Ardei dietetici umpluti cu carne de vita

Ardei dietetici umpluti cu carne de vita

Timp de preparare: Peste 60 minute

Dificultate: medie

Carnea este permisa in alimentatia pentru insuficienta renala, insa in cantitati controlate, potrivit recomandarilor medicului curant.

Aceasta reteta dietetica de ardei umpluti cu carne de vita poate fi inclusa in dieta persoanelor cu boli renale, cata vreme portiile sunt controlate cu atentie.

Ingrediente

  • 4 ardei verzi mari
  • 225 grame carne de vita tocata
  • 1 tulpina de telina, taiata marunt
  • 1 morcov mediu, taiat cubulete
  • 4 felii de paine alba, taiate cuburi
  • 2 jumatate de lingurita mustar uscat
  • 1 jumatate de lingurita pudra de usturoi
  • 300 ml apa

Mod de preparare

  1. Intr-o tigaie pusa la foc mediu, gatiti carnea tocata de vita, impreuna cu telina si morcovul, pana cand legumele devin fragede (circa 10 minute).
  2. Intre timp, spalati bine ardeii si indepartati cotoarele si semintele din interior.
  3. Luati tigaia de pe aragaz si adaugati cuburile de paine, mustarul urcat si un sfert din cantitatea de apa.
  4. Amestecati bine compozitia, apoi folositi-o pentru a umple fiecare ardei.
  5. Transferati ardeii umpluti intr-o oala, turnati restul de apa si lasati totul la fiert circa o ora.
Apreciaza
2 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Sfatulmedicului.ro angajeaza programator PHP

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate