pareri despre marirea sanilor
Buna , am o curiozitate care ma pune pe ganduri de cateva zile , eu imi astept CM in jurul datei de 23.03.2011(precizez ca de multe ori nu este tocmai regulat ) , normal inainte de CM cu cateva zile bune aveam simptomele obisnuite ( marirea sanilor , un pic durerosi , ceva durere de cap inainte cu o seara ...) acum in schimb nu le am aceste simptome si deja e 21.03.2011 .Noi "cautam" un bebe in viata noastra si am actionat ca atare in ultimul timp . O durere mica si marirea sanilor am simtit-o doar azi dimineata pe data de 21.03.2011, eu totusi ma intreb poate avea coincidenta cu o sarcina ? aceste simptome se pot simti doar la 2 - 3 saptamani de la o posibila preconceptie ? Doamne-ajuta ! Multumesc ! [continuare]
Salut! Am fost diagnosticata de chist ovarian si ginecologul mi-a recomandat aco yaz ca tratament. Am inceput sa iau de 2 saptamani. As vrea sa va intreb, cand apar efectele? e normal durerea si marirea sanilor din prima saptamana? mi-au aparut si vene pe sani...mersi de raspuns:) [continuare]
Buna ziua, imi spuneti va rog o parere despre medicamentul de slabit Cidru 100, cica este natural. Capsulele sunt pe baza de otet din cidru de mere. Capsulele pe baza de otet din cidru de mere prezinta riscuri pentru sanatate? [continuare]
De aproape un an am o durere ingrozitoare si continua a ambilor ochi. In vara am avut si conjunctivita, o forma mai complexa, combinatie de bacterie si virus. Dupa aproximativ doua luni, am scapat cu niste macule pe cornee si am urmat tratament pentru a-mi ameliora starea, insa in ceea ce priveste durerile, nu am avut nici o ameliorare. Am intrebat medicul si mi-a spus ca nu am nimic. Simt aceasta durere ca o presiune aplicata globilor oculari, iar uneori, devine ca o intepatura puternica. Astazi mi s-a intamplat ca pe langa durere sa vad neclar, ca atunci cand se inchid ochii, se apasa globul ocular si se deschid din nou ochii. As vrea sa aud niste pareri despre ce ar putea fi, intrucat am mers la vreo 6 medici si toti mi-au spus ca nu am nimic. Doctora mea din Bucuresti mi-a recomandat sa ma reintorc in martie la un control pentru a vedea mai bine starea mea, dupa ameliorarea maculelor, insa simt ca nu mai pot sa rezist. Daca are vreo importanta, eu am si depresie si hipotiroidie... [continuare]
BUNA SEARA, AS DORI SA VA PUN O INTREBARE. AM AUZIT TOT FELUL DE PARERI DESPRE LAPTELE UHT.DACA PUTETI SA-MI SPUNETI DE LA CE VARSTA POT INLOCUI FORMULA DE LAPTE SI CU CE FEL DE LAPTE, UHT SAU NUMAI PASTEURIZAT. [continuare]
Am avut un contact sexual la data de 4 noiembrie si era neprotejat, nu am intimpinat nici o dereglare atunci, apoi dupa 2 saptamini de la sex pe 22 noiembrie am avu o scurgere rosie-maronie, care am comfundat-o cu CM (care trebuie sa mi se inceapa pe 27 noiembrie) insa toata ziua am fost sustinuta de dureri mari de cap si burta. dupa asta a doua zi si astazi e a 4-a zi decind sunt sustinuta de greturi, balonarea, durerile de stomac, temperatura corpului inalta, schimbarea sanilor (devenirea lor mai imflati si cu puncte albe pe virful sfarcurilor si dureri) stiu ca toate astea-s simptome de sarcina, dar am facut unu si mi-a aratat negativ, as vrea sa precizez ca prietenul meu n-a ejaculat in mine...noi mereu asa faceam, insa asa ceva abia acum am patit si de 3-4 zile de ma mustra aceste simptome, a uitat sa scriu ca somnolenta tot este prezenta lafel cum si urinarea frecventa . insa marirea sanilor si sensibilitatea lor s-a efectuat la a doua zi...am facut test de saricna si mi-a... [continuare]
Buna ziua! As dori o parere despre medicamentele produse de firma britanica GNLD. Am auzit ca produsul KAL MAG PLUS D ajuta mult la starile de anxietate. Dar nu prea am incredere intrucat este un produs strain si nu vreau sa fie contrafacute, sa dauneze sanatatii. ( ex. cu pastilele de slabit chinezesti). multumesc [continuare]
Am nevoie de un sfat,o parere despre Dr Coanda ,Spitalul Militar Galati,....Vreau sa-mi reconstruiasca nasul ( are o cocoasa) ...dar nu stiu mai nimic despre domnul doctor.MA poate ajuta cineva ? Va multumesc [continuare]
Buna seara, Am 38 ani si 2 copii ( 5ani si 3 ani) De aprox.10 ani ma confrunt cu acceasi problema lunara. In perioada ciclului menstrual, de regula cu o zi-doua inainte, apar migrenele puternice,insotite de crize biliare (varsaturi, dureri puternice de cap, ameteli, fotofobie-stare generala foarte, foarte rea).Aceste crize dureaza cam 3 zile. Am mers la mai multi medici specialisti in endocrinologie si toate analizele mi-au iesit foarte bune. Am fost la medici internisti si colecistul este in regula (desi eu vars fiere in fiecare luna). Medicii neurologi mi-au recomandat RMN si a iesit foarte bine. Toti mi-au spus ca "din punct de vedere medical sunt clinic sanatoasa" ! Dar in fiecare luna trec prin acest cosmar si n-am gasit niciun tratament care sa ma faca sa ma simt mai bine. Multumesc forte mult si astept orice parere despre problema mea. [continuare]
Buna ziua, sunt barbat si am 42 de ani.In urma cu 7 luni am inceput sa am o durere la laba piciorului stang.Cu doua saptamani inainte era sa cad din pod si mi s-a sucit un pic piciorul dar nu m-a durut decat dupa 2 sapt., dupa care am facut raze la picior sa vad daca nu e rupt sau crepat ceva, dar nu a fost nimic.Atunci am facut analize la sange si mi-a iesit ASLO 340, am luat antibiotice vreo 2 sapt. dupa care am repetat ASLO si mi-a iesit 318.Apoi am facut penicilina vreo 5 zile si 3 luni de moldamin.Dupa aceea am stat vreo 2 luni si alaltaieri mi-am facut iar analizele pentru ca abia mai calcam pe picior.Mi s-a umflat si mi s-a intins durerea si in talpa putin si am o pata rosie.Acum am facut mai multe analize care au iesit asa: ASLO 369, factor rheumatoid 16.7, fibrinogen 581, PCR calitativ 7.6, reactia Waaler Rose mai mic de 8UI/ml, si VSH la 1 h:30; la 2 h: 68. As dori o parere despre aceste analize; cam ce as putea sa am la picior? Va multumesc! [continuare]
de 2 zile mi-au iesit cateva bubite pe spate .. momentan nu am timp sa ajung la doctor .. o mica parere despre ce ar fi vorba ? aici si o poza : https://static.md/19cad60446a00ac8dd3a186178de6f10.jpeg . mentionez ca ma ustura. multumesc anticipat [continuare]
Buna, ma confrunt cu o problema pentru care as aprecia niste pareri si poate experiente personale. Am 20 de ani,cam acum 3 ani mi am inceput viata sexuala, continuand ca mai apoi la putin timp sa am niste episoade urate cu o candidoza care m a facut sa merg la ginecolog pentru mai multe investigatii. Mentionez ca locuiesc in alta tara, iar analizele le am facut in Romania la spital privat. Din pacate, pana am primit rezultatele testului Babes Papanicolau s a intamplat sa plec din tara deci nu am reusit sa ma intorc imediat la o consultatie. La diferenta de 1 an am facut 2 Papanicolau la care se recomanda testare HPV, la genotiparea tulpinii a iesit “tulpina 31 pozitiva, risc crescut. In urma colposcopiei doctora a recomandat ERAD pentru curatarea colului si ca mai apoi sa imi ofere un tratament. Dupa procedura ERAD, rezultatul biopsiei a fost trimis la testare imunohistochimica la care rezultatul a fost : “ Testele imunohistochimice sustin diagnosticul de leziune... [continuare]
Tatal meu a fost diagnosticat de curand cu cancer pulmonar. La biopsie a iesit : Tumora pulmonara + Ganglion statia IV, fragmente tumorale de carcinom epidermoid. Ganglion statia IV -limfoganglion cu antracoza si aspect reactiv. Va rogmult sa-mi spuntei cat de grav e, ce stadiu e.., si-a pierdut si din voce vb f incet, slabit in 2 luni cam 4 -5 kg in rest se simte ok se misca si mananca bine. Doctoru ne-a trimis la Fundeni pt chimioterapie. vreau sa stiu parerea |Dvs ce sanse are, ii putem prelungi viata? e ff grav ce are? As dori sa stiu daca statia IV inseamna stadiu IV sau sunt 2 lucruri diferite? Se poate face paralel pe cursul chimoterapiei si un tratament homeopat?Pentru a-l ajuta sa-i intareasca sistemul imunitar. Multumesc. [continuare]
va rog sa-mi spuneti o parere daca e grav si ati mai intalnit cazuri despre ce ar putea fi vorba...am nascut natural in urma cu 7 luni jumatate. dupa aproximativ 2 saptamani am eliminat o bucata din placenta cat pumnul (mentionez ca dupa ce am nascut m-a tinut pe masa max 5 min si mi-a tras placenta)si de atunci am sangerari , menstruatie (nici eu nu stiu ce e...) incontinuu (exceptand 1 -2 zile p luna)stiu ca trebuie sa merg la doctor dar am avut o experienta fff oribila din cauza unei doctorite nepricepute (ca sa nu zic altfel) la nastere si nu pot inca imi e frica.ajutati-ma cu o parere...despre ce ar putea fi vorba ma astept oricum la ce e mai rau....si daca am sangerari banuiesc ca nu pot merge la un consult....ar trebui sa merg la un ecograf banuiesc..!?multumesc [continuare]
Fiicei mele,(28 ani) i-au aparut trei nodozitati sub piele,la baza gatului,in zona cefei. Nodozitatile,sunt dureroase. Are cineva stiinta sau o parere despre acest lucru ? Multumesc,Dan. [continuare]
Buna ziua, as dorii sa aflu interpretarea analizei mai rapid..sau macar unele pareri despre rezultat pana ajung la doctor.. Am urmat toti pasi corecti indicati de doctor..ultimul pas pentru a vedea daca ovulez pentru o viitoare sarcina..m-i s-a dat sa iau Femara in ziua 3-7..si ziua 10-12 ecografie...si acesta este rezultatul final.ziua 11... Endometru gros: 7, 64mm...m1-8.30...m2-7.57...m3-7.06 Folicul stang: D1: 22.76mm...m3-25.45...m4-20.07 volum: 6.17cm3.m3-8.64...m4-4.23 D2: 18.40mm.m3- 21.22...m4-15.58 volum: 3.26cm3..m3-5.00...m4-1.98 D3: 4.48mm...m1-5.52.m2-3.44 volum: 0.05cm3.m1- 0.09.m2-0.02 D4: 9.68mm.m1-9.07.m2-10.29 volum: 0.47cm3..m1-0.39...m2-0.57 Astept raspunsuri, pareri, sfaturi...va multumesc! [continuare]
Buna ziua, Am si eu o problema. Am o durere surda in partea dreapta a toracelui. O simt undeva inauntru (cam intre sfarc si spate). Nu ma deranjeaza absolut deloc nici la cand inspir nici cand expir puternic. O simt doar cand imi indoi corpul intr-o pozitie vicioasa sau cand imi incordez pieptu si imping asa inauntru. Alffel nu simt deloc durerea doar ca este enervanta. Plus ca am o stare asa de nauc parca as fi un pic drogat. Am facut analize la sange, ekg si radiografie la plamani si toate au iesit bine. Vreau sa mentionez ca m-am lasat si de fumat cam in urma cu 2 sapt cand a aparut durerea. Poate sa-mi dea cineva un sfat sau o parere despre ce ar putea fi? Sanatate! [continuare]
mai multe pareri despre dl. prof. dr. popescu mihai viorel [continuare]
Salutare stimata comunitate,am si eu o intrebare informativa pentru ca oricum voi merge si voi consulta medicul in curand.De cateva zile am observat ca mi-a aparut o mica proeminenta pe clitoris,nedureroasa insa care ma sperie,mentionez ca am perioade lungi de abstinenta si un partener stabil care nu prezinta niciun fel de simptome.As dori sa aflu mai multe pareri despre aceasta problema... Lucrez intr-un mediu plin de persoane care nu obisnuiesc sa se spele pe maini dupa ce ies de la toaleta si mi-e sa nu fi contactat vreo boala,cateva dintre acele persoane au negi...Am devenit foarte paranoica de cateva zile incoace iar cand merg la baie deschid usile cu servetele,ma spal pe maini foarte des si-mi folosesc propria hartie igienica...tare mi-e ca de prea multa paranoia o sa ma si imbolnavesc de alte alea... [continuare]
Buna ziua, Daca se poate as dori o parere despre rezultatul colooscopiei. (La testul PAP rezultatul este:candida; LSIL -leziune intraepiteliala scuamoasa de grad scazut; AGC-NOS) 1-FP Col-de multipara neomogen regulat cu chist dr retentie 2 JSC Cu ectopie-medie cu cripte glandulare -deschise calibru-inegal 3 TL Zona iod negativ-cu contur net colpita-acuta Va multumesc anticipat [continuare]
Buna ziua. am si eu o intrebare la care doresc sa mi se raspunda fara ironie( asa cum am mai primit un raspuns de la dvs.-mai mult ironic decat ceva concret) -deci : am 42 ani si din 20 decembrie nu mi-a mai venit ciclul , desi am facut 3 teste sarcina pana acum (ultimul saptamana trecuta) si au iesit negative am inceput sa ma ingras si pieptul a inceput sa se mareasca si sa fie putin dureros. Cam de 3 ani nu mai am ciclul regulat si pana in toamna am avut si bufeuri mai ales noapteacand ma trezeam si transpirata. Deci va rog sa imi raspundeti ce cauza ar putea determina ingrasarea si marirea sanilor? Va multumesc. [continuare]
Buna ziua! De ieri mi-a aparut pe pielita care acopera penisul o umflatura. E se poate vedea doar cand se trage pielita spre baza penisului. Este o umflatura putin albicioasa, aproape de capul penisului, pielita preputului e cam iritata (rosiatica) in zona, dimensiunea de cca. 0.5cm, nedureroasa, iar in varful ei o chestie mica (cca.1mm) purulenta, precum un cos care s-a spart. Va rog sa imi spuneti o parere despre ce ar putea fi si daca e posibil sa trimit o poza cu respectiva leziune/inflamatie. Va multumesc [continuare]
pareri despre dr vaduva cristian din craiova [continuare]
Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat sau o parere despre problema mea. De vreo 2 saptamani a inceput sa ma doara putin de tot piciorul stag, durerea nu este permanenta si nici deranjanta ci faptul ca atunci cand merg simt ca nu mai corespunde bine, schiopat, este ca si cum as avea niste pungi de apa pe langa genunchi. Am facun RMN si fara sa imi dea si interpretare pt. Ca nu era doctora am luat cliseul si m-am dus la un Neurochirurg in Pitesti unde locuiesc. Acesta mi-a zis ca trebuie sa ma operez ca xa a nu imi paralizeaza piciorul, speriat am plecat la Bucuresti la domnul doctor Exercian din spitalul Baltazar, un om deosebit s-a purtat foarte frumos, ma controlat s-a uitat si la RMN si a zis ca nu este de operat, ca este o hernie mica care nu da simptomele care le am eu la picior, ca nu voi patii nimic daca o las asa si sa imi masez piciorul cu soluti, creme. De fericire am uitat sal intreb daca pot sa fac fizioterapie, sa inot, daca mai iau antiflamatoare.... [continuare]
Doresc pareri despre aceasta procedura, este dureroasa , periculoasa ? La mine este urgent necesara , sunt alarmata si nu stiu nimic despre asta. Multumesc! [continuare]
Buna ziua. Sunt studenta in anul 3 si am o problema si v-as ruga sa-mi dati un sfat va rog. Inca de anul trecut, de la sfarsitul lunii aprilie, trec printr-o situatie neplacuta de sanatate. S-a intamplat sa frig niste cartofi prajiti cu ochiuri de ou in mult ulei, au fost in combinatie cu putin mai mult alcool, peste noapte dormisem descoperita cu geamurile deschise. Si urmatoarele zile au inceput dureri in fosa iliaca dreapta, am varsat si facut diaree de nenumarate ori. Am fost la urgente, mi-au facut analize, o perfuzie cu no spa si mi-au drumul acasa cu diagnostic infectie urinara, dar ca ar fi posibil sa fie si apendicita. Din momentul ala n-am mai putut fi linistita nicio clipa. Am luat tratamentul care mi l-au dat atunci, mi-a fost ceva ai bine, ma rog...urinam des. Dupa aceea am mers la internisti, care mi-au spus, unii ca am intestin iritabil, altii colon iritabil. Apoi am fost la 2 genicologi, fiecare spunand ca din punctul lor de vedere totul e bine. Am mai fost la un... [continuare]
buna seara, sunt infectata cu virusul hepatic b si am facut o ecografie abdominala cu urmatorul rezultat ; -hepatomegalie, asimetrica de lob drept 163mm lob stang 73mm, cu ecostructura usor mai densa , ecogenitate medie.Ficatul prezinta in lobul drept segmentul VI o formatiune predominent chistica cu septe groase in interior si zone ecogene pe contur, fara vascularizatie in Doppler color , cu dimensiuni de 37,8/27,1/30,8mm. -colecist nelocuit pancreas cap 23,1mm, corp 17,7mm , ecogenitate medie -stomac cu continut lichid de secretie a jeun in cantitate medie -rinichi drept de 108,3/37,4mm cu dilatatii pielocaliceale -rinichi stang de 105/45mm cu dilatatii pielocaliceale -splina cu diametrul longitudinal de 102,5mm omogena ,mai ecogena -vezica urinara transonica -colon trasvers ,jumatatea stanga ,cu pereti ingrosati de 14mm. As vrea si eu o parere despre rezultat.sa ma ingrijorez sau nu? [continuare]
Tatal meu, in varsta de 66 ani , a fost diagnosticat , in luna august 2011 cu degenerescenta maculara umeda. A inceput tratamentul cu injectii cu Avastin. Pana luna trecuta a facut 13 ( treisprezece) injectii . Citind mai multe pareri despre Avastin, ma ingrijorez ca numarul este exagerat. Mereu i se spune ca a mai ramas o lama de lichid. Va rog sa-mi spuneti daca exista motive de ingrijorare. Va multumesc mult Camelia [continuare]
Punte musculara pe corona descendenta anterioara
Am fost internata intr-un spital de la Iasi si am iesit cu urmatorul diagnostic: 1. cardiopatie ischemica cronica; 2. punte musculara pe coronara descendenta anterioara; 3. fibrilatie atriala permanenta; 4.hipertensiune arterial esentiala gradul 1 risc foarte crescut; 5.diabet zaharat tip 2; 6.hipertrigliceridemie; 7.obezitate grad 2; 8.hipotiroidie;9. varice membre inferioare; 10.insuficienta venoasa cronica;11.accidente vasculare cerebrale repetitive (antecedente). As dori sa mi se dea o parere despre acest diagnostic .Va multumesc mult! [continuare]
Nu stiu ce se intampla cu menstryatia
Buna seara , in urma cu un an am fost la medicul ginecolog la care mi s-a zis ca as avea o rana pe colul uterin , fiind fara copii sau sarcini doctorul mi-a recomandat sedinta crio , am fost sa consult o a 2 a parere si a fost total diferita , dintr-o data eram perfect sanatoasa, din anumite motive am continuat cu a 2 a parere ( despre primul doctor mi s-a zis prin multe discutii ca multe paciente au primit acelasi rezultat , ele fiind sanatoase) la al 2 -lea consult mi s-a zis ca am ovare polichistice si mi s-au prescris anticonceptionale, dupa 3 luni am refuzat sa le mai folosesc , constatand ca nu ajuta la absolut nimic. 3 luni a fost totul OK cu menstruatia , dupa aceea 5 luni a luat pauza , la recomandarea doctorului in urma altui consult mi s-au recomandat niste pastile ( nu stiu denumirea , concentrat de estrogen erau ) si dupa aprox 2-3 saptamani a venit menstruatia , dupa aceea o luna a venit singur la data care trebuia , iar acum ma confrunt cu aceeiasi problema , deja... [continuare]

Urmareste Sfatul Medicului
Aboneaza-te la Newsletter