Tocanita de pui cu fasole si spanac
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Tocanita de pui cu fasole boabe si spanac este o optiune pentru orice persoana care sufera de boala celiaca sau care are o sensibilitate la produsele cu gluten, intrucat reteta nu contine ingrediente cu aceasta proteina.
Ingrediente:
1 lingura ulei de masline
1 ceapa medie, tocata marunt
4 catei de usturoi, zdrobiti
1 lingura de cimbru, proaspat tocat
500 g fasole boabe de la conserva
125 ml apa
4 rosii prunisoare
400 ml supa de pui
120 g frunze de spanac, tocate marunt
2 bucati de piept de pui fiert sau preparat la cuptor
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper masinat
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu, si caleste ceapa timp de cinci minute, pana se inmoaie, avand grija sa amesteci continuu. Adauga usturoiul si cimbrul si lasa-le sa se caleasca impreuna cu ceapa. Dupa un minut, adauga fasolea, apa, rosiile decojite si supa. Da focul mai mare pana incepe sa fiarba, apoi revino la foc mediu. Lasa totul sa fiarba 5 minute si amesteca din cand in cand, pentru a faramita rosiile. Adauga spanacul si amesteca pana se inmoaie, iar ultima data, adauga puiul si mai lasa tocanita inca 2 minute pe foc. Asezoneaza preparatul cu sare si piper.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Retete cu carne .
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare
Articole recomandate
-
Retete fara gluten pentru Craciun
-
Boala celiaca si dieta fara gluten
-
Intoleranta la gluten
-
Stres, anxietate, suprastimulare: ce functioneaza cu adevarat pentru sistem ...
-
Cosuri cadou cu bauturi premium si delicii de calitate, cheia unui rasfat fa ...
-
Dieta fara gluten
-
Paste fara gluten cu sos de nuci
-
Boala celiaca sau intoleranta la gluten
-
6 retete sanatoase de vara
-
Adevarul despre intoleranta la gluten
-
Gluten
-
Consumul de gluten: benefic sau nociv
-
Ce inseamna cu adevarat intoleranta la gluten – dincolo de boala celiaca
-
Importanta RMN-ului pentru diagnosticarea precoce a afectiunilor
-
Surse alimentare ascunse de gluten
-
Fructanul, noul gluten?


Retete fara gluten pentru Craciun
Boala celiaca si dieta fara gluten
Intoleranta la gluten
Stres, anxietate, suprastimulare: ce functioneaza cu adevarat pentru sistem ...
Cosuri cadou cu bauturi premium si delicii de calitate, cheia unui rasfat fa ...
Dieta fara gluten
Paste fara gluten cu sos de nuci
Boala celiaca sau intoleranta la gluten
6 retete sanatoase de vara
Adevarul despre intoleranta la gluten
Gluten
Consumul de gluten: benefic sau nociv
Ce inseamna cu adevarat intoleranta la gluten – dincolo de boala celiaca
Importanta RMN-ului pentru diagnosticarea precoce a afectiunilor
Surse alimentare ascunse de gluten
Fructanul, noul gluten?