Tocanita de pui cu fasole si spanac

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Tocanita de pui cu fasole boabe si spanac este o optiune pentru orice persoana care sufera de boala celiaca sau care are o sensibilitate la produsele cu gluten, intrucat reteta nu contine ingrediente cu aceasta proteina.
Ingrediente:
1 lingura ulei de masline
1 ceapa medie, tocata marunt
4 catei de usturoi, zdrobiti
1 lingura de cimbru, proaspat tocat
500 g fasole boabe de la conserva
125 ml apa
4 rosii prunisoare
400 ml supa de pui
120 g frunze de spanac, tocate marunt
2 bucati de piept de pui fiert sau preparat la cuptor
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper masinat
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu, si caleste ceapa timp de cinci minute, pana se inmoaie, avand grija sa amesteci continuu. Adauga usturoiul si cimbrul si lasa-le sa se caleasca impreuna cu ceapa. Dupa un minut, adauga fasolea, apa, rosiile decojite si supa. Da focul mai mare pana incepe sa fiarba, apoi revino la foc mediu. Lasa totul sa fiarba 5 minute si amesteca din cand in cand, pentru a faramita rosiile. Adauga spanacul si amesteca pana se inmoaie, iar ultima data, adauga puiul si mai lasa tocanita inca 2 minute pe foc. Asezoneaza preparatul cu sare si piper.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Retete fara gluten pentru Craciun
-
Boala celiaca si dieta fara gluten
-
Intoleranta la gluten
-
Medicii urologi actualizeaza modul in care trateaza Infectia urinara – Iat ...
-
Top 5 greseli frecvente in alegerea sabotilor medicali si halatelor medicale ...
-
Dieta fara gluten
-
Paste fara gluten cu sos de nuci
-
Boala celiaca sau intoleranta la gluten