Pui la cuptor cu migdale

Publicat la data de: 13 Ianuarie 2009 | Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Pui la cuptor cu migdale

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 383
Grasimi: 16 g (grasimi saturate: 4 g)
Colesterol: 91 mg
Carbohidrati: 15 g
Proteine: 41 g

Ingrediente:

  • 6 bucati piept de pui fara os
  • 1 ceasca paine integrala firimitata
  • 30 grame parmezan ras
  • 30 g migdale tocate fin
  • 2 lingurite patrunjel tocat
  • 1 usturoi pisat
  • 1 lingurita sare
  • 1/4 lingurita cimbru uscat
  • piper
  • 30 g ulei de masline extra

Mod de preparare:

  1. Se incalzeste cuptorul la 200 grade C
  2. Intr-un bol mediu, se amesteca painea, parmezanul, migdalele, patrunjelul, usturoiul, sarea, cimbrul si piperul.
  3. Se unge tava cu ulei.
  4. Ungeti bucatile de piept cu ulei, apoi presati-le in umplutura din bol.
  5. Asezati pieptul in tava si coaceti-l la cuptor circa 20 de minute - (pana puteti infige furculita in carne).

Atentie: nu intoarceti bucatile de carne.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Dieta Ornish Dieta Ornish

    Generalitati Spre deosebire de alte tipuri de diete care promit rezultate fabuloase, dieta doctorului Dean Ornish are la baza un regim alimentar care ar avea rolul de a contribui la tratarea bolilor cardiovasculare. Dr. Ornish este cunoscut pentru contributiile sale...citeste mai mult

  • Retete sanatoase de toamna Retete sanatoase de toamna

    Generalitati Fructele si legumele de toamna va vor indemna sa reveniti tot mai des in bucatarie si sa incercati retete noi si delicioase. Chiar daca zilele devin mai scurte si chiar mai reci, toamna ofera o varietate de fructe si legume hranitoare. Merele...citeste mai mult

  • Hormonii de crestere din carnea de pui - riscuri pentru sanatate Hormonii de crestere din carnea de...

    Generalitati In ultimii 30 de ani a existat o creste graduala a consumului de carne de pui la nivel mondial. Majoritatea oamenilor considera ca includerea in meniul zilnic a carnii albe aduce multiple beneficii sanatatii, in plus gustul este placut, iar pretul...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate