Supa de pui poate fi folosita ca tratament impotriva hipertensiunii arteriale - studiu
Publicat la data de: 22 Octombrie 2008
Stire medicala
22 Octombrie 2008
Supa de pui poate fi folosita ca tratament impotriva hipertensiunii arteriale, potrivit unui studiu al unor cercetatori japonezi, publicat de presa americana.
Carnea de pui contine proteine de colagen, care au efecte asemanatoare cu cele ale inhibitorilor enzimei de conversie, folositi pentru tratarea hipertensiunii.
Cercetatorii japonezi au extras colagen din carnea de pui si i-au testat capacitatea de a se comporta in laborator precum un inhibitor al enzimei de conversie. Au fost identificati, astfel, patru tipuri de proteine cu activitate anti-hipertensiva, care, in testele pe soareci de laborator, au produs o scadere semnificativa si de lunga durata a presiunii sangelui.
Articole recomandate
-
Proceduri cosmetice: tratamentul pielii imbatranite
-
Bolile cardiovasculare, cauze si factori de risc
-
Hipertensiunea arteriala
-
Carmen Grebenișan și-a schimbat look-ul după Survivor! Wow, cum arată acum! FOTO
-
Stenoza de artera renala
-
Cine e cântăreața cu care Răzvan Miheț a înlocuit-o pe Oana Matache. Fostul cumnat al Deliei a făcut furori la nunta lui Smiley
-
Caderea parului: ce afectiuni poate ascunde?
-
Cum iti poate salva viata consumul de avocado
-
Tratamente alternative pentru hipertensiune
Citeste pe aceeasi tema
-
Hipertensiunea arteriala: tratamente alternative si complementare
-
Denervarea arterelor renale, o procedura minim invaziva pentru controlul hipertensiunii arteriale rezistente la tratament
-
Preventia - cel mai bun tratament impotriva rinitei
-
Tratati hipertensiunea arteriala cu tratamente naturiste
-
Alopecia la barbati: exista tratament impotriva caderii parului?