Clickmed
programare rapida la medic

Ciorba de vacuta

Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Ciorba de vacuta

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Informatii nutritionale/intreaga cantitate :

Calorii: 32
Carbohidrati: 1
Grasimi: 2 g
Proteine: 2 g


Ingrediente:

  • 200 g oase de vita
  • 1.4 l de apa
  • 75 g carne de vita
  • 10 g ceapa
  • 5 g radacina patrunjel
  • 10 g morcov
  • sare

Mod de administrare:

  1. Se impart oasele in bucati de 5-6 cm si se fierb. Se indeparteaza constant spuma si se fierb timp de aproximativ 3 ore.
  2. Dupa aproximativ 1.5 ore de cand incep oasele sa fiarba, se adauga carnea.
  3. Cu 30-40 de minute ianinte ca ciorba sa fie gata, se adauga ceapa, radacina de patrunjel si morcovii.
  4. Se condimenteaza cu sare dupa gust.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
2 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate