Salata cu morcov si mar
Actualizat la data de: 02 Iulie 2009
Pentru: 4 portii
Dificultate: usoara
- 280 g morcovi
- 160 g mere
- 120 g prune
- 20 g zahar
- 80 g branza fara grasimi
- Se curata morcovul si se taie pai.
- Se curata merele si se taie felii.
- Se fierb prunele 20 de minute apoi se taie bucatele.
- Se amesteca toate ingredientele de la punctele 1,2 si 3 si se adauga zaharul.
- Se aseaza in farfurie si se orneaza cu branza.
Valori nutritive/portie (165 g):
Calorii: 238
Proteine: 1.6 g
Lipide: 3.9 g
Glucide: 48.9
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Retete .
Dr. Cebotari Oleg
Humanitas Ambulator - Cluj-Napoca
Dr. Marmandiu Razvan
NORD Muntenia Hospital - Pitesti
Dr. Ciobanu Claudia
DermaLife - Centrul de Excelenta in Dermatologie si Medicina Estetica - Bucuresti
Tehnician CT
Clinica Medima - Botosani - Botosani
Dr. Musetescu Mihai
Centrul Medical Epi TSA - Bucuresti
Dr. Basarabeanu Iulian
NORD Muntenia Hospital - Pitesti
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare


Salata cu ridichi si castraveti
Salata de dovlecei cu fructe
Suc de morcovi cu lamaie
La ce varsta ar trebui sa incepi preventia ridurilor? Raspunsul dermatologil ...
Dupa operatiile cardiace sau episoadele post-acute, incepe adevarata lupta: ...
Vita cu sos
Salata de vara
Salata Primavara
Salata cu rosii, ardei si branza
Salata de legume cu peste
Salata cu crab
Macaroane cu branza si legume
Pate dietetic
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
Salata de pui cu legume
Salata de pui cu creveti