Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 37 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Zorela-Adriana Sgarbura?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator21582189646
2 ani si 3 luni

Un doctor si un om minunat! Nu numai ca e competenta in tot ce face, te investigheaza minutios si isi ia toate masurile de precautie ca sa-ti fie bine. Si ti-e bine! A operat-o pe mama, pe mine si prietenele mele, a doua zi eram ca florile, ne plimbam pe culoare. Chiar si asistentele ne spuneau ca pacientele doamnei doctor sunt altfel decat ale altor medici, "parca va hipnotizeaza". Nu te doare nimic, orice ti-ar face. O minune de om si de doctor!

Utilizator21582189646
2 ani si 3 luni

Este un doctor exceptional, recomand. Nu numai ca e foarte competenta atat ca diagnostic cat si ca chirurg, este foarte omenoasa. A fost singurul ginecolog la care nu m-a durut la consultatie. Cabinetul este foarte ordonat, totul este precis, curatenie impecabila, dotare exceptionala

alexandra P
7 ani si 7 luni

Am nascut cu doamna doctor intr-un spital privat un copil minunat pe care l-am obtinut tot prin tratament la doamna doctor. Toti medicii la care am fost mi-au spus ca nu am nici o sansa decat prin FIV. Este foarte meticuloasa, calificata superior si pasionata.O recomand cu cea mai mare incredere posibila

Bea
7 ani si 7 luni

Este o doctora exceptional de buna la operatii si la nasteri. Are mana usoara, orice iti face nu te doare, explica si este foarte sufletista la tot ce face. Nu am intalnit un doctor asa de bun desi am schimbat multi ginecologi de renume pana sa am norocul sa o gasesc pe dansa.

Iulia A
8 ani si 28 zile

Buna, si eu sunt pacienta doamnei doctor de 2 ani, pe langa faptul ca mi-a rezolvat tot felul de probleme pe care celalalt medic pe care il frecventam nici nu le banuia ( rana pe col , polipi intrauterini , fibrom uterin) si pe toate cu succes si neinvaziv ac***a in vedere dorinta mea de a avea un copil :), este un om extraordinar care nu o data a venit la cabinet inafara programului stabilit doar pentru a nu pierde luna respectiva ( ac***a in vedere ca anumite proceduri trebuiesc facute in functie de CM). Sincer, mi se pare de departe cel mai profesionist medic cu care am colaborat, in ceea ce ma priveste a fost mereu eficienta, ba a dovedit chiar o disponibilitate pe care in alta parte nu am gasit-o. Sfatul meu : verificati pe propria piele inainte sa va faceti o pareare doar din comentariile celorlalti.

marina georgescu
8 ani si 1 luni

Excelent doctor! Recomand

Aurelia Radulescu
8 ani si 2 luni

O doamna doctor deosebita, atat ca pregatire profesionala cat si ca organizare si ca om.Simti ca tot ce face face din toata inima si nu te lasa nerezolvat.Este foarte buna si la operatii si la nasteri, am probat pe mine. Nasa mea m-a adus la dansa pentru ca era si ea foarte multumita, cum erau toate doamnele pe care le-am intalnit acolo si cabinetul este foarte frumos si dotat si deosebit.

Delia M
8 ani si 3 luni

Doamna doctor este foarte buna profesional si foarte grijulie sa nu te doara, sa nu fie instrumentele reci, sa-ti fie bine. Chiar daca examenul ginecologic este de obicei perceput ca stresant, dansa incearca si reuseste sa nu te doara. Este competenta din toate punctele de vedere: investigatii complete, nu ia decizii dupa ureche, numai dupa ce te-a investigat corect si are o mana de aur la operatii, oricat de grele ar fi le rezolva cu bine. Sunt foarte multumita ca am dat peste un doctor bun si pasionat pentru ceea ce face.

Locatie medic

EGO METACS MEDICAL Cabinet
Adresa: Str. Elena Cuza 61, sector4
Localitate: , BUCURESTI
Telefon: 0213200506
09 Iunie 2016

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter