Clinica medicala

Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital
“Aducem Performanța Acasă”
3.9
din 67 voturi
Fa-ti o programare
Dr.Ion Crăciun, Medic specialist chirurgie cardiovasculară

Dr. Ion Crăciun, Medic specialist chirurgie cardiovasculară

Specialitate: Chirurgie cardiovasculara
Programare
Competente: Chirurgie cardiovasculară
Descriere specialist: Dr. Ion Crăciun este medic specialist în chirurgie cardiovasculară, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Craiova.

De-a lungul timpului, dr. Ion Crăciun și-a desăvârșit educația medicală la Sarcoma Oncology Center Los Angeles, la Spitalul Județean de Urgență Brașov, la Centrul Medical Blumenau, la Spitalul Clinic de Cardiologie „Tractorul” din Brașov, în cadrul Serviciului de Ambulanță Brașov, la College Boreal London din Ontario, la Hemophilia Treatment Center Los Angeles.

S-a specializat în chirurgie cardiovasculară la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș și la Institutul pentru Boli Cardiovasculare „C.C. Iliescu” Fundeni.

A absolvit cursurile de perfecționare postuniversitare de ecografie vasculară periferică ale Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj.

A luat examene de licență pentru Statele Unite și Canada, cunoscute ca step-uri (cele mai grele examene de medicină din lume), cu punctaje mari:

• USMLE Step 1 (87 pct din 99)
• USMLE Step 2 (95 pct din 99)
• USMLE Step 2 CSA
• MCCEE (359 pct din 400)
• OSCE (NAC; 69 pct din 70)


Este membru al

• Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară
• Societății Europene de Chirurgie Cardiovasculară.

Competențele și aptitudinile profesionale ale dr. Ion Crăciun:

- Chirurgia valvei aortice;
- Chirurgia valvei mitrale;
- Chirurgia valvei tricuspide;
- Chirurgia bolilor congenitale cardiace ale adultului;
- Anevrismele aortei;
- Revascularizarea chirurgicală a miocardului.

În cadrul Ovidius Clinical Hospital și al Policlinicii OCH, pe lista de afecțiuni și intervenții ale Dr. Ion Crăciun se găsesc următoarele: boala aortoiliacă, arteriopatia cronică obstructivă a membrelor inferioare, ischemia critică a membrelor inferioare, ischemia acută a membrelor inferioare și superioare, sindromul de apertură toracică superioară, boala trombembolică, boala cerebrovasculară, ateroscleroza carotidiană, managementul factorilor de risc cardiovascular, boala renovasculară, fistulele arteriovenoase congenitale, fistulele arteriovenoase dobândite, accesul venos central temporar, accesul venos central de lungă durată pentru hemodializă, complicații postoperatorii, tromboza venoasă superficială, tromboza venoasă profundă, sindromul posttrombotic, insuficiența venoasă cronică, boala varicoasă, ulcerul varicos, managementul tratamentului anticoagulant și antiagregant plachetar, evaluarea preoperatorie și postoperatorie a pacienților coronarieni, evaluarea preoperatorie și postoperatorie a pacienților valvulari, evaluarea gradului de risc cardiovascular preoperator, managementul factorilor de risc cardiovascular, anevrisme de aortă ascendentă, anevrisme de aortă toraco-abdominală, anevrisme de aortă abdominală, anevrisme de artere periferice, strategii de prevenție a bolilor cardiovasculare.

La OCH, Dr. Crăciun evaluează, diagnosticheză și indică tratamentul medical și chirurgical conform ultimelor ghiduri de specialitate din Statele Unite și Europa. Este medicul care acordă atenție și celui mai mic detaliu, oferind fiecărui pacient în parte soluții integrate de diagnostic și tratament personalizate nevoilor sale.

Ovidius Clinical Hospital

CONSTANTA

Constanta

Adresa: DN 2A, km 202+880

Tel: 0241480400

E-mail:

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare