Supa de vacuta cu oua
Actualizat la data de: 29 Octombrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/500g :
Calorii: 198
Carbohidrati: 10
Grasimi: 13.5 g
Proteine: 1.07 g
Ingrediente:
- 800 g supa de vita
- 20 g morcovi
- 20 g radacina de patrunjel
- 40 g mazare la conserva
- 100 g oua
- 40 g lapte
- 10 g patrunjel verde
- sare
Mod de preparare:
- Se taie in bucati de 5 cm oase de vita si se fierb timp de aproximativ 3 ore.
- Se fierb morcovii si radacina de patrunjel si se taie apoi toate pai.
- Se amesteca mazarea cu legumele.
- Se introduc toate legumele in supa de vacuta (din care s-au scos oasele) si se lasa cateva minute la fiert.
- Intr-un vas, se amesteca bine oul cu laptele si se condimenteaza cu sare. Se unge o tigaie cu putin ulei si se pune la gatit amestecul de lapte cu ou. Dupa coacere, se va obtine o omleta, care se taie in bucati medii. Bucatile de omleta se aseaza in farfurii si se acopera cu supa. Se presara patrunjel si se serveste.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programeaza-te rapid la Supe
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare