nikvorm pareri
Ridicare sani cu ajutorul cremelor, posibil?
Ma gandeam ca sunt creme cu continut mare de vitamina C sau A care teoretic stimuleaza productia de colagen si ridica pilea. Stiu ca sunt folosite in special pentru fata, dar ma gandeam ca in cazul unor sani cazuti putin poate ar fi eficiente... M-ar interesa o parere avizata... [continuare]
Tatuajele cosmetice (buze, sprancene, contur al ochilor)
sunt de acord cu aceste tatuaje.mi-as dori si eu un machiaj definitiv pt buze chiar si pt ochi dar nu stiu ce sa fac doresc sa-mi dati o parere. [continuare]
Buna! Sora mea(10 ani),are in jurul ambilor ochi o suprafata mai alba decat cea a restului corpului.Sa si bronzat insa acea suprafata a ramas intacta....este asa cam de 1 an...Aveti idee ce ar putea fi? Am sperat k daca sar bronza poate sar acoperi,insa nu a fost asa..Oricum trebuie sa merg si la un medic insa inaite as vrea sa aflu parerea d-voasta! Multumesc! [continuare]
Am trecut prin 2 cezariene.Dupa prima a fost totul ok,in schimb la a doua au aparut complicatii.Operata de acelasi doctor,dupa ce mi-am revenit din anestezia generala,am observat o amortire interna a abd,a sezutului,nu aveam simtul urinarii simtul,abd.parca nu-mi permitea sa stau in fund,cu totul ca durerea de op.nu o simteam deloc.Ptr a nu sta cu sonda,imi faceam program la toaleta ,dadeam drumul la apa.aceasta amorteala a durat 2 luni,cu balonari ingrozitoare.Parerile doctorilor au fost diferite,batandu-se cap in cap-sunt centrii nervosi-nu exista asa ceva,e de la coloana-nu e ptr ca n-are rahie,e psihic-trat cu anti depresive-nu e in final dupa eval.unui prof.spec.inpsihiatrie,du-te la interne-nu tine de noi.dupa 1 an am fost redeschisa in urma careia dign-trombofeblita-abd.in varsta de 90ani.dar eu tot asa am ramas cu un deranj abd.ingrozitor-cu senzatii ciudate si cu 2 copilite 4si8ani si un sot deosebit.v-as ruga sa ma ajutati sa redevin omul normal care eram inainte de... [continuare]
s-a tratat cineva prin homeoterapie? are vreun efect? ce parere aveti? [continuare]
Boala celiaca (enteropatia glutenica)
Am fost diagnosticata cu boala celiaca, dupa regiml fara gluten ma simt mult mai bine, ce parere aveti despre aparitia edemelor palpebrale inferioare- se datoreaza tot acestei intolerante la gluten? [continuare]
Buna ziua cu aproape o luna in urma mi-a iesit sub pleoapa superioara un punctulet cat un bob de orez galbui,de trei zile mi s-a inflamat ca un ulcior a inceput sa faca ceva galben in varf dar evolutia lui este prea lenta am fost la medic de specialitate si mi l-a diagnosticat ca fiind ulcior. Va rog sa-mi spune-ti ce parere aveti si ce sa fac in continuare.Va multumesc. [continuare]
Stiu ca sunt pareri diferite in privinta zimaflour-ului. As dori sa aflu daca este sau nu benefic , eu il folosesc pentru baietelul meu de 6 ani. [continuare]
Salut...Ma numesc Bogdan si am 24 ani.D cateva luni imi apar sub pielea capului cosuri dureroase.Problema e k in unele s fac foarte mari...inrosanduse si raman fara par in zona unde apar.Am incercat tot felu d creme si d sampoane..nici un rezultat.Am citit p net si ar putea fi o foliculita...dar nu cred..hmmmm..Dupa c a spart , locul a ramas fara par..am mai multe astfel d locuri..si nush c mai fac.C parere aveti??? [continuare]
Conjunctivita cu streptococ si stafilococ
Doresc daca se poate parerea unui medic specialist oftalmolog Problema mea incepe cu 2 luni in urma: 1-ma trezesc cu durere in ambii globi oculari si cu ochii f rosii fara nici o secretie merg la spitalul Universitar Bucurest ( sunt studenta acolo in anl 4 la Farmacie) si mi se recomanda un tratament cu Ciprofloxacina si indometacin pentru 2 saptmani. REalizez acest tratament dar nu observ o vindecare in totalitate si revin din nou la control. Mi se recomanda efectuarea unei antibiograme 2 rezultat antibiograma: stafilococ coagulazo negativ sensibil la:ciprofloxacina gentamicina cloramfenicol oxacilina rifampicina Streptococ de pneumonie sensibil la : Claritromicina ... [continuare]
Oboseala si slabiciunea
domnul doctor,dorm mai mult de 8 ore zilnic poate chiar si 10 si cand vine vorba de trezit dimineata asa mai dormi chiar alte cateva ore simt ca nu ma pot da jos din pat ma doare spatele si nu am chef de nimic nici sa spal o cana simt ca nu am putere sa fac nimic,eu am lucrat multi ani noaptea si dormeam ziua dar de cam aproximativ 1 an stau acasa si nu-mi expic de unde atata oboseala fara sa fac nimic si va rog mult sa-mi dati un sfat,o parere sau ceva ce ma poate ajuta.va multumesc [continuare]
ma numesc geta am 36 de ani in legatura cu racelile urinare eu am fost racita am luat ceva antibioticc citozon parca acum ma simt bine dar inainte si cand paseam ma deranja dureriile am primit tratament pt o saptamana 7zile acum mam oprit deoarece am avut ovulatia . credeti ca pot ramane insarcinata?acum un an am fost la medic eram racita mia dat ceva supozitoare doxacilina si 2 ovule am luat tratamentul 3 zile pe urma am avut ovulatia am ramas insarcinata imendiat dar am pierduto din cauza pisicii toxoplasmoza.acum imi doresc un copil din tot sufletul .parerea mea despre tot ce se vorbeste aici sant foarte bine venite iar noi oamenii invatam toata viata cate ceva nou si bun si util mai ales pt sanatatea noastra .va multumesc. [continuare]
ai fost la medic?totusi trb.sa ceri parerea medicului,nu sta asa.ii dai cumva sa manance si altceva in afara de lapte la varsta asta? pt. ca e prea mic pt. altceva.bafta multa iti doresc [continuare]
Intrebari si raspunsuri in legatura cu celulele stem
V-as ruga sa-mi spuneti care este parerea d-voastra ca specialist despre Olimpiq stem x cell,va cer sfatul pentru ca fiica mea are mari probleme de sanatate si as vrea sa stiu daca este bun acest produs.Va rog din suflet sa-mi spune-ti parerea d-voastra pentru a nu-mi face iluzii ca pot sa o ajut.Va multumesc si astept raspunsul de la d-voastra. [continuare]
Am suferit o tiroidectomie totala in urma unui cancer tiroidian papilar.Desi am fost asigurata ca am depasit situatia respectiva(in urma a trei doze de iod radioactiv),ca analizele au iesit bune,tireoglobulina in limite normale,inca mai pastrez temeri in legatura cu evolutia mea pe termen lung.As dori parerea cuiva care a trecut prin asta cu ani buni in urma. [continuare]
eu am problemele astea de cand eram copil, mergeam la baie sa urinez de cate ori pe noapte avand o jena, in momentul urinarii, jena care se transforma in durere de cele mai multe ori.Dupa casatorie am mai avut probleme, in" luna de miere", asa cum se zice si aici, dar de vreun an, respectiv din iarna asta problemele s-au indesit, si nu am scapat de ele nici pana acum! Am facut tratament cu Norfloxacin, no-spa si urinex, fara contact sexual timp de trei zile, apoi am repetat cinci zile...apoi, dupa ce mi-a revenit la scurt timp am repetat tratamentul pentru doua saptamani. Abia dupa aceea am constatat o ameliorare, chestia devenind suportabila, uneori disparand. Am insa, senzatzia ca nu am terminat cu ce este acolo...Astept sfaturi si pareri! MULTZUMESC! [continuare]
Bun articol dar cred ca mai sunt intrebari fara raspuns. 1.Microbii sau ciupercile respective se mentin in incaltaminte ? Exista pareri cum ca incaltamintea pastreaza acesti fungi si ar trebui pur si simplu aruncata. 2. Cum se dezinfecteaza corect instrumentele, incaltamintea si imbracamintea (manusi, de exemplu) ? Eu am alta forfecuta pentru unghia afectata (de la mina, atentie) si cu toate astea o spal in jet de apa apoi o mai las si in alcool pina imi aduc aminte de ea; mai trebuie si altceva ? 3. unde se poate face totusi o analiza de laborator, in tot orasul Bucuresti (capitala, nu-i asa) am observat ca mai toata lumea se fereste de aceste analize mai rau ca de raie. Deci, unde ? Multumesc. [continuare]
Parerea mea este ca e nevoie sa suolimentam dieta zilnica cu viamine si minerale. daca esti femeie si ai 50 ani calciul si vit.D trebuie luate fara intrerupere toata viata? [continuare]
am o fetita de 6 ani am facut analizele acum o saptamana si au iesit leucocitele mari adica 13300 spunetimi va rog o parere ce poate sa fie [continuare]
Calendarul fertilizarii in vitro si grading-ul embrionar
am avut 3 FIV in spania si rezultatul a fost negativ inca nu miau explicat ce problema avem ca pereche .acum asteptam o vizita cu specialistul pentru a ne explica ce alte posibilitati avem .as vrea sa imi spuneti ce parere aveti [continuare]
HPV-ul se trateaza cu interferon alfa? Mi se pare prea brutal tratamentul... Voi ce parere aveti? Multumesc [continuare]
Va rog, daca poate sa ma ajute cineva cu o parere despre protezele auditive (intraauriculare) EXELIA 11CIC, SAVIA 11CIC si ELEVA 11CIC. Baiatul meu a fost diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzoriala medie si mi-au fost recomandate aceste proteze. EXELIA a fost recomandat ca fiind cel mai bun.Ma intereseaza foarte mult parerea cuiva care le poarta pentru ca sunt foarte scumpe si vreau sa stiu daca merita. [continuare]
Cat de grava este o excavatie,in glaucom de 0,28 la OD si 0,35 la OS,pana la cat poate sa ajunga?De ce apare atrofia iriana in glaucom si ce reprez ea...ce este disgenezia trabeculara cu care am fost diagn ? Multumesc si astept un rasp...sau macar o parere...sunt un pic cam speriata de aceste diag. mai ales ca nu mi s-au oferit nici un fel de lamuriri...ci doar sa am grija pt ca sunt tanara si am toata viata inainte(sfatul specialistului)! [continuare]
Ce parere aveti despre alflutop ca tratament pentro artroza, discopatie etc.? Multumesc! [continuare]
as dorii si eu si alte pareri sau o rezolvare concreta la problema mea.multumesc frumos [continuare]
Va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat si o parere. De aproximativ un an au inceput sa-mi apara pete rosii-rozalii in forma ovala si cu timpul se maresc pe partile laterale ale trunchiului, la inceput putine, de vreo doua, trei luni mai multe. Aceste pete sunt nedureroase si produc foarte putina mancarime, aproape deloc. Ati putea sa-mi spuneti si mie dupa parerea dumneavoastra de la ce apar si la ce specialist sa ma duc la un control?! Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra. Va multumesc foarte mult. [continuare]
am 26 de ani si sunt casatorita de 4 ani timp de 5 ani am luat anticonceptionale, deoarece aveam menstruatie neregulata si miam inceput activitatea sexuala. incepand cu 1 ianuarie 2009 am oprit aceasta medicatie iar pe 3 ianuarie am avut ultima menstruatie. Mentionez ca in timpul tratamentului am avut menstruatie normala ce dura 6-7 zile. Sunt deja in luna august si nam nici acum o menstruatie. am fost la un ginecolog care in urma ecografiei vaginale cred, mia dat diagnosticul de distrofie ovariana micropolichistica, insa am plecat de la el fara nicio reteta ( mia spus ca daca vreau copii sa revin la el la anul) Asta sa intamplat la inceputul luniii iulie am fost pe 21 august la alt ginecolog si mia facut acelasi tip de ecografie (numai ca aici miau fost recoltat si tesut pt Papanicolau si am platit pt consulatie 150 ron). Cel din urma dr. mia zis ca la el pe parat nui arata niciun fel de chist dar ca am eterul de 4 cm si ceva nu de 6 cat ii normal dar ca nui explica amenoreea(... [continuare]
Buna, Iuli. Am crezut ca voi primi vreun semn de la tine. Doream sa te intreb ceva, daca stii, vis-a-vis de posibilitatea de a avea stari de disconfort biliar/stomacal sau Dumnezeu stie din din cauza stresului. Nici eu una nu mai stiu... Pe fond de stres am facut si crizele de epilepsie, pe fond de stres fac si hipertensiune arteriala (si nu mi s-a gasit nimic la analize), nu mai stiu nici eu... Poate putem discuta pe mail-ul meu, cel mai vechi, sau poate imi scrii tu aici. Mi-ar prinde extrem de bine o parere... [continuare]
Buna ziua. Mama mea , in varsta de 71 de ani, sufera de hipertensiune arteriala (a fost internata de 2 ori cu maxima 280 - 300), diabet zaharat (nu este insulino dependenta), bronsita cronica, un inceput de astm,.... Datorita tuturor acestor boli, am luat decizia de a nu face vaccinul contra AH1N1, de teama reactiilor adverse (in special a unui soc anafilactic). Isteria generala care s-a iscat de cateva zile privind vaccinarea, m-a facut sa pun in dubiu decizia luata. Frica mea cea mai mare, asa cum am mai mentionat, priveste un eventual soc anafilactic care...;nici nu vreau sa ma gandesc la ceea ce s-ar putea intampla. Nu sunt medic, am citit si eu cate ceva, dar vreau parerea unui specialist si nu opinii de pe net. Am inteles ca socul anafilactic survine in cateva secunde de la intrarea in contact cu substanta respectiva. Exista posibilitatea de a face o alergie care sa provoace un soc anafilactic dupa cateva ore sau chiar zile de la data vaccinarii? In cazul unei... [continuare]
Multiple focare dentare infectioase+alergie anestezii
Buna ziua! In urma unui consult stomatologic la urgente Fac. Stomatologie treb. sa efectuez multiple extractii. Cu doar medici rezidenti in acel moment al consutatiei am adus la cunostinta faptul ca sunt alergica (cu teste) la xilina:8%( cu soc anafilactic), scandonest 6%, mepivastesin 6%,scandonest, ubistezin, pavulon 5% si propofol 4% si probleme cu ceva antibiotice, aspirina... nichel si crom, leucoplast, sensibilitate la durere. Mi s-au dat de efectuat teste sange: hemoleucograma, coagulograma,uree, creatinina,ALt,ASt, glicemie. Am intrebat daca nu treb. sa repet acele teste alerg. deoarece acestea credeam ca sunt vitale in ceea ce ma priveste, sunt facute la sf. 2008 si pot avea alte valori acum in ideea de a gasi un anestezic ceva oportun problemei mele medicale , pt. ca in 2005 le-am facut si la sf . 2008 le-am repetat si poate nu mai sunt aceleasi valori. Nu spun ca nu am fost multumita de consultatie, chiar au fost draguti acei oameni dar treb sa stiu mai mult.Am facut o... [continuare]

Urmareste Sfatul Medicului
Aboneaza-te la Newsletter