Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

oligoelemente

Gripa: e mai bine sa o previi, nu astepta sa o tratezi!

Gripa: e mai bine sa o previi, nu astepta sa o tratezi!

Actualizat la data de: 25 August 2025

Dr. Livia Claudia Todireasa
Medic specialist medicina de familie

Importanta prevenirii gripei Iata ca am intrat in sezonul rece si ne intrebam daca organismul nostru este pregatit sa faca fata virozelor din aceasta perioada. Este atat de simplu uneori sa avem grija de noi, remediile sunt usor de cules, natura ne ofera tot ce-i mai bun pentru a ne pune la adapost sanatatea. Din pacate aceste remedii nu se culeg din copac sub forma de pilule, ci trebuie atent selectate, cantarite si consumate pentru a avea portia de sanatate din fiecare. La baza unei armonii si a unui echilibru fizic stabile, sta un sistem imunitar puternic. In mod normal, fiziologic vorbind, omul are o imunitate naturala fata de majoritatea microbilor din mediul ambiant. De aceea, cand aceasta este afectata, pericolul ne paste la tot pasul. Printre afectiunile care apar in special din cauza unui sistem imunitar slabit, in aceasta perioada trebuie sa ne aparam si sa ne ferim de gripa. Gripa - cea mai contagioasa viroza respiratorie Se poate spune ca a devenit... [continuare]

Ameliorarea asteniei sau oboselii de primavara

Ameliorarea asteniei sau oboselii de primavara

Actualizat la data de: 01 Aprilie 2025

Dr. Ovidiu Balaban-Popa
Medic specialist psihiatru

Generalitati Primavara este sezonul in care majoritatea oamenilor se simt slabiti si obositi. Lipsa de energie, ameteala, tensiunea musculara si lipsa poftei de mancare, sunt doar cateva dintre simptomele asteniei sau oboselii de primavara. Astenia poate provoca si alte manifestari, cum ar fi pierderi de memorie, transpiratie si senzatie generala de disconfort. Lipsa luminii soarelui din timpul iernii si nivelul scazut de activitate fizica sunt doar cativa dintre factorii care stau la baza oboselii de primavara. Cauze si manifestari ale asteniei de primavara Dieta necorespunzatoare, care nu furnizeaza organismului suficiente vitamine si minerale, dar si alte elemente importante pentru buna functionare a acestuia, este o alta cauza a aparitiei acestei stari neplacute. O dieta echilibrata, indiferent de anotimp, este foarte importanta. Daca se consuma multe alimente grase sau carbohidrati si nu sunt incluse in meniu suficiente legume si fructe, exista riscul ca oboseala sa fie... [continuare]

Alopecia - caderea parului, chelia sau calvitia

Alopecia - caderea parului, chelia sau calvitia

Actualizat la data de: 01 Octombrie 2021

Dr. Hancu Madalina-Florina
Medic rezident dermatovenerologie

Ce este alopecia Alopecia este o afectiune dermatologica inflamatorie care afecteaza foliculii pilosi, in special de la nivelul scalpului, determinand pierderea parului, fenomen care se poate manifesta brusc sau treptat, in decursul mai multor ani. Evolutia alopeciei este frecvent cronica, determinand pierderea localizata sau completa a parului de la nivelul capului dar si de pe corp. Aceasta afectiune dermatologica nu pune in pericol viata persoanelor, nu determina durere, desi uneori pot aparea iritatii la nivelul pielii, aparand diferite probleme estetice datorita pierderii genelor si sprancenelor. Este intalnita atat la femei, cat si la barbati si poate fi asociata cu existenta anumitor factori ereditari, cu modificarile hormonale specifice varstei sau altor conditii fiziologice (de exemplu, sarcina) sau medicale, cu prezenta unor boli sau cu unele tratamente. Consecintele alopeciei Alopecia include aspecte fizice suparatoare pentru pacient, care ulterior determina unele... [continuare]

Simptomele deficientei de magneziu

Simptomele deficientei de magneziu

Actualizat la data de: 28 Septembrie 2021

Dr. Negrutiu Claudia
Medic rezident Medicina Muncii

Generalitati O serie de elemente importante din organism, printre care si magneziul, sunt echilibrate in mod sistematic. Astfel, in cazul in care in celule se afla un nivel prea scazut de magneziu, organismul il inlocuieste din propriile sale rezerve, localizate in oase si ficat. Daca totusi, nivelul magneziului este prea scazut si acesta nu poate fi inlocuit, se vor manifesta simptomele deficientei de mangeziu. Lipsa grava de magneziu devine evidenta atunci cand organismul nu mai are capacitatea de a inlocui magneziul din propriile sale rezerve. Simptome Cele mai des intalnite simptome sunt constipatia, pierderea poftei de mancare, stare generala de rau, oboseala, crampe musculare, senzatie de intepaturi si ace in membre, tulburari de somn, dureri de cap, dificultati de concentrare si diverse modificari ale starii psihice. Simptomele neurologice determinate de valorile scazute ale magneziului sunt: - apatia, depresia, dificultati de concentrare, tulburari de memorie; -... [continuare]

Alimentatia corecta a copiilor

Alimentatia corecta a copiilor

Actualizat la data de: 27 Septembrie 2022

Dr. Mihaela Posea
Medic specialist Diabet, Nutritie si Boli Metabolice

Generalitati Regimul alimentar sanatos al copiilor este cel care furnizeza o cantitate adecvata de nutrienti, in proportii corespunzatoare si care este perfect adaptat etapei de dezvoltare in care se incadreaza copilul. Dar regim alimentar sanatos nu este doar despre calitatea alimentelor pe care le mancam, este si despre: -  a acorda timp pentru a servi masa, a constientiza cand iti este foame si cand esti satul; - a planifica ce sa mananci si a implica si pe altii in acest lucru dar si in prepararea mancarurilor; - a te bucura de mancare, traditiile culturale si alimentare putand fi integrate in stilul alimentar sanatos; - a manca impreuna cu cei apropiati.  Dieta nou-nascutilor si sugarilor sub 4 luni In primele 4-6 luni de viata, specialistii recomanda ca dieta sugarilor sa fie bazata in special (daca nu chiar in exclusivitate) pe laptele matern (sugarul hranit prin alaptare la san) sau pe formule de lapte suplimentate cu nutrienti care sa se adapteze nevoilor si... [continuare]

Cura de struguri

Cura de struguri

Actualizat la data de: 19 Iulie 2024

Autor: SfatulMedicului

Cum sa consumam polivitaminele naturale? Din cele mai vechi timpuri si pana acum, strugurii au ocupat un loc important in alimentatia omului, dar si in vechile tratamente medicale. Initial, vita-de-vie s-a gasit in stare salbatica pe tarmurile Marii Negre si ale Marii Caspice, iar de aici s-a raspandit in Europa (Italia, Grecia, Franta) si in Asia Mica (Israel). Medici renumiti ai Antichitatii, precum Hipocrate si Pliniu, dar si alti celebri invatati, de atunci si pana in zilele noastre, recomandau folosirea strugurilor ca medicament impotriva frigurilor si anginei, iar romanii ii intrebuintau pentru dezintoxicarea organismului. Polivitamine naturale Strugurii contin o serie intreaga de oligoelemente ce intaresc organismul si ii dau vitalitate, de aceea au fost denumiti „polivitamine naturale”. In compozitia lor intalnim: calciul, fosforul, potasiul, sodiul, fierul, dar si vitaminele A, B1, B2 , C, precum si niacina si taninuri. Valoarea energetica a 100g struguri este... [continuare]

Suplimente pentru un sistem imunitar puternic

Suplimente pentru un sistem imunitar puternic

Actualizat la data de: 03 August 2009

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Suplimentele alimentare sunt medicamente naturale care vin in ajutorul formarii de energie. Acestea se gasesc sub forma de tablete, sirop, baton etc. si furnizeaza organismului substante nutritive necesare dietei zilnice. Tratamentele de profilaxie cu ajutorul suplimentelor nutrivite reprezinta un mod eficient de a introduce in dieta minerale, vitamine si proteine atat de necesare mai ales daca ducem un mod de viata obositor, si avem tendinta sa consumam alimente tip fast-food. Polenul de albine Unul din cele mai cunoscute produse naturale care incarca organismului cu energie naturala este polenul de albine. Fiind un supliment complex, beneficiile polenului de albine sunt date de o mare varietate de nutrienti necesari organismului, printre care se afla: - mai mult de 12 vitamine; - 18 aminoacizi; - 28 tipuri de minerale; - 14 acizi grasi benefici. Acest supliment alimentar este absorbit de organism in mai putin de 2 ore de [continuare]

Cum alegem o pasta buna de dinti?

Cum alegem o pasta buna de dinti?

Actualizat la data de: 01 Aprilie 2021

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Daca dorim sa alegem o pasta de dinti cat mai buna, vom fi surprinsi de diversitatea ofertei. Fiecare marca de pasta de dinti are mai multe game si uneori toate acestea pot deveni chiar ametitoare... Sa luam o pasta de dinti impotriva tartrului? Sau una care sa contina fluor? Sau poate ambele sunt bune? Dar ce-i cu toate pastele care promit albirea dintilor? Sa le preferam pe cele cu ingrediente naturale, mentol sau pe cele clasice? Specialistii sunt de parere ca atunci cand alegem o pasta de dinti, trebuie sa ne gandim in primul rand la nevoile danturii noastre, si la ce ne lipseste pentru o sanatate orala cat mai buna. De asemenea, se pare ca atata timp cat pasta noastra de dinti contine fluor, nu trebuie sa ne orientam doar dupa firma producatoare. Toate pastele de dinti care sunt pe baza de fluor au actiune eficienta impotriva cariilor si a tartrului. Ceea ce este foarte important, este faptul ca pasta de dinti trebuie sa fie aprobata de catre Asociatia... [continuare]

Atentie la grasimile hidrogenate!

Atentie la grasimile hidrogenate!

Actualizat la data de: 03 Iulie 2024

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Grasimile hidrogenate, grasimile trans sau cele nesaturate, cum sunt adesea numite, sunt considerate a fi printre cele mai periculoase tipuri de grasimi cu care venim in contact zilnic prin dieta. Ele sunt produse din uleiuri vegetale, printr-un proces numit hidrogenare (de unde si titulatura lor). Pot fi mononesaturate sau polinesaturate. Termenul de “nesaturat” se datoreaza legaturilor chimice din cadrul moleculelor: atomii de carbon sunt legati intre ei prin legaturi duble, ceea ce inseamna ca sunt mai putine legaturi cu atomii de hidrogen. Denumirea de “trans” este data de aranjarea moleculei in spatiu. De retinut! Grasimile hidrogenate au o consistenta mai solida decat uleiurile vegetale, proprietatile chimice diferite conferindu-le si o rezistenta mai mare in mediu. De aceea producatorii le adauga in numeroase alimente procesate industrial, in vederea cresterii duratei de valabilitate. Alte avantaje industriale sunt reducerea senzatiei de uleios a... [continuare]

Alimentatia in timpul sarcinii

Alimentatia in timpul sarcinii

Actualizat la data de: 30 Octombrie 2012

Autor: SfatulMedicului

Generalitati O alimentatie sanatoasa si echilibrata creste sansele unei sarcini usoare, fara complicatii si poate creste sansa de a da nastere unui copil sanatos, putand chiar reduce riscul unor afectiuni cronice ce pot apare in primii ani ai copilariei. Cu toate ca mai exista inca multe persoane care cred in conceptia gresita conform careia fatul poate lua din corpul mamei toti nutrientii de care are nevoie indiferent daca ea are sau nu o alimentatie corespunzatoare, atat studiile efectuate cat si frecventa mare a copiilor dismaturi si cu malformatii congenitale nascuti in timpul foametei din al doilea razboi mondial, au dovedit contrariul. Lipsa sau surplusul unor principii alimentare din dieta are repercursiuni asupra dezvoltarii fatului. De aceea, in timpul sarcinii, mai mult decat oricand femeia trebuie sa aiba o alimentatie sanatoasa si echilibrata; in cazul in care femeia a avut o astfel de alimentatie si inainte de sarcina, sansele de a avea un copil sanatos cresc... [continuare]

Alimentatia naturala a sugarului - alaptarea

Alimentatia naturala a sugarului - alaptarea

Actualizat la data de: 24 Octombrie 2023

Autor: SfatulMedicului

Compozitia laptelui matern Conform specialistilor, alimentatia la san reprezinta folosirea exclusiva a laptelui matern fara utilizarea suzetei sau a biberonului in scopul hranirii sugarului. Laptele matern reprezinta sursa perfecta de substante nutritive pentru sugar deoarece contine toate principiile alimentare (proteine, lipide, glucide) in proportii ideale, astfel: contine 0,8-0,9% proteine, 3-5% lipide, 7-7,2% carbohidrati si 0,2% minerale. Laptele asigura sugarului si un aport corespunzator de minerale, oligoelemente, vitamine si chiar hormoni de are organismul acestuia are nevoie. Prin lapte, mama transmite sugarului proprii sai anticorpi, ceea ce contribuie la intarirea sistemului imun si ajuta copilul sa faca fata mai usor infectiilor. Printre substantele transferate se numara Ig A (cu rol in protejarea mucoaselor, in special cea a tubului digestiv), sau substante bacteriostatice (ce au proprietatea de a stopa inmultirea bacteriilor), cum ar fi lizozimul,... [continuare]

Capsunile: surse naturale de antioxidanti

Capsunile: surse naturale de antioxidanti

Actualizat la data de: 17 Iulie 2024

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Intr-un clasament al celor mai bogate surse alimentare in antioxidanti, capsunile se afla in top. Capsunile sunt fructe de culoare rosie cu miros placut si cu o istorie de peste 2000 de ani. O mare varietate de specii ale acestora sunt intalnite in diverse parti ale lumii. Atat fructele cat si frunzele au fost folosite din cele mai vechi timpuri in scopuri terapeutice, pentru tratarea durerilor de stomac, dar si a altor tulburari gastrointestinale (cum ar fi diareea). Capsunul a fost considerat de unii specialisti ca fiind o planta miraculoasa, iar de altii secretul longevitatii. Pe locul 4 dupa mure, afine si zmeura ca si nivel de antioxidanti, capsunile au proprietati anticancerigene, anti-neurodegenerative si anti-inflamatorii. Beneficii pentru sanatate Avand in vedere combinatia lor unica de antioxidanti si substante nutritive antiinflamatorii, capsunile au un rol important in mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular si in prevenirea bolilor... [continuare]

Dieta in constipatie

Dieta in constipatie

Actualizat la data de: 10 Iulie 2018

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Constipatia reprezinta o afectiune de care sufera aproximativ 2% din populatie si reprezinta de fapt, evacuarea neregulata si cu dificultate a unor materii fecale deshidratate, dure, care in unele cazuri grave pot determina chiar obstructie intestinala prin prezenta lor. Constipatia poate avea caracter tranzitorui sau poate fi cronica. Cauzele constipatiei pot fi legate de dieta, de activitatea hormonala anormala (de exemplu, hipotiroidismul este o boala ce se insoteste frecvent de constipatie sau sarcina), administrarea de medicamente (compusi cu fier, bismut, beta-blocante, unele analgetice) sau de existenta unei patologii de fond, gastro-intestinale, care sa se manifeste astfel. De asemenea, exista o variatie individuala in ceea ce priveste tranzitul intestinal al fiecarei persoane in parte, in cazul unora fiind in mod fiziologic mai lent. In cazul in care pacientul nu prezinta o problema medicala care sa fie cauza constipatiei, unul dintre cele mai utile... [continuare]

Mineralele: functii si beneficii

Mineralele: functii si beneficii

Actualizat la data de: 24 Octombrie 2017

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Mineralele sunt elemente nutritive necesare organismului pentru a functiona corespunzator si pentru a se mentine puternic. Un numar mare de persoane considera ca vitaminele si mineralele sunt unul si acelasi lucru; insa nu este asa. Mineralele, ca si vitaminele, sunt nutrienti importanti care se gasesc in produsele alimentare; principala diferenta consta in faptul ca vitaminele sunt substante organice (contin elementul carbon) si mineralele sunt substante anorganice. De obicei, mineralele necesare organismului sunt furnizate dintr-un regim alimentar variat format din fructe, legume si oleaginoase. Clasificare Fiecare mineral aduce anumite beneficii organismului, din aceasta cauza nu se va recurge la o clasificare dupa importanta mineralelor. Mineralele sunt esentiale pentru functionarea corecta a organismului, majoritatea fiind implicate in metabolizare, echilibrul apei din organism si sanatatea sistemului osos. Mineralele se impart in doua grupe:... [continuare]

Slabiti 10 kilograme in 21 de zile - dieta de detoxifiere martha vineyard

Slabiti 10 kilograme in 21 de zile - dieta de detoxifiere martha vineyard

Actualizat la data de: 06 Aprilie 2021

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Dieta de detoxifiere a organismului propusa de Martha Vineyard, conform careia se pot pierd aproximativ 10 kilograme in 21 de zile, nu este o dieta traditionala si rigida, ci trebuie privita mai degraba ca un program complex al carui scop este sa curete organismul de toxine si sa determine in acelasi timp o pierdere ponderala impresionanta intr-un timp relativ scurt. Initiatoarea acestui program este asistenta medicala si doctor in homeopatie (a nu se confunda cu doctor in medicina), iar intreaga cura se bazeaza pe consumul unor cantitati crescute de lichide. Persoanele care participa la aceast program sunt sfatuite sa consume lichide la fiecare 2 ore si au de ales intre apa plata, supe, sucuri naturale preparate din diverse fructe si legume sau bauturi efervescente cu continut ridicat in antioxidanti. Ce presupune aceasta dieta Teoretic, dupa ce organismul a eliminat toxinele, isi recapata functionalitatea, iar metabolismul reintra in normal determinand astfel... [continuare]

Terapia cu agenti chelatori

Terapia cu agenti chelatori

Actualizat la data de: 17 Iulie 2025

Autor: SfatulMedicului

Ce este terapia cu agenti chelatori? Tratamentul cu agenti chelatori consta in administrarea de agenti chelatori care pot inlatura metalele grele din organism. Agentii chelatori sunt indicati in tratamentul intoxicatiei cu fier, plumb, mangan sau aluminiu. Ei sunt de fapt molecule chimice capabile sa (sechestreze) anumite substante cu care formeaza complexe solubile si pe care le inactiveaza astfel incat acestea sa nu precipite in organe si tesuturi. Unul dintre cele mai utilizate chelatoare este EDTA (etilen dianim tetraacetic acid) care, injectat intravenos poate indeparta mercurul, cuprul, fierul, arsenicul, aluminiul si calciul in exces. EDTA nu este insa singurul agent chelator disponibil. Lista lor este mult mai larga si cuprinde: DMSA (acid dimercaptosuccinic), acid alfa lipoic, deferoxamina, dimercaprol, deferiprona. Care sunt indicatiile terapiei cu agenti chelatori? Chelatorii sunt foarte eficienti in tratarea intoxicatiilor cu metale grele, cum ar fi... [continuare]

Hepatita

Hepatita

Actualizat la data de: 18 Iunie 2025

Autor: SfatulMedicului

Definitie Hepatita este o inflamatie a ficatului, acuta sau cronica. Ficatul este un organ unic. Este singurul organ care se regenereaza, putandu-se regenera chiar complet. In cazul altor organe, de exemplu inima, tesuturile bolnave sunt inlocuite cu o cicatrice, ca si cele de pe piele. Ficatul are capacitatea de a inlocui celulele bolnave cu noi celule. Complicatiile pe termen lung ale bolilor hepatice, apar atunci cand regenerarea este fie incompleta, fie impiedicata de aparitia unui tesut cicatrizat. Aceasta situatie apare atunci cand, agentii agresivi, cum ar fi virusurile, medicamentele, bauturile alcoolice etc, continua sa atace ficatul, prevenind regenerarea completa. Odata tesutul cicatrizat aparut, reversibilitatea acestui proces este foarte greu de obtinut. O boala caracterizata prin aparitia in cantitate mare a tesutului cicatrizat este ciroza hepatica. Ciroza hepatica este stadiul final al bolilor hepatice, fiind urmata de obicei, de aparitia... [continuare]

Dieta day light

Dieta day light

Actualizat la data de: 11 Aprilie 2024

Autor: SfatulMedicului

Aceasta dieta prevede mese normale pe toata durata saptamanii, de fapt, pe toata durata anului, cu o singura zi de restrictii alimentare - ziua "light". Astfel, putin cate putin, vei pierde kilogramele care te deranjeaza - pana la 10 kg in mod definitiv - fara a provoca dezechilibre in organism. Schema zilei "light": Mic dejun - 30-40 g paine integrala sau paine integrala prajita; 30 g marmelada sau miere; ceai la discretie Gustare pentru dimineata si dupa-amiaza - un fruct, la alegere Pranz - 250 g legume crude sau fierte - 200 g carne alba sau 2-3 oua sau 300 g peste Cina - 250 g legume crude sau fierte - 200 g carne alba sau 2-3 oua sau 300 g peste In ziua Day-Light: Nu gati cu ulei, otet sau sosuri. Foloseste doar suc de lamaie sau otet aromatizat si/sau ierburi aromatice, pentru a putea inlocui sarea. Nu bea nicio bautura carbogazoasa sau alcool. Sunt [continuare]

Uleiul de catina

Uleiul de catina

Actualizat la data de: 27 Iulie 2012

Autor: SfatulMedicului

Generalitati Catina este o planta spinoasa care creste in Europa si Asia. Uleiul din boabe de catina este extras din pulpa fructelor sau din seminte. Studiile clinice si cele stiintifice din secolul XX confirma numeroasele beneficii nutritionale ale uleiului de catina. Scaderea in greutate Recent s-a confirmat contributia pe care o are catina in scaderea in greutate. Catina contine acizi grasi omega-7 care transmit corpului sa renunte la stocarea oricarui surplus de grasime. In esenta, acest lucru inseamna ca cei care consuma boabe de catina vor observa cum grasimea lor se topeste. Imunitate Fructul catinei, mic si de culoare galben-portocaliu, este o sursa bogata de vitamine, aminoacizi, acizi grasi si alte 27 de oligoelemente. Uleiul de catina contine 106 nutrienti si substante bioactive cunoscute, printre care si vitaminele A, C si E, polifenoli, carotenoide, flavonoide, acizi grasi esentiali si oligoelemente, inclusiv zinc, seleniu, mangan si fier. Multe ditnre... [continuare]

dar cum si cu ce se fac spalaturile nazale? [continuare]

Comunitate medicala

Sarcina

Intrebari de la utilizatori

Comunitate > Sarcina

Buna. Am si eu o intrebare. Sunt insarcinata in 6 saptamani aproape si stiu ca trebuie sa iau acid folic. Nu am gasit simplu si am luat acid folic + complex de vitamine B, de 600 mg, retard. Spuneti-mi va rog daca e ok sa il iau si cat timp se ia. Multumesc. [continuare]

Comunitate medicala

Dieta

Intrebari de la utilizatori

Comunitate > Dezechilibrele hormonale

as dori sa aflu cum se face o dieta daca am fost diagnosticata cu glanda tiroida si am si tensiune oscilanta [continuare]

Comunitate medicala

Atac de panica

Intrebari de la utilizatori

Comunitate > Abuz de stupefiante

dupa o luna de tratament cu zoloft si anxiar am renuntat la ele pt k,ma simt mai rau k inainte .se poate agrava starea mea de sanatate? [continuare]

Comunitate medicala

Diversificare

Intrebari de la utilizatori

Comunitate > Nutritia copiilor

Baiatul meu are 4 luni si jumatate.Se apropie momentul in care incep diversificarea in alimentatie. Pana acum ( si sper sa mai pot cateva luni!) l-am hranit exclusiv la san. Cu ce sa incep? Exista o schita cu ordinea introducerii alimentelor in alimentatia copilului? Mi-e teama ca am uitat tot ce stiam ... sunt 15 ani de cand nu am mai avut un bebe in casa! [continuare]

Fetita mea are 7 luni si 2 sapt. Refuza mancarea solida in favoarea sanului. Ma tem ca aportul nutritional este insuficient. A r trebui sa-mi fac griji? [continuare]

Acum un an am suferit o operatie de colecistectomie si de atunci am diaree imediat dupa masa, zgomote in stomac si intestine (sun buric)si flatulenta dimineata imediat dupa trezire. Scaunul este moale dimineata si diaree dupa masa. Se poate trata asa ceva? Am incercat diverse medicamente insa fara rezultat. exista ceva ce poate incetini productia de bila in ficat? [continuare]

Comunitate medicala

Astept pareri!!!

Intrebari de la utilizatori

Comunitate > Hepatita

stiti cumva daca produsele naturiste de la CALIVITA sunt bune??????????am auzit ca ar fi eficiente, si doctorii ar recomanda firma asta de medicamente.eu vreau sa i au hepatoprotectoare si pt imunitate, am virusul B si as vrea sa merg pe produsele astea.ASTEPT PARERI DE LA MEDICI SI DE LA PACIENTI!! [continuare]

am si eu o intrebare...eu azi vara mam vopsit si de atunci a inceput sa-mi cada paru ..nu stiu daca este de la vopsea pt ca eu folosesc sampon si balsam pt par vopsit si o data pe saptamana masca de par pantene prov pt par cret pt ca eu am parul odulat.nu stiu ce sa mai fac pt ca imi cade parul foarte tare..acuma de o luna a inceput sa isi revina dar oricum mi-am pierdut din volum si am ramas cu putin par:))eu aveam un par ff des si foarte bogat..ce as putea sa fac?va multumesc:* [continuare]

Pagina 4 din 6 (157 rezultate)