Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

omega 3 ulei peste 500 mg

Relatia intre alimentatie si cancer

Relatia intre alimentatie si cancer

Actualizat la data de: 19 Decembrie 2018

Dr. Andreea Vinca
Medic Oncologie Medicala

Generalitati Este cunoscut faptul ca stilul de viata ne poate influenta sanatatea. Dieta noastra include alimente benefice (care ne pot proteja organismul impotriva cancerului), cat si alimente nocive, ce cresc riscul aparitiei neoplaziilor. Proiectul EPIC (the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition) este cel mai mare studiu realizat asupra dietei si al sanatatii. In acest studiu au fost inclusi peste jumatate de million de persoane (520.000) si a fost realizat in 10 tari europene. Scopul studiului a fost de a analiza legaturile dintre alimentatie, cancer si alte boli cronice. Cele mai frecvente tipuri de cancer produse de o dieta nesanatoasa Cancerul intestinal Consumul excesiv de carne rosie (carnea de vita, carnea de porc, de miel, carnea tocata) si carne procesata (carnea conservata prin afumare, sarare sau prin adaugarea de conservanti: sunca, slanina, salamul) cresc riscul aparitiei cancerului de colon. Carnea rosie si carnea prelucrata contine un... [continuare]

Cele mai bune surse de vitamina a

Cele mai bune surse de vitamina a

Actualizat la data de: 30 Septembrie 2024

Dr. Antonius Adriana
Medic specialist Medicina Interna

Rolul vitaminei A in organism Vitamina A este esentiala pentru sanatatea generala si bunastarea organismului. Organismul uman nu poate produce pe cont propriu aceasta vitamina, deci oamenii trebuie sa o obtina prin intermediul alimentatiei. Vitamina A este un nutrient esential care joaca un rol important in multe procese ale corpului, printre care si urmatoarele: - functia imunitara; - functia reproductiva; - sanatatea si integritatea pielii si mucoaselor; - sanatatea si mentinerea vazului; - cresterea si dezvoltarea optima. Cele mai importante surse de vitamina A contin fiecare minim 15% din necesarul zilnic. Consumul acestor alimente in mod regulat si introdus intr-o alimentatie echilibrata poate mentine toate procesele enumerate anterior. Surse ideale de vitamina A Ficatul de vita Ficatul de animale se numara printre cele mai bogate surse de vitamina A. Acest lucru este datorat de faptul ca animalele stocheaza vitamina A la nivelul acestui organ. O portie de 85 de... [continuare]

Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima

Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima

Actualizat la data de: 28 Noiembrie 2018

Dr. Livia Claudia Todireasa
Medic specialist medicina de familie

Generalitati Fie ca este vorba de cartofi dulci, de struguri sau de un pahar de cabernet, veti fi surprinsi sa aflati ca sunt foarte multe alimente ce contin fitonutrienti cu rol esential in promovarea repararii tisulare, reinoirii celulare si prevenirii lezarii tesuturilor vitale organismului; iar un astfel de efect constituie baza prevenirii afectiunilor cardiace. Un regim adecvat bolilor cardiovasculare nu trebuie sa fie guvernat doar de restrictii. Desigur, cu totii stim ca daca suferim de boli de inima, sau daca avem probleme cu tensiunea, nu trebuie sa mancam sarat, gras, condimentat, trebuie sa ne abtinem de la muraturi, carne de porc, frigarui, si uneori trebuie sa fim atenti chiar si la ce fructe consumam. Pentru ca deja cu restrictiile ne-am obisnuit si le cunoastem destul de bine, specialistii au dorit sa realizeze si un top al celor mai sanatoase alimente, al caror consum ne poate face foarte mult bine, mai ales daca avem probleme de sanatate de natura... [continuare]

Grasimile: beneficii asupra organismului si siluetei

Grasimile: beneficii asupra organismului si siluetei

Actualizat la data de: 12 Decembrie 2018

Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi
Specialist in Nutritie

Generalitati Orice dieta din care sunt complet excluse grasimile este periculoasa pentru sanatate. Grasimile sau lipidele, joaca un rol esential in biologia celulelor, tesuturilor, organelor si intregului organism uman, fiind necesare pentru corecta desfasurare a proceselor metabolice si mentinerea starii de sanatate. Grasimi de origine vegetala Denumire Acizi grasi % Raport Omega 6/Omega 3 Colesterol mg% Acizi grasi trans % Rezistenta la incalzire/recomandari de utilizare - Saturati Mono-nesaturati Omega 9 (acid oleic) Poli-nesaturati - - - - - - - Acid linolenic (Omega 6) Acid linolenic (Omega 3) - - ... [continuare]

Hipertrigliceridemia

Hipertrigliceridemia

Actualizat la data de: 11 Noiembrie 2021

Dr. Antonius Adriana
Medic specialist Medicina Interna

Generalitati Trigliceridele sunt un tip de grasimi ce se gasesc in sange. Ele constituie o sursa majora de energie, iar in organismul uman grasimile se gasesc cel mai frecvent sub aceasta forma. Dupa luarea mesei, organismul utilizeaza caloriile necesare pentru obtinerea rapida de energie. Caloriile in plus sunt transformate in trigliceride si, ulterior, sunt depozitate in celulele adipoase (celulele ce compun stratul de grasime) pentru a putea fi utilizate mai tarziu. Caloriile in exces sunt depozitate sub forma de grasime, indiferent de tipul de alimente consumate – grasimi, carbohidrati sau proteine. Daca in mod constant sunt consumate mai multe calorii decat necesarul atunci este posibil ca nivelul trigliceridelor din sange sa creasca. In cantitati normale, trigliceridele sunt utile organismului pentru asigurarea starii de sanatate. Nu se stie exact daca atunci cand nivelul trigliceridelor creste se accentueaza in mod direct riscul pentru boli cardiace. Dar... [continuare]

De ce sunt periculoase trigliceridele

De ce sunt periculoase trigliceridele

Actualizat la data de: 21 Mai 2024

Dr. Antonius Adriana
Medic specialist Medicina Interna

Generalitati Trigliceridele, un tip de lipide (grasimi) existente in fluxul sanguin, sunt un indicator important al sanatatii cardiace. Nivelul ridicat al trigliceridelor poate insemna, asadar, un risc crescut de imbolnavire a inimii, precum si al dezvoltarii altor boli asociate cu un stil de viata nesanatos. Nivelul normal al trigliceridelor Monitorizarea nivelului trigliceridelor in sange este la fel de importanta precum cea a colesterolului sau a presiunii arteriale. Trigliceridele desemneaza un anumit tip de grasimi care se regasesc in compozitia sangelui, fiind de fapt caloriile provenite din hrana, pe care organismul nu le-a folosit pentru a le transforma in energie. Trigliceridele sunt depozitate in celulele grase ale corpului, de unde sunt preluate de hormoni cand organismul nu mai este alimentat, pentru un surplus energetic. Persoanele care ingereaza de obicei mai multe calorii decat ard, de regula calorii provenite din carbohidrati si grasimi, sunt si cele la care... [continuare]

Cele mai populare uleiuri esentiale

Cele mai populare uleiuri esentiale

Actualizat la data de: 01 Noiembrie 2011

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Fiecare tip de ulei esential are propriile sale beneficii terapeutice. Lavanda ajuta la eliberarea stresului, menta este un energizant natural etc. Cu cat o persoana are de ales dintre mai multe uleiuri esentiale cu atat este mai dificil pentru ea sa il aleaga pe cel potrivit. Pentru a simplifica acest lucru, mai jos, sunt prezentate cateva dintre cele mai des intalnite uleiuri esentiale alaturi de beneficiile acestora. Uleiul esential de bergamota Uleiul esential de bergamota este un ulei parfumat, obtinut din fructele arborelui Citrus Beragamia, originar din sud-estul Asiei (care poate fi regasit, in prezent, inclusiv in Italia si de-a lungul Coastei de Fildes). Este un ulei utilizat nu doar pentru aromoterapie ci si in compozitia parfumurilor si a apei de colonie. Modalitati de extragere si de utilizare - Uleiul esential din bergamota este extras din coaja fructelor, prin presare. Bergamota poate fi folosita ca si tamaia sau intr-un vaporizator. Aceasta... [continuare]

10 alimente care contin grasimi sanatoase

10 alimente care contin grasimi sanatoase

Actualizat la data de: 14 Mai 2014

Autor: SfatulMedicului

Generalitati O dieta zilnica bogata in grasimi sanatoase sau "grasimi bune" inseamna un sistem cardiovascular ferit de boli si un sistem nervos echilibrat. In ultimii ani, medicii nutritionisti au pus accentul pe diferentierea grasimilor din alimente si intelegerea modului in care tipurile lor diverse, influenteaza longevitatea. In timp ce este important sa limitati aportul de grasimi saturate si grasimi trans (din lactate, carne, unt, carnati si deserturi), asigurati-va ca meniul zilnic contine si grasimi mononesaturate si polinesaturate, precum acizii grasi omega-3, care au reale proprietati benefice pentru sanatate. Diferenta dintre grasimile sanatoase si grasimile rele Grasimile au fost blamate ani la randul de catre specialisti pentru pericolele pe care le ridica sanatatii, de la cresterea nivelului de colesterol, pana la ingrasare si imbolnavire cardiaca. Insa nu toate grasimile au fost create in mod egal. Exista patru tipuri principale de grasimi: - grasimile... [continuare]

Legatura dintre gratar si cancer. cum prevenim efectele nocive?

Legatura dintre gratar si cancer. cum prevenim efectele nocive?

Actualizat la data de: 29 Martie 2023

Autor: SfatulMedicului

De ce este periculos gratarul? Gratarul este una dintre cele mai vechi metode de preparare a carnii, iar obiceiul de a consuma carne sau produse din carne fripte pe gratar s-a mentinut de-a lungul anilor. Specialistii afirma insa ca acest obicei poate fi nociv atat prin consumul de carne gatita la temperaturi de peste 150 de grade, cat si prin inhalarea fumului rezultat in urma gratarului. Gratarul poate creste riscul de cancer Consumul regulat de carne mult prea bine preparata termic sau arsa poate creste riscul de aparitie a cancerului pancreatic cu 60%, dupa cum arata un studiu efectuat de cercetatorii Universitatii din Minnesota si citat de Reader’s Digest. La studiu au luat parte peste 62.000 de persoane, carora le-au fost monitorizate obiceiurile alimentare pentru o perioada de 9 ani. Explicatia oamenilor de stiinta pentru aparitia cancerului este urmatoarea: modul de prepare a carnii la temperaturi ridicate duce la aparitia unor substante chimice - amine... [continuare]

Generalitati Proteinele sunt substante organice complexe ale materiei vii, care contin azot, sulf si fosfor. Ele sunt necesare pentru cresterea organismului pentru refacerea celulelor uzate, precum si pentru producerea de energie calorica, un gram de proteine producand 4 calorii. Majoritatea proteinelor din organismul omului provin din alimente bogate in proteine, fie de origine animala (carne, lapte, branza, oua), fie de origine vegetala (fasole, mazare, soia, linte etc.). Analiza proteinelor se face din serul sanguin. Exista mai multe feluri de analize care exploreaza diferite componente ale proteinelor, astfel: proteine totale, electroforeza, fibrinogenul, teste hepatice etc. Proteine totale Proteinele totale reprezinta cantitatea globala a proteinelor sanguine exprimate in grame la 100 ml ser sanguin. Valorile normale ale proteinelor sanguine sunt: - la adulti = 6,6- 8,6 g la 100ml; - la copii 1-3 ani = 6,0 - 8,6 g la 100ml. Din acestea, circa 60% (3,6-4,8g) sunt... [continuare]

Poluarea - consecinte medicale

Poluarea - consecinte medicale

Actualizat la data de: 28 August 2024

Autor: SfatulMedicului

Ce este poluarea? Zilnic, oamenii sunt expusi gazelor de esapament, fumului de tigara, apei contaminate de diferite substante chimice, alimentelor care contin conservanti si E-uri sau care provin dintr-un sol tratat cu ingrasaminte chimice. Deci, substantele toxice sunt peste tot, in aer, in apa, in solul care asigura alimentele de consum, din aceasta cauza sunt considerate factorii de risc pentru sanatatea organismului uman. Ficatul, rinichii, pielea si sistemul limfatic duc o activitate sustinuta pentru a elimina poluantii din organism. Din cauza hiperactivitatii aceste organe si sisteme clacheaza, determinand acumulare de substante toxice care distrug tesuturile corpului, creaza dezechilibre ale functiilor organelor, deprima sistemul imunitar si favorizeaza o serie de afectiuni grave. Sensibilitatea chimica multipla Cand factorii de mediu provoaca simptome ingrijoratoare, acestea pot fi atribuite sensibilitatii chimice multiple (cunoscuta si sub denumirea de boala... [continuare]

Adevaruri despre poftele alimentare

Adevaruri despre poftele alimentare

Actualizat la data de: 05 Aprilie 2024

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Daca va este pofta sa manacti o bucata mare de paine pufoasa si calda nu inseamna ca organismul dvs. duce lipsa de cereale. Poftele alimentare nu prea au multe in comun cu nevoia de substante nutritive, dar a exista o legatura intre substantele chimice de la nivelul creierului care declanseaza senzatia placere si recompensa. Poftele pot fi asociate cu textura (crocant, cremos) sau gustul (dulce, sarat), dar toate au ceva in comun: excesul de alimente care poate sabota dieta dvs. Inghetata Oamenii care au pofte tind sa aiba indici de masa corporala mai mari - nici o surpriza, deoarece alimentele care ingrasa sunt adesea obiect al dorintei alimentare. Combinatia dintre textura cremoasa, gustul dulce si senzatia racoritoare pe care o ofera, transforma inghetata intr-un produs irezistibil, dar si costisitor in termeni de calorii. O portie normala de inghetata de vanilie are 230 de calorii. Recomandari: o jumatate de ceasca de inghetata din suc de... [continuare]

Longevitatea

Longevitatea

Actualizat la data de: 29 Aprilie 2015

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Imbatranirea este asociata adesea cu dezvoltarea bolilor cronice, desi nu trebuie sa fie asa. Nu este o regula ca persoanele in varsta sa experimenteze vreun atac de cord sau accident vascular cerebral, diabet zaharat sau cancer, osteoporoza sau boala Alzheimer - toate conditii medicale care se presupune ca ar putea fi intalnite mai ales la varstnici. Riscul pentru dezvoltarea acestor boli creste cand o persoana este sedentara, are predispozitii genetice si o dieta nesanatoasa. Nu puteti controla factorii genetici, dar exista o multime de lucruri pe care le puteti face, pentru a creste probabilitatea sa atingeti o varsta inaintata, intr-o stare de sanatate destul de buna. Exista vesti bune legate de longevitate si pentru barbati. Desi longevitatea este si in prezent mai mare in randul femeilor (conform statisticilor mondiale), aceasta diferenta incepe sa scada. Daca sunteti barbati puteti lua o serie de masuri destul de simple, pentru a preveni unele dintre cauzele... [continuare]

Remedii la domiciliu pentru pielea uscata

Remedii la domiciliu pentru pielea uscata

Actualizat la data de: 16 Mai 2025

Autor: SfatulMedicului

Ce este pielea uscata? Pielea uscata necesita ingrijire si atentie speciala, indiferent de anotimp, pentru a preintampina aparitia complicatiilor. Hidratarea regulata si aplicarea de lotiuni si tratamente cu rol de protectie a pielii sunt masuri de baza pentru tratarea pielii uscate. Toate aceste preventii trebuie luate pentru a se evita aparitia unor complicatii sau chiar a unor probleme medicale comune la care persoanele cu piele uscata sunt predispuse. Cum se manifesta? Pielea este expusa la poluare si razele nocive ale soarelui, in fiecare zi. Conditiile meteorologice in continua schimbare, ar putea agrava uscarea si ar putea accentua sensibilitatea pielii. De aceea, este important sa acordati atentie sporita intretinerii, ingrijirii si mentinerii tineretii pielii, in fiecare zi. Multe dintre cremele disponibile in comert nu ofera rezultatele asteptate in raport cu pretul de achizitie. Cei mai multi dintre oameni nu cunosc, insa faptul ca natura le poate... [continuare]

Cum sa mancati pentru a va proteja inima

Cum sa mancati pentru a va proteja inima

Actualizat la data de: 31 Ianuarie 2013

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Inima este un muschi care poate fi intarit cu ajutorul exercitiilor fizice. In plus, activitatea fizica poate accelera fluxul sanguin care transporta oxigen si substante nutritive celulelor din organism. Alaturi de exercitiile fizice, exista anumite alimente care pot imbunatati capacitatea organismului de a pompa sange. Niciodata nu este prea tarziu sa incepeti sa consumati alimente care sunt bogate in substante nutritive, ce protejeaza si imbunatatesc sanatatea inimii. Aceste substante nutritive includ acizii grasi Omega 3, vitamine si minerale. Toate pot contribui la mentinerea densitatii sangelui in parametri normali - aspect foarte important pentru pastrarea sanatatii cardiovasculare. Masuri pentru protectia inimii - Evitati sa urmati cure de slabire. O dieta drastica va poate face sa aratati mai bine intr-o rochie de seara la un eveniment. Daca doriti, insa sa aveti o inima sanatoasa, adoptarea unor diete drastice nu este recomandata. La fel este si cazul... [continuare]

Protejati-va pielea pe timp de iarna cu ajutorul unui regim alimentar echilibrat

Protejati-va pielea pe timp de iarna cu ajutorul unui regim alimentar echilibrat

Actualizat la data de: 04 Ianuarie 2012

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Pielea uscata este o problema destul de des intalnita a pielii, care se inrautateste in timpul iernii atunci cand umiditatea este redusa. Poate sa apara la orice varsta, la persoanele care sufera sau nu de alte probleme ale pielii. Expunerea pielii la aer rece, uscat sau la sursele de caldura din interior determina craparea si uscarea acesteia, insotite de durere si mancarime. In mod normal pielea este acoperita de un strat de ulei care ajuta la mentinerea flexibilitatii acesteia si care o protejeaza de mediul inconjurator. Iarna, temperatura scazuta poate diminua umiditatea din piele. Cand pielea devine uscata, acesta este un semn ca este afectata bariera naturala de uleiuri. Vestea buna este ca stralucirea pielii poate fi pastrata toata iarna cu doar cateva modificari ale dietei zilnice. Recomandari alimentare pentru pastrarea sanatatii pielii pe vreme rece Consum crescut de apa - Organismul pierde mai multe fluide cu fiecare respiratie atunci cand... [continuare]

Ce alimente sa evitati daca aveti un nivel ridicat al trigliceridelor

Ce alimente sa evitati daca aveti un nivel ridicat al trigliceridelor

Actualizat la data de: 26 Ianuarie 2015

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Un nivel ridicat al trigliceridelor (hipertrigliceridemia) inseamna un risc crescut de instalare a bolilor cardiace sau a sindromului metabolic (asocierea mai multor afectiuni care cresc riscul de diabet zaharat si boala cardio-vasculara). Desi acest tip de grasimi sunt necesare intr-o anumita cantitate pentru buna functionare a organismului, excesul lor poate deveni o reala amenintare pentru sanatate. Cele mai bune cai prin care puteti sa va reduceti nivelul triglicerilor este sa slabiti si sa va mentineti greutatea optima pe termen lung, sa limitati aportul de grasimi si zaharuri din dieta, sa faceti miscare regulat si sa limitati consumul de alcool sau tutun. O serie de alimente sunt in mod special de evitat in hipertrigliceridemie. Interdictii alimentare pentru nivelul crescut al trigliceridelor Hipertrigliceridemia presupune adoptarea unor schimbari in obiceiurile de viata, care sa ajute la reducerea nivelului trigliceridelor. Este importanta diminuarea... [continuare]

am avut acuma 8 luni un ganglion imflamat am facut analize detoate toate au iesit bune de vreo 3 luni au mai aparut 2 am zis ca e din cauza danturi am fost am scos tot ce era de scos acuma au inceput se inmulteasca 7+ cred ca sunt cam toti pana in 1cm (cred) acuma 2 saptamani am gasit niste cosuri in cap (un fel de cosuri care se sparg usor cred si sunt dureroase) am stat o saptamana internat si cica as fi facut varicela (la 20 de ani ) ma rog am iesit de o saptamana cojile au cazut ganglioni doar se simteau nu se vedeau mai de loc(mai putin ganglionul de dupa ureche care ramasese la fel ) am facut analize pentru sida raze la plamani ptr tbc etc tot felul analize cam toate bune acuma iar cand am facut baie si am dat peste cateva cosuri din cap iar reapar am facut oxacilina injectabila cand am fost internat.. am luat si saptamana asta 4 zile oxacilina dupa ce am iesit din spital acuma iar de cand m am lasat de oxacilina iar apar cosurile si se imflameaza (inmultesc... [continuare]

Comunitate medicala

Lipoame grasime

Intrebari de la utilizatori

Comunitate > Chirurgie estetica

va rog, poate stie cineva un remediu pt lipoamele de grasime. Sunt disperata, am pe tot corpul. In urma cu un an de zile mi-au aparut 3 noduli pe bratul stang. Am scos unul, era adipos, dar dupa asta s-au inmultit pe tot corpul. Mi-au aparut in plus pcte negre in campul vizual. Sunt disperata. Am colesterolul bun si fac sport zilnic. Nu stiu cu ce boala ma confrunt si nici doctorii. Am un dosar de analize bune. [continuare]

buna seara, sunt disperata. de 3 luni imi cade parul. pe zi ce trece tot mai mult. tocmai mi-am spalat parul. mi-am numarat 300 de fire cazute. asta dupa ce azi am mai luat de pa haine vreo 100. deja parul mi-a ramas jumate din cat era. sunt distrusa. pana la craciun raman cheala daca nu reusesc sa fac ceva. va rog ziceti-mi unde trebuie sa merg, ce analize trebuie sa fac? deja am facut de sange si cica nu am nimic. urmeaza sa merg la un endocrinolog. daca o sa imi zica ca nu am nimic unde sa mai merg? am fost la dermatolog dar el a zis ca daca motivele pt care imi cade parul sunt interne el nu ma poate ajuta. mi-a dat totusi zinkit si minoxidil 5%. am inteles ca minoxidilul are efect doar cat il folosesc, apoi se poate ca parul sa cada din nou. mentionez ca imi vopsesc parul dar nici asa des incat sa cada in halul asta. am citit undeva de ceva analize care sa pot faca firului de par. acelea ce medic le face? unde sa merg? sau ce altceva mai imi ramane de facut? va rog... [continuare]

Buna ziua,cunoaste cineva o slolutie pentru cresterea parului?am fost la dermatolog acum 3 ani si mi s-a zis ca am alopecie.am urmat un tratament cu chronostim ducray timp de 6 luni si in rest cu alpecin, medicamente tonice inclusiv cele orale fara nici un folos.ma poate ajuta cineva cu un sfat? Va multumesc! [continuare]

Buna ziua, in urma efectuarii unor analize am fost diagnosticata cu hipercolesterolemie (258). Puteţi să-mi spuneţi cum aş putea reduce nivelul colesterolului? Mentionez ca nu consum alimente cu un continut mare de grasimi. Multumesc. [continuare]

elena piatra neamt.am 44 de ani si am colesterolul 293 mg si trigliceridele 212 mg.Ce pot face sa ajung la valori normale.va rog ajutati-ma. [continuare]

de vreo 6,7 luni mi-a aprut bube in cap sint cu apa nu cu puroi mai grav este ca le-a aparut acum si la cpoii 4 ani si 6 ani nu stiu ce sa fac . multumesc [continuare]

Comunitate medicala

Ameteala

Intrebari de la utilizatori

Comunitate > Anxietate

buna ziua ma numesc george si am unele simptome foarte rele. Cand plec de acas pe jos mai ales dimineata,am o stare rea in picioare,simt ca nu vad clar,senzatia sa trag mereu aer in piept si o stare de lesin. apoi incet incet imi trec aceste stari. Iar pe parcursul zilei mai fac tahicardie,o stare de dezeechilibru,si nu imi simt picioarele,apoi totul trece in 15-30 de min cateodata trece cam intr-o ora,iar apoi ma simt foarte bine. In orash in bucuresti sunt anumite zone unde ma ia aceste simptome. Si cand intru la metrou ,cum intru sub pamant se invarte peronul cu mine. Apoi cand ma sui in metrou incep sa traspir f mult in palme si talpi,tahicardie si stare de lesin,iar cand ies la suprafata simt ca parca nu mai am corpul cu mine,o stare foarte ciudata,iar de la aceasta stare ciudata ma apuca o frica si mai mare. am facut analize si sunt f bune. Mai am o chestie si cu scara rulanta,cand urc sau cobor si ma dau jos de pe scara rulanta nu mai imi simt deloc... [continuare]

Pagina 3 din 34 (1000 rezultate)