Varza de Bruxelles la cuptor

Publicat la data de: 12 Decembrie 2014 | Actualizat la data de: 12 Decembrie 2014
Varza de Bruxelles la cuptor

Timp de preparare: 45-60 minute

Dificultate: redusa

Varza de Bruxelles este un aliment cu numeroase beneficii pentru sanatate, recomandat si in regimul persoanelor care sufera de dislipidemie.

Poate fi o garnitura excelenta pentru carnea slaba.

Ingrediente

  • 750 grame varza de Bruxelles
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • 1 lingurita de sare
  • 1 jumatate de lingurita piper negru

Mod de preparare

  1. Preincalziti cuptorul la 130 de grade Celsius.
  2. Taiati capetele maronii ale verzelor de Bruxelles si indepartati frunzele ingalbenite.
  3. Amestecati-le intr-un bol cu uleiul de masline, sarea si piperul.
  4. Tapetati o tava cu hartie de pergament si coaceti varza timp de 35-40 de minute (pana devine crocanta la exterior si frageda in interior).
  5. Schimbati din cand in cand pozitia verzelor in tava, astfel incat sa se rumeneasca uniform.
  6. Serviti preparatul imediat.
Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate