Coronavirus Update

Churros - gogosi spaniole

Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Churros - gogosi spaniole

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 150 ml apa
  • 2 linguri de zahar brun
  • 1/2 lingurita de sare
  • 40g unt
  • 150g faina
  • 2 oua
  • un plic de zahar vanilat
  • 2 linguri de zahar
  • 1/2-1 scortisoara (dupa gust)
  • ulei vegetal pentru prajit

Mod de preparare:

  1. Se incinge uleiul la foc iute.Intre timp se prepara aluatul. Se pune la fiert apa, zaharul brun, untul, zaharul vanilat. Dupa ce a dat in clocot amestecul de ia de pe foc.
  2. Se adauga faina amestecand incontinuu. Apoi se adauga ouale pe rand.
  3. Se amesteca in continuare pana se incorporeaza bine totul.
  4. Dupa ce s-a racit aluatul se pun fasii lungi de 3-5 cm in uleiul incins, aproximativ 15-20 de minute (pana isi schimba culoarea in maro-auriu).
  5. Se prajesc pe ambele parti. Apoi se scot pe un servet de hartie pentru a se absorbi grasimea.
  6. Se pudreaza cu zahar vanilat.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate