Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Fasole verde cu carnati

Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Fasole verde cu carnati

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 200 de fasole verde
  • 2 carnati
  • 6 cepe verzi
  • 1 salata verde
  • sucul de la o jumatat de lamaie
  • sare
  • piper
  • 5 g unt

Mod de preparare:

  1. Se curata si se spala fasolea, apoi se fierbe; dupa fierbere, se scuge de apa.
  2. Se curata ceapa si se tine in apa oparita pentru cateva minute.
  3. Se spala salata si se scurge bine. Nu se vor folosi frunzele din exterior ci doar cele galbui din mijlocul salatei.
  4. Se caleste la foc mic ceapa, in unt.
  5. Se adauga carnatii si salata si se condimenteaza cu sare si piper.
  6. Se acopera si se lasa pe foc timp de 15 minute.
  7. Se adauga fasolea vrede. Continutul se mai lasa pe foc timp de 4-5 minute, apoi se serveste cu suc de lamaie.

Tipsuri pentru dieta
Este o reteta saraca in grasimi, care ne permite sa ne bucuram de gustul carnatilor fara a ne face griji pentru silueta.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate