Paste mediteraneene
Actualizat la data de: 14 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 487
Colesterol: 6 mg
Carbohidrati: 73 g
Fibre: 3 g
Proteine: 16 g
Ingrediente:
- 500 gr spaghete, linguine sau fettuccine
- 1/4 ceasca ulei de masline
- 2 catei de usturoi taiati felii subtiri
- 1/4 ceasca busuioc proaspat, maruntit
- 2 cepe rosii mari, tocate marunt
- sare
- piper
- 1/2 cana parmezan sau cascaval
Mod de pregatire:
- Intr-o oala mare cu apa cu sare se pun la fiert pastele timp de aproximativ 8-10 minute, in functie de grosimea si forma lor. Dupa ce se fierb, se lasa la scurs intr-o sita. Uleiul se incalzeste intr-o cratita, se adauga usturoiul si jumatate din cantitatea de busuioc, jumatate din cantitatea de rosii si piper si se calesc aproximativ 3 minute. Pastele se pun intr-un castron mare. Pese ele se toarna compozitia calita peste care se adauga, in castron, rosiile si busuiocul ramase. Se amesteca bine. Se va pune sare dupa gust.
- Deasupra se va pune parmezanul sau cascavalul ras.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Cum va influenteaza dieta starea de spirit
- Totul despre Endoscopia Digestiva Superioara
- Consumul de paste si mentinerea siluetei
- Moduri istete prin care sa faceti preparatele de Paste mai sanatoase
- Cum sa alegeti pasta de dinti potrivita
- Pastele se apropie cu pasi repezi: ce faci cand sarbatorile te deprima?
- Cum iti revii dupa masa de Paste
- Nu lua pastile fara sfatul medicului! Pot avea urmari extrem de grave
- Sfaturi utile pentru un Paste sanatos
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare