Orez cu carne tocata de curcan si legume
Actualizat la data de: 08 Decembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Orezul este un aliment recomandat pentru controlul diareei.
Odata introdus in retete dietetice, usor de digerat, acest ingredient ajuta la reechilibrarea proceselor digestive. Orezul cu carne de curcan si legume se prepara rapid si este usor de tolerat de sistemul digestiv.
Ingrediente
- 200 grame orez prefiert
- 500 grame carne de curcan tocata
- 1 cutie de rosii la conserva (decojite, cuburi)
- 1 lingurita de busuioc
- 1 ligurita de oregano
Mod de preparare
- Fierbeti orezul conform indicatiilor de pe pachet.
- Separat, adaugati carnea de curcan intr-o tigaie anti-aderenta, asezonati-o cu busuioc si oregano si amestecati, pana cand se prajeste bine.
- Turnati peste orezul fiert si scurt in prealabil, apoi rosiile la conserva.
- Acoperiti tigaia cu un capac si mai lasati orezul pe foc 5-7 minute.
- Serviti imediat.
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- 4 retete recomandate ca alternative sanatoase la preparate bogate in calorii
- Totul despre Endoscopia Digestiva Superioara
- Consumul de carne rosie este nociv pentru sanatate?
- 7 beneficii ale consumului carnii de miel
- Alimentatia sanatoasa
- Ghid de cumparare a alimentelor congelate
- Cum sa urmati corect un regim alimentar vegetarian
- Plan de detoxifiere pentru 7 zile
- Alimentatia copilului intre 1 si 2 ani
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare