Supa de toamna cu dovleac
Actualizat la data de: 02 Octombrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
In controlul cirozei hepatice prin alimentatie, se recomanda un consum preponderent de fructe si legume, cereale integrale, nuci si seminte, produse cu probiotice in compozitie si alimente gatite cat mai dietetic.
Ingrediente
- 400 grame dovleac taiat cuburi
- 1 gulie
- 1 ceapa medie
- 1 morcov
- sare mare dupa gust
- 1 lingurita suc de ghimbir
- patrunjel tocat marunt (dupa gust)
Mod de preparare
- Curatati toate legumele si taiati-le in bucati potrivite.
- Adaugati-le intr-o oala mare si turnati apa, cat sa le acoperiti complet.
- Lasati-le la fiert pana devin fragede (nu prea moi).
- Completati cu apa, daca este nevoie.
- Adaugati sarea si mai lasati inca o data sa dea in clocot.
- Cand serviti aceasta supa, adaugati suc proaspat de ghimbir si presarati deasupra patrunjel.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare