Orez cu sos iute
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 116 calorii
Proteine: 2g
Carbohidrati: 27g
Ingrediente:
- o ceapa mica tocata marunt
- 3 catei de usturoi tocati marunt
- 1 ceasca de orez cu bob lung
- 2 linguri de ardei iute rosu
- 2 cesti supa de legume
- 3/4 lingurita de chimen
- 2 linguri de coriandru proaspat, tocat
- sare (dupa gust)
- unt pentru calit
Mod de preparare:
- Se unge o cratita cu unt si se pune la foc mediu. Se adauga ceapa si usturoiul, atunci cand s-a incins untul, pana cand acestea se inmoaie. Se adauga orezul, ardeiul iute, supa si chimenul si se lasa sa fiarba. Focul se reduce, se pune capac la cratita si se lasa compozitia sa fiarba timp de 20-25 de minute pana cand lichidul este absorbit si orezul este fiert.
- Se scoate capacul si se adauga, coriandrul. Se adauga sare dupa gust.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- 6 alternative savuroase la sucurile carbogazoase
- Sforaitul, simptome si tratament
- Dieta cu orez
- Ardeiul iute, beneficii pentru sanatate
- Orezul brun vs orezul alb - beneficii si atentionari
- Krill Oil si Drojdia de orez rosu reduc colesterolul si trigliceridele
- Cum trebuie sa prepari orezul pentru a nu te intoxica cu arsenic?
- SOS pielea ultra uscata
- Dieta BRAT: recuperarea in urma tulburarilor gastrointestinale
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare