Clickmed
programare rapida la medic
filtreaza doar discutii cu raspuns de la medic

Am gasit 1036 intrebari despre Boli de inima.

in urma analizelor am colesterol total 129(140-200), LDL66 (70-130) SI HDL43 (35-80) MENTIONEZ CA IAU ROSUCARD. La aceste valori trbuie sa continui cu rosucardul? mentionez ca acum si postesc. VA...

Intrebare postata de tudora.r acum 6 zile .
1 0

Prolaps de valva mitrala gr 2

Intrebare postata de Utilizator11712564178 acum o saptamana .
1 0

Prolaps de valva mitrala gr 2

Intrebare postata de Utilizator11712564178 acum o saptamana .
0 0

Prolaps de valva mitrala gr 2

Intrebare postata de Utilizator11712564178 acum 2 saptamani .
1 0

buna ziua. Sunt hipertensiva si mi s-a prescris concor de 2,5mg dimineata, aspenter la pranz si norvasc de 5mg. seara. Tensiunea se mentine in limite dar pulsul este intre 41-60. ce pot face? Va...

Intrebare postata de tudora.r acum 2 saptamani .
1 0

Buna ziua,
La recomandarea med urolog iau duodart, doresc să știu dacă este in regulă cu privire la reacții adverse cu Torvazin și Aspenter recomandate de med cardiolog.

Mulțumesc,

Intrebare postata de Nichifor Petrus acum 3 saptamani .
1 0

Acum 5 luni am fost la endocrinologie pentru un consult deoarece sunt supraponderal , de acolo am fost trimis la cardiologie. Pe scrisoarea medicala primita de la cardiologie scrie ca am peretele...

Intrebare postata de Utilizator11711980272 acum 3 saptamani .
1 0

Ma numesc Robert am 21 de ani si de cand eram mic am experimentat cateva simptome ciudate :palpitatii;intepaturi in piept si putina oboseala,dar aceste episoade erau mai rare si durau putin cam o...

Intrebare postata de Utilizator11586901422 acum 4 saptamani .
4 0

Bună după un control Doppler am primit rezultatul ,, Insuficiența mitrală ușoară și Aritmie extrasistolică în obs.este grav sau nu am 36 de...ani cardiologul mi-a dat 3 luni Kardiolin...ce...

Intrebare postata de Utilizator11706642073 acum o luna .
1 0

Ma doare f tare mâna stângă cu umăr si la sub braț, imi arde si amorteste.Simt durere pe os si mușchi.Starea mea e de amețeală, o greață continuă,va rog sa imi dati un sfat

Intrebare postata de Cami acum 2 luni .
1 0

Mi am pus mana la incheieturi sa imi simt pulsul. Pulsul bate dar cand bate mai simt si ca vibreaza bataia ca si cum ar trage ceva.. Nu mereu simt asta

Intrebare postata de Utilizator11695250758 acum 2 luni .
1 0
Advertisement

Bună ziua, de 1-2 săptămâni, simt cum îmi bate inima, nu am un puls ridicat și mai simt rareori înțepături în jurul pectoralului stâng. Am 17 ani, nu fumez, nu consum alcool și fac...

Intrebare postata de Utilizator11705993058 acum 3 luni .
1 0

Temperaturile negative pot genera dureri de inima?

Intrebare postata de MembruMobileApp150330210425550 acum 3 luni .
1 0

Ce recomandare aveți pentru mine mulțumesc!

Intrebare postata de Utilizator11704816936 acum 3 luni .
1 0

Acum câteva zile mă luase cineva pe sus, s-a împiedicat și am căzut. Am simțit deodată o durere puternică în piept și parcă îmi era greu să respir, dar după a trecut. Însă, zilele...

Intrebare postata de Cătălina T. acum 3 luni .
1 0

Buna, am 19 ani si de o perioada simt întepaturi in piept si radiaza spre mana stanga si spre degete , acum cativa ani mi am facur o radiografie la inima si totul era perfect, recent am facut si...

Intrebare postata de AndreeaV acum 4 luni .
1 0

Bună ziua
După unele episoade de stres continuu, am observat anumite dereglări sau diferente de puls când stăteam în picioare, când făceam dus, ma plimbam etc si când stăteam întinsă...

Intrebare postata de Andrada acum 5 luni .
2 0

Tatăl meu nu își mai simte mâna de la cot la degete (mâna dreapta).De ce ?

Intrebare postata de Utilizator11700403744 acum 5 luni .
1 0

Buna ziua, in raport-ul medical am primit ETT:SIV = 7mm, PPVS =7 mm, Ao la inel =13mm, Ao asc =29mm, Ao crosa =28 mm, Ao desc =17mm, VS= 47/40mm, AS = 35mm, AD = 32mm, VD =28mm, FEVS = 60%, fara...

Intrebare postata de Utilizator21699211626 acum 5 luni .
1 0

In urma unui contact sexual neprotejat, cam la o saptamana, mi-a aparut o bășică pe cerul gurii care timp de 2 luni tot apare si reapare exact in acelasi loc (apare 2 zile, dispare 3 zile, cam...

Intrebare postata de Bogdan acum 5 luni .
2 0
Pag 1 din 52

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.