Ciorba de vacuta
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/intreaga cantitate :
Calorii: 32
Carbohidrati: 1
Grasimi: 2 g
Proteine: 2 g
Ingrediente:
- 200 g oase de vita
- 1.4 l de apa
- 75 g carne de vita
- 10 g ceapa
- 5 g radacina patrunjel
- 10 g morcov
- sare
Mod de administrare:
- Se impart oasele in bucati de 5-6 cm si se fierb. Se indeparteaza constant spuma si se fierb timp de aproximativ 3 ore.
- Dupa aproximativ 1.5 ore de cand incep oasele sa fiarba, se adauga carnea.
- Cu 30-40 de minute ianinte ca ciorba sa fie gata, se adauga ceapa, radacina de patrunjel si morcovii.
- Se condimenteaza cu sare dupa gust.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
2 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
Alimente daunatoare ficatului. Alternative sanatoase
-
Ghid de cumparare a alimentelor congelate
-
Hidratarea
-
Cum își menține Adela Popescu silueta după 3 nașteri: 'La mine nu merge asta cu mănânc grătar și salată. Nu slăbesc'
-
Fiica lui Mircea Geoană, 30 de poze de la nuntă! Așa arată luxul suprem! «A dat în ficat la tot orașul», dezvăluie Dana Budeanu
-
Mirela Vaida are vilă de lux în Snagov, dar își construiește casă și în Bucovina: „Visam la căsuța din lemn în care ne-am dori să ne petrecem sărbătorile”
-
Alimente care baloneaza - trucuri antibalonare
-
Secrete culinare pentru pacientii cu poliartrita reumatoida
-
Alimentatia si varsta - Rolul fibrelor in dieta
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare