Piure de cartofi cu usturoi
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi rosii, curatati si taiati cubulete;
- 2 catei de usturoi decojiti;
- 1/2 ceasca lapte fara grasimi;
- 1 lingura unt dietetic;
- piper negru, sare dupa gust;
- patrunjel proaspat tocat
Mod de preparare:
Se fierb cartofii intr-o oala mare cu apa.
Usturoiul se pune la fiert, pana se inmoaie apoi se paseaza bine si se amesteca cu laptele. Peste cartofi se adauga usturoiul, untul si se amesteca pana ajunge la consistenta dorita. Se pune sare si piper dupa gust. Se garniseste cu patrunjel si se serveste imediat.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Beneficiile medicale ale condimentelor si mirodeniilor
- Bolile cardiovasculare, cauze si factori de risc
- 9 sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa
- Starile de greata si de voma la copil
- Numarul de kilograme acumulate in timpul sarcinii
- Dieta pentru afectiunile gastrointestinale
- Tratamentul cancerului de colon - combaterea efectelor secundare
- Retete sanatoase de toamna
- Ce alimente sa consumati pentru combaterea diareei
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare