Sufleu de morcovi

Publicat la data de: 10 Decembrie 2014 | Actualizat la data de: 10 Decembrie 2014
Sufleu de morcovi

Timp de preparare: Peste 60 minute

Dificultate: redusa

Sufleul de morcovi este un preparat simplu, usor si aromat, excelent pentru bolnavii diagnosticati cu hepatita sau alte suferinte ale ficatului

Ingrediente

  • 600 g morcovi
  • 3 oua
  • 3 linguri de faina
  • 125 g de unt
  • 200 g de zahar brun
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1 varf de lingurita de sare
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare

  1. Pune morcovii la fiert timp de 20 de minute, dupa care adauga-i intr-un blender si mixeaza-i pana cand obtii o pasta omogena.
  2. Adauga ouale, zaharul si sarea.
  3. Cand s-au amestecat bine, completeaza cu faina si praful de copt pe care le amesteci cu ajutorul unei spatule.
  4. Intr-un vas termorezistent, uns cu unt, adauga amestecul si da-l la cuptor, la 180 C, timp de 45 de minute.
  5. Sufleul de morcovi se serveste caldut.
Apreciaza
2 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate