Clickmed
programare rapida la medic

Supa de castravete

Actualizat la data de: 24 Octombrie 2014
Supa de castravete

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2 castraveti mijlocii
  • 2 cesti de iaurt simplu
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/4 lingurita de menta uscata
  • 1/8 lingurita piper alb

Mod de preparare:

  1. Se taie 6-8 felii subtiri de la un castravete si se pun deoparte.
  2. Se taie castravetele ramas in cubulete.
  3. Se amesteca jumatate din cantitatea de castravete taiat cubulete cu un sfert din cantitatea de iaurt, la blender, pana se transforma in piure.
  4. Se toarna intr-un castron mare. Se paseaza si restul castravetilor ramasi cu sare, menta, piper si restul de iaurt.
  5. Se combina toate ingredientele si se amesteca. Se adauga castravetii taiati feliute deasupra si se pune supa la frigider.
  6. Se serveste rece.

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate