Clickmed
programare rapida la medic

Piure de cartofi cu usturoi

Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Piure de cartofi cu usturoi

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi rosii, curatati si taiati cubulete;
  • 2 catei de usturoi decojiti;
  • 1/2 ceasca lapte fara grasimi;
  • 1 lingura unt dietetic;
  • piper negru, sare dupa gust;
  • patrunjel proaspat tocat

Mod de preparare:
Se fierb cartofii intr-o oala mare cu apa.
Usturoiul se pune la fiert, pana se inmoaie apoi se paseaza bine si se amesteca cu laptele. Peste cartofi se adauga usturoiul, untul si se amesteca pana ajunge la consistenta dorita. Se pune sare si piper dupa gust. Se garniseste cu patrunjel si se serveste imediat.

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate