crescuta, difuz petesiala - biospii (flacon3); mucoasa gastric antrala fara leziuni - biopsii (flacon2). Examenul in retroviziune fara alte modificari. Pilor permeabil. Bulbul prezinta imediat postpiloric, pe fata anterioara o zona neregulata - heterotipie gastrica (?) - biopsii (flacon1), DII de aspect normal. Papila duodenala de aspect normal. Concluzii: GASTRITA DE CORP. IN OBSERVATIE PENTRU HETEROTIPIE GASTRICA LA NIVEL DUODENAL EXAMEN HISTOPATOLOGIC IN LUCRU [continuare]
O a doua parere despre simptomele mele, va rog.
De 2 sapt am inceput sa am dureri "miocardice"(in dreptul inimii) si arsuri la stomac, gaze. Drept urmare, am incetat consumul d cafea. Mentionez ca inainte de aceasta obisnuiam sa beau cate 3-4 cafele cu lapte/zi. Iar tigari consumam un pachet si jum/zi, iar akm incerc sa fumez tigari mai slabe si aprox 10 tigari/24 ore. Ulterior, am efectuat si cateva analize (EKG,X-ray la plamani, TA) plus consultul medicului general. In urma acestora, dr m-a diagnosticat k reflux gastoesofagian. Am inc sa mananc supe si legume fierte si pui fiert si arsurile la stomac au disparut, gazele s-au rarit, dar in momentul knd fumez am un oarecare "discomfort miocardic". As putea spune ca imi da o stare d agitatie. Va multumesc anticipat. [continuare]
Stie cineva cum e Dr.Enciulescu din Tg.Mures?A fost cineva operata de el? [continuare]
doresc sa vorbesc cu persoane cu aceeasi problema. id doina_briceag [continuare]
buna seara,ma numesc dana si acum 2 luni am suferit un soc puternic!prietenul meu a fost arestat in alta tara,fiind de fata parintii lui invinovatindu ma tot pe mine,serviciul l-am pierdut,facultatea n-am terminat-o cum ar fi trebuit anu asta,rudele nu ma mai suporta,tata e posibil sa ramana pe drumuri ca si mine de astfel,si nu gasesc nici o solutie la aceste probleme!la inceput plangeam non-stop,dupa nu mai puteam dormi acum stau toata ziua si mananc nu fac nimic simt ca dau inebunesc!ajutati ma cu un sfat va rog din suflet! [continuare]
este suficient alprazolamul pentru aceasta afectiune,sau trebuie combinat cu inca ceva? multumesc! [continuare]
http://www.facebook.com/groups/atacpanica/?ref=ts&fref=ts [continuare]
Parere despre tulburare mental-digestiva
Buna ziua. Cu ce m-ati putea sfatui in urmatoarea problema. Simptomele seamana cu colonul iritabil pe cale psihica. Doar ca colonul iritabil mai are si alte simptome gen dureri, balonari, etc. Am urmat argiloterapie dar nu s-a ameliorat nimic. Stiti ca argila albastra poate vindeca orice boala de stomac, infertilitate, etc. Dupa cum spuneam, de vreo 2 ani dar nu incontinuu am probleme cu "scaunul" mai ales in primele ore ale zilei. Orice neliniste, gand, sau ca trebuie sa fac ceva "afecteaza" stomacul. Iar daca nu trebuie sa merg la toaleta, e senzatia aceea. Am facut analize, a iesit doar ca ficatul e putin "marit", ceea ce poate afecta digestia intr-o mica masura. Efectiv dimineata nu pot sa mananc mai nimic, nici macar ceva usor. Cred ca psihicul e problema, prea mare legatura intre minte si stomac. Bineinteles, asta imi afecteaza activitatile zilnice. Ce m-ati sfatui sa fac sau sa iau? Multumesc. [continuare]
salut, a folosit cineva acest produs "Graviola"? daca da..in ce conditii; pentru ce boala? [continuare]
buna ziua. as dori sa stiu oare de ce sufar.A inceput acum un un ajumate intr-o seara stare de emotie, imi batea inima tare si parca nu primeam destul aer. apoi s-a intamplat tot mai des dupa vreun an. Tin sa mentionez ca o data la 2 luni noaptea ma trezeam dintr.o data fara aer apoi intr.un min imi revenem. Vreau sa spun ca stare de emotie la burtica asa ma ia si inima imi bate tare si casc si respir mai adanc sa am aer. Ma tine starea asta cam o jumate de ora. Vreau sa spun ca am avut si un deces in familie si parca acum mereu am starile astea mai dese. Mi-am facut programare pentru analize. oare ce as putea avea? multumesc [continuare]
Bună seara acum cca 9 luni de zile mi-am cumparat o tigare electronica am fumat o zi din ea iar seara când sa schimb rezerva cu lichid mi-a curs o picătura pe piele în următoarele minute aveam stari de lesin palpitatii valuri de cald frig frica foarte mare de moarte..Am fost la urgente mi s-au făcut ekg totul a ieșit în regulă și nu au avut niciodată explicație sa îmi dea..totul a continuat așa cu aceste atacuri timp de 4-5 luni..Am fost și la medicul de familie la fel Ekg a ieșit oke..în prezent nu mai am aceste crize..dar sunt doborât psihic..de când mă trezesc pana seara când adorm gândul îmi e numai ca as face un infarct și as muri pur și simplu nu îmi mai pot continua viața normal nimic nu mai e ca înainte. .multa lume îmi spune ca e ceva psihic..aștept și răspunsul vostru,va mulțumesc. [continuare]
Buna ziua! Ma trezesc dimineata cu o senzatie ciudata in piept, nu e durere e mai degraba ca o emotie. Am si impresia ca imi bate inima f tare. Mai am de asemenea si alte simptome, dar nu apar toate odata ci alternativ: dureri de burta, arsuri la stomac, ameteala, dureri de membre inf si sup, tot felul de junghiuri in cap si dureri de cap ( crestetul capului), nervozitate, oboseala, moleseala... Am facut deja toate analizele si controalele si au iesit bine. Nu reusesc sa ma calmez si ma tot gandesc ca am ceva boala incurabila si voi muri curand. Am 38 ani, femeie, 170 cm, 90 kg, 2 copii. Nu muncesc momentan, ma ocup de copii. Nu stiu incotro sa o apuc, la ce medic sa merg ca sa aflu ce am. Mentionez ca aceste simptome apar si dispar, sunt perioade lungi in care imi dau de furca zilnic, apoi perioade de liniste cand aproape ca nu m niciunul dintre simptome. [continuare]
Buna,feminin 31 ani.Am nascut acum 11 luni prin cezariana(evolutie si nastere perfecta fara probleme)Dupa 1 luna de la nastere am inceput sa am niste ameteli(nu se invart obiecte)mai degraba senzatie de dezechilibru insosita de diaree, frisoane, claduri, stare generala proasta, frica de a mai face ceva ce faceam inainte,incetosarea vederi uneori,senzatie de nod in gat,frica...!Mi am facut o gramada de analize,RMN cerebral ok,EkG uri-Ok,analize de sange plus TSH OK,totul ok!!Au trecut 11 luni si nici acum nu am scapat,ma ia brusc si in momentul acela trebuie sa ma intind in pat..Nu mai pot sta singura cu fetita se intensifica..uneori si furnicatori pe tot corpul.Am o spondiloza cervicala,fac recuperare anual.Inainte de sarcina nu am avut asa ceva niciodata!!!Un sfat aveti??? Am inceput sa practic Osteopatia sa mai ameliorat putin nu o schimbare mare,inca continui si iau Relaxophytol prescris de medicul Pshiatru.Ce pot sa mai fac?Imi influenteaza viata de zi cu zi nu mai suport.Nu... [continuare]
Buna ziua! Intreb ptr mama in varsta de 63ani care are acest diagnostic,a f internata la neurologie acum 1 si 30zile din cauza yensiunii 18/9 a stat cateva zile si ia dat un tratament nolepril,metroporol ,xanax, dar tot nu se sinte bine are tensiuni oscilatorii... Saptamana asta am fost la psiholog a stat de vb cateva minute de vb cu ea ca astia is doctorii de rahat din tara noastra(unii/le)care iau banii de pomana... Ia dat ca medicamente alprazol si serlift,intrebarea este daca poate avea reactii adverse cu celelalte mentionate mai sus sau daca ar trebui renuntat la vreun medicament???? Mentionez ca a luat pe jumate azi dimineata o pastila alprazol si se simte putin mai bine fata de zilele trecute... Multumesc anticipat! [continuare]
Cred eu ca din cauza pandemiei mi se intampla aceste lucruri: simt ca nu am aer (ca si cum as avea un nod in gat)si am nevoie sa respir adanc, plâng încontinuu si nu ma pot controla, ma enervez din orice, nu pot sa dorm.Acum câteva zile am fost la medicul de familie si mi-a prescris anxiar si coaxil. Am luat 2 zile dar imi e teama sa nu fie prea tari. Ce sa fac?Cum sa ma calmez?Sa le iau in continuare? O sa imi mai revin?Imi e teama [continuare]
Operatie de rinoplastie. Sa operat cineva la el? Urmeaza sa fac o operatie. [continuare]
Bună ziua! Aseară am fost luată din senin de un episod cu greață, slăbiciune, respirație îngreunată, ochiul drept mi se zbătea, ma durea capul foarte tare în special în zona cefei, simțeam o durere acută și în zona urechii drepte. La un moment dat am simțit că îmi amorțesc picioarele și mușchii faciali din zona gurii, tot înspre partea dreaptă a feței. Dupa ce mi-am mai revenit, am încercat sa mănânc însă simteam ca nu imi pot deschide gura foarte tare și in timp ce mâncam simteam o oarecare rigiditate a mușchilor feței. Menționez că trec printr-o perioadă stresata și am pus totul pe baza stresului. Am luat un calmant pe baza de plante și am zis că totul o sa treacă peste noapte. În aceasta dimineața am avut aceeași senzație de rigiditate a mușchilor faciali atunci când mâncăm și mi se pare că în orice încercare de a-mi mișca gura, aceasta se duce puțin spre stânga. De asemenea îmi e greu să-mi cuprind buza de sus folosind... [continuare]
As dori o parere despre acest rezultat , va rog?
Buna seara! In urma unui RMN abdominal cu substanta de contrast, am primit aceasta concluzie: "doua leziuni hepatice hipervasculare al caror aspect sugereaza hiperplazii focale nodulare - avand in vedere APP. Recomandam evaluare IRM cu contrast hepatocitar specific." Pot fi metastaze maligne? Este grav? [continuare]
Atac de panica
Episod intens de anxietate. [continuare]
Buna ziua ! Sunt baiat si in mai putin de 2 luni fac 16 ani...si cam de un an incoace am diverse simptome care sunt cam deranjante.. Deci cand sunt in oras la un suc imi tremura mainile de nici nu pot sa tin paharul in mana ,cand merg sa ma tund imi transpira mainile si imi bate inima puternic,cateodata imi mai tiuuie urechiile.. Desi e ciudat ca doar cand sunt in public mi se intampla chestiile astea.Cand sunt cu familia sau daca sunt cu prieteni in locuri unde am mai fost sau le stiu de cand sunt mic n-am nimic. Tin sa mentin ca acum 2 zile am fost la medicul de familie si mi-a scris sa i-au calciu si magneziu.Am mai citit pe forumuri ca poate fi vorba despre atac de panica dar nu sunt sigur. Imi puteti spune un remediu? Va multumesc ! [continuare]

Urmareste Sfatul Medicului
Aboneaza-te la Newsletter