Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Intareste-ti imunitatea si pregateste-te pentru noul sezon

Actualizat la data de: 07 Septembrie 2022
Intareste-ti imunitatea si pregateste-te pentru noul sezon

Sezonul racelilor si al virozelor se apropie, sistemul imunitar fiind supus unui adevarat test in aceasta perioada.

Capacitatea organismului de a se apara de agentii patogeni - virusuri, bacterii, paraziti si toxine – cum ar fi virusuri, bacterii, tine de sanatatea sistemului imunitar si functionarea optima a acestuia.

Ce este imunitatea?

Sistemul imunitar este un sistem complex de celule si molecule (anticorpi) al carui rol este sa asigure protectia impotriva agresorilor. Sistemul imunitar detecteaza agentii patogeni, ii distruge si memoreaza antigenul pentru a putea reactiona prompt si data viitoare cand il va intalni.

Acest rol de aparare este important pentru mentinerea sanatatii organismului, in cadrul raporturilor sale multiple cu mediul inconjurator, unde este supus continuu influentei factorilor externi. Toate organismele vii dispun de un astfel de sistem de aparare, dar sistemul imunitar este cu atat mai complex cu cat organismul considerat este mai sus situat pe scara evolutiei biologice.

Cum este afectat organismul cand imunitatea este scazuta?

De cele mai multe ori, atunci cand imunitatea este scazuta, exista o permanenta stare de oboseala, capacitatea de concentrare este redusa, iar intreg organismul devine predispus la diferite boli, de la viroze, gripe, herpesuri, reactii alergice, pana la boli cronice, care se pot dezvolta in timp, in urma unei deficiente imunitare pe termen lung.

Ce inseamna sa avem o imunitate buna?

Un organism sanatos este rezultatul unui sistem imunitar puternic, care ii ofera o baza solida pentru a functiona in parametrii optimi. Imunitatea buna inseamna un corp care se poate apara, poate lupta cu agentii patogeni – virusuri, bacterii, paraziti. Nu in ultimul rand, un sistem imunitar puternic este un excelent ajutor pentru buna functionare a sistemului nervos, sustinand organismul in situatii de stres puternic.

Cum sa iti intaresti sistemul imunitar

Stilul de viata echilibrat, dieta bazata pe fructe si legume neprocesate termic, odihna reprezinta pilonii corpului, acestea protejand si sustinand buna functionare a intregului organism. Din pacate, in ziua de azi suntem expusi la foarte multi stimuli si ne confruntam cu un ritm zilnic alert, stres si poluare excesiva.

De aceea, este recomandat sa sustinem organismul cu suplimente naturale, 100% sigure. Herbagetica vine in ajutorul tau cu o gama de extracte standardizate gama IMUNITATE  pentru a iti sustine intreg sistemul imunitar.

Immunity+ STEM Herbagetica - se recomanda pentru intarirea sistemului imunitar, preventiv pentru apararea organismului sau pentru a-l sustine pe durata convalescentei, fiind un excelent adjuvant in deficientele imunitare, viroze, alergii, gripa.

Extractul de Astragalus Herbagetica – se foloseste inca din antichitate pentru capacitatea de a intensifica activitatea sistemului imunitar, avand si proprietati antivirale.

Este in mod special benefic in apararea organismului de raceli, gripe si infectii virale.

Inflanat+ Curcumin95 Herbagetica –  are o formula imbogatita cu 10 extracte naturale care garanteaza un efect puternic antiinflamatoar si antioxidant.

Asocierea de Curcumin95 C3 complex cu extractele de Boswellia Serrata, Acerola, Salvie, Cimbru si Cuisoare combate eficient inflamatia din corp si inhiba activitatea anumitor enzime activeaza raspunsul inflamator in corp.

AFA Stem+ Herbagetica – contribuie la stimularea productiei de celule STEM adulte.

Pigmentii din compozitie stimuleaza productia de Celule Stem si polizaharidele continute determina migrarea celulelor acolo unde este nevoie pentru regenerarea organismului. De asemenea, protejeaza integritatea structurala si functionala a celulelelor nervoase, ajutand capacitatea de concentrare si memorare, conservarea functiei cognitive odata cu inaintarea in varsta.

Sezonul gripelor si racelilor e mai usor de depasit cu suplimentele naturale Herbagetica.

Un organism sustinut pe deplin va face fata mai usor provocarilor trecerii spre toamna, atunci cand mediul inconjurator devine propice inmultirii virusurilor si bacteriilor.

Sustine-ti corpul cu ajutorul suplimentelor Herbagetica!


Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter