pareri
Este importanta parerea medicului la pastilele contraceptive?
Am 19 ani si as vrea sa imi iau Anticonceptionale insa nu stiu daca ar trebui sa fac asta fara parerea unui medic. Daca sunt persoane ce au luat fara parerea medicului imi puteti spune ce pastile si ce dificultati ati intampinat? [continuare]
Buna, as dori parerea mai multor persoane despre rezultatele analizelor urmatoare de aici. Merg constant la doctor pt astfel de lucruri, nu doar rup internetul in doua. Motivul analizelor este un deranj cronic, abdomen, in partea dreapta mijloc, intre bazin si coaste, mai mult inspre coaste, un deranj constant, nu durere patrunzatoare. Deranjul scade dupa cateva zile de Debridat. Analizele de helicobacteri sau alti paraziti au iesit negative tot timpul, analize specifice de urina, la fel, toate bune, tot timpul. Asadar, aici sunt rezultatele ultimelor analize (prima valoare este reztatul.propriu-zis, a doua valoare este referinta): HEMATOLOGIE 1. Hemoleucograma completa Sange-Spectrofotometrie cu impedanta, citometrie in flux (Mindray BC 5390) INTERVAL BIOLOGIC DE REFERINTA/ ANALIZE REZULTATE (WBC) Leucocite 4.28 10/L 4.23-9.07/10/L Neutrofile % Monocite % 44.8% 34-67.9/% 9.7% 5.3-12.2/% Monocite... [continuare]
Buna ziua,va rog frumos daca ma puteti ajuta cu o parere personala...In Aprilie am fost diagnosticat cu prolaps anal,o fistula anala crescuta spre interior si cativa hemoroizi la fel undeva pe sficter, am avut interventie chirurgicala laparoscopica ptr prolaps si totul a decurs normal vindecarea a fost rapida,pe 15 Iunie a.c am avut alta interventie chirurgicala ptr indepartarea fistulei si interventia a decurs cu probleme a aparut de undeva hemoragie pe masa de operatie doctorul fiind nevoit dupa spusele dansului sa sudeze zona respectiva cu o bucata de piele luata tot de acolo din zona..problema mea acum este recuperarea foarte lunga care normal trebuia sa dureze 12 saptamani si eu deja am 19 saptamani si am dureri foare mari dimineata dupa defecatie,simt ca se inflameaza ceva pe sficter inauntru si atinde de locul unde a fost sudata bucata de piele,cu locul de unde a fost taiata fistula nu am asa mari probleme..daca ma puteti ajuta cu un sfat ce trebuie sa fac sa se vindece si... [continuare]
Buna! Copil 2 ani si 4 luni, rezultat laborator analize IgE total 4490 , Leucocite 15000, VSH 31,ce parere avetti? Care sunt urmatorii pasi de urmat? Mentionez ca paraziti intestinali nu au iesit, eruptie cutanata nu este, astm bronsic nu, doar ca atunci cand raceste face bronsiolite.Astept sfatul dumneavoastra! Multumesc! [continuare]
La recomandarea med. fam. am facut un C T ,unde au fost vazute toate organele interne ficat,pancreas,colecist,rin.dr ,st,splina vezica urinara ,prostata.Defect parietal regiune inghinala de partea dreapta cu orificiu de 23mm ce asociaza hernierea unei anse intestinale pe o lungime de 25mm (peristalica prezenta).Concluzie,diaagnostic. lITIAZA BILIARA VEZICULARA,STEATOZA HEPATICA GRADUL I ,HIPERPLAZIA PROSTATEI,CHIST PARA PIELIC R S,HERNIE INGHINALA DREAPTA REDUCTIBILA SPONTAN SAU PRIN TAXIS.Recomandare consult chirurgical.In urma consultului -Cura chirurgicala a litiazei veziculare (colecist.-Cura chirurgicala a herniei inghinale.Barbat varsta peste 70 ani.Doresc parere specialist. [continuare]
Buna ziua! Menstruatia trebuia sa imi vina pe 9 martie dar inca nu a aparut. In schimb am o secretie maronie si cand ma sterg dupa ce stau pe toaleta, de cateva ori am sesizat sange mai abundent pe servetel ca si cum ar fi o menstruatie normala. Nu prezint nici o durere doar abdomenul in partea de jos putin tare. Am facut si 2 teste de sarcina si sunt negative. Acum sunt in Danemarca de putin timp si nu cunosc bine partea medicala aici. La medicul ginecolog am fost in luna noiembrie si am urmat un tratament pana in luna martie pentru un ciclu neregulat. Imi puteti spune o parere de la ce ar putea fi aceasta secretie pe care o am de aproape 6 zile ? Mulțumesc [continuare]
Buna seara! Sufar de circa 1 an de zile de o despresie severa, doresc o parere avizata despre Neurofeedback intrucat nu gasesc foarte multe reviewuri online si e destul de costisitoare, imi poate confirma cineva daca este eficienta si / sau daca a avut rezultate? Multumesc mult! [continuare]
baietelul meu in virsta de 3 ani vorbeste greu si nu pronunta deloc literele r ,v,l.mentionez ca m-am ocupat personal de el pina la virsta de 2 ani si 4 luni cind l-am dat la cresa .acolo a invatat destul de mu7lte lucruri noi dar nu si sa vorbeasca bine .noi il intelegem dar cei din afara nu.credeti ca e cazul sa consultam un logoped/ medicul lui a zis ca va vorbi dar mai tirziu ca e cam puturos din fire va multumesc anticipat [continuare]
De vreo doua zile am inceput sa simt o durere la sanul stang, in special atunci cand stateam cuclata pe el, sau daca ma apasam cu mana.Azi la dus, am incercat sa il palpez, si intr-adevar simt ceva tare acolo.Adica simt ceva ce la celalalt san nu exista.Am 22 de ani, si m-am programat la medic, dar pana atunci mai este ceva timp, si parca nu am stare, si de aceea apelez la voi poate ma linisteste cineva pana atunci.Este oare cazul sa ma ingrijorez?sunt aproximativ in a 14-a zi a ciclului menstrual, nu poate fi de aceea?Ma gandesc ca e prea devreme sa fie ceva mai grav... [continuare]
Buna ziua! Numele meu este Florentina si am 18 ani. Am o problema privind relatia de cuplu si de partenerul ales. De ceva timp ma simt atrasa de un barbat mult mai in varsta ca mine(are 35 de ani),ma gandesc la el,am "fluturasi in stomac" cand il vad..nu stiu de unde provine aceasta simpatie pentru acest barbat mult mai mare ca mine,as vrea sa aflu ce se intampla cu mine...de ce sunt atrasa de acest barbat? [continuare]
KRISSDM Va salut pe toti! Totul a inceput din momentul in care am fost la un salon de masaj erotic la inceputul lui Noembrie anul trecut intre 4 si 6 Noembrie. Excitatia a fost realizata prin asa zisele tehnici de masaj, dupa care in ultimele 30 de secunde- s-au consumat in interiorul vaginului De atunci traiesc experiente neplacute din care va relatez: In 2 saptamani de al acest lucru ( deci saptamana 2 ) .... au inceput sa imi tremure necontrolat membrele inferioare a trebuit sa traiesc cu acest fenomen pana in jur de revelion ( deci aprox. 6-8 saptamani fata alte semne clinice ). Din saptamana 6 pana acum - am avut 2-3 episoade scurte de ameteli ( usoare/ maxim 60 sec ) acestea manifestandu-se la efort. Saptamana 9 - oboseala in brate - deveneau slab dureroase atunci cand caram obiecte pe peste 1-2 Kg.( nu au tinut mai mult de 2 saptamani ). Din saptamana 9 am manifestat o diaree cronica ( care se mentine desi folosesc ceva impotriva acesteia - am... [continuare]
As vrea o parere si o recomandare a unui specialst endocrinolog
L-THYROXIN 50 ESTE PENTRU TRATAREA HIPOTIROIDIEI(INLOCUIESTE EUTIROXUL DE 50mg)??? AS VREA SA STIU ,PENTRU CA SOTIA MEA A URMAT TRATAMENT CU EUTIROX DAR NU AM MAI GASIT SI AM CUMPARAT THIROXIN. VA MULTUMESC ANTICIPAT!! [continuare]
Ce părere aveți despre aceste pastile?Sunt bune pentru a rămâne însărcinată?Am văzut multe păreri împărțite. [continuare]
fetitei mele in varsta de 4 anisori si 6 luni, diagnosticata cu reflux urinar de gradul 3-4 si 2 uretre pe partea stg i s-a recomandat interventia chirurgicala pentru eliminarea unei uretere si corectarea refluxului... va rog frumos mai vreau un sfat... sa mai adtept sau sa intervin chirurgical... daca da, va rog sa-mi recomandati un specialist [continuare]
Ce as putea sa am ? o parere a unui doctor va rog
buna ziua problema mea incepe acum o luna cand am tinut post 2 saptamani apoi am facut cu 2 picaturi de sange in fecale ( ma durut ff tare anusul).Dupa inca 5-6 zile am mai facut din nou cu sange, am fost la medicul chirurg care mi-a spus ca nu am hemoroizi si nici fisura anala. Folosesc proctolog unguent si debridat (am avut gaze , bolborisme si dureri in partea dreapta de scurta durata si nu in fiecare zi).Am urmat si o dieta si era fff bine pana azi cand am facut din nou cu o picatura mica de sange. Picatura era pe hartie pe vas nu era sange.Am facut analizele de sange Hemoleucograma , VSH , FIER , MAGNEZIU , TGP , GLICEMIE si toate sunt in valori normale. Am citit pe internet si m-am speriat f tare de cancerul de colon. Nu am avut asa ceva in familie si in copilarie nu am avut boli intestinale.Am 20 ani. Pot avea cancer de colon ? Va multumesc [continuare]
sunt un pic speriata..deoarece cred ca am facut-o neprotejat cu prietenul in perioada fertila.. iar la mine cum ciclul nu este regulat nu mai stiu ce sa spun... se poate afla prin vreo metoda si daca se poate sa-mi spuenti si mie va rog! in caz ca ajuta la ceva ultima mea menstuatie a fost pe 25... si de obicei intarzie cam cu o sapt.. cred ca va veni pe 1ian sau mai mult.. [continuare]
buna fetelor va rog ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat? sunt insarcinata in 16 saptamani si sunt fericita am fost la eco mi sa zis ca e ok bebele sar putea sa fie fetita dar nu e sigur.eu sunt de fel f emotivasi medicul ginecolog stie a observat ca mia crescut rapid tensiunea de frik .problema e urmatoarea am vazut ca medicul gine mia scris ca am placenta joasa si mia zis sa nu am contact ok nelamurirea mea e daca e grav lucru asta cu placenta joasa voi ce striti? se mai ridica banuiesc nu?si ink ceva apa de gura colgate plax ice e buna so folosesc in sarcina?ast cu nerabdare rasp voastre [continuare]
Buna ziua tuturor ! Am incercat in nenumarate randuri sa iau legatura cu voi insa fara succes . Sper ca de aceasta data sa putem vorbii! Ma numesc Simona , am 28 ani si......ameteli permanente de 5 ani ! Am mare nevoie de ajutorul vostru pt ca intamplator am descoperit ca starile mele se identifica destul de bine cu cele ale demielinizarii. Sunt intr-o stare permanenta de ameteala de 5 ani , ameteala care uneori scade ca intensitate , alteori e foarte violenta! In urma cu 2 ani au aparut si alte stari : nu mai aveam control asupra mainii stangi, nu-mi mai puteam coordona miscarile , au aparut apoi si la mana dreapta, dar parca de o intensitate mai usoara, de cateva luni au reaparut, iar daca incerc sa accelerez miscarea mainii simt o presiune craniana foarte mare. Mi-a aparut si un punct pe ochiul drept care dispare din cand in cand si se transforma intr-o pata de intensitate mai redusa . Oftalmologic nu am nimic , iar analizele de sange sunt mereu bune( punctul il vad eu nu-i... [continuare]
Eu inca mai tin minte ca, pe la 7-8, maximum 9 ani, ma jucam cu un prieten si gasisem o seringa si am pus-o in buzunaru'' de la spate si m-a intepat odata. Acum am 16 ani si nu am nicio problema de imunitate sau altceva, mereu am luat raceli foarte greu si restul, dar inca ma gandesc, e posibil sa fi luat vreo boala de pe-atunci? [continuare]
Kosmodiscul si benzile magnetice doctor Levin ajuta la ceva in cazul durerilor de spate, a incheieturilor, ca sa stiu ca de cumparat le-am cumparat, nu mai am ce face [continuare]
Buna.Am si eu o intrebare,mi`a intarziat ciclul 3 saptamani.Am facut 3 teste de sacina la un interval de 1 saptmana intre ele,toate iesind negativ.In ultima perioada ciclul meu este cam neregulat chiar si luna trecuta mi`a intarziat 2 saptamani.As vrea sa stiu daca ar putea fi vorba de o posibila sarcina sau de o dereglare hormonala.Ms. [continuare]
buna din nou !as avea o intrebare pt mamicile sau femeile care stiu cate ceva sau au trecut prin asta,sunt insarcinata in 22 saptamani si inca .....nu am simtit bebelusul prea tare lam simtit f putin mici furnicaturi ......la medic am fost a zis ca e ok .....lam vazut miscandu-se.......oare ce o fii??alte mamici il simt ..........destul de tare.......eu mam simtit destul de bine in sarcina nu am vomitat decat o singura data ......in rest mici greturi.......nu stiu ce sa cred e normal oare?la doctor am fos acu m 2 sapt aproape ,o sa merg dupa Pasti,burtik e destul de maricica,si am si luat in greutate.....cam12kg zic ca in primele 3 luni luasem 7kg (inainte aveam 65....)ast nerabdatoare rasp voastre!mms mult si........Pate fericit! [continuare]
Buna ziua, am inteles ca s-au adus in tara niste aparate care omoara celulele canceroase am inteles ca 1000 de euro ar costa tratamentul, imi poate da cineva mai multe detalii despre aceste lucruri Cu respect, Marius [continuare]
O a doua parere despre simptomele mele, va rog.
De 2 sapt am inceput sa am dureri "miocardice"(in dreptul inimii) si arsuri la stomac, gaze. Drept urmare, am incetat consumul d cafea. Mentionez ca inainte de aceasta obisnuiam sa beau cate 3-4 cafele cu lapte/zi. Iar tigari consumam un pachet si jum/zi, iar akm incerc sa fumez tigari mai slabe si aprox 10 tigari/24 ore. Ulterior, am efectuat si cateva analize (EKG,X-ray la plamani, TA) plus consultul medicului general. In urma acestora, dr m-a diagnosticat k reflux gastoesofagian. Am inc sa mananc supe si legume fierte si pui fiert si arsurile la stomac au disparut, gazele s-au rarit, dar in momentul knd fumez am un oarecare "discomfort miocardic". As putea spune ca imi da o stare d agitatie. Va multumesc anticipat. [continuare]
Facand abstractie de faptul ca exista oameni care privesc lucrurile cel putin unilateral(aici ma refer la cei care apara consumul de droguri legale sau ilegale cat si la cei care il combat ostentativ si fara experienta consumului),am sa adresez o rugaminte catre cei care cred si admit fata de ei,inainte de toate,ca au macar o vaga idee despre cum ar putea sa fie tratat un astfel de consum.Am sa fac un rezumat al unei situatii reale,traite pe propria piele.Fostul meu prieten,un om pe care-l respect foarte mult pt calitatile sale,s-a apucat de aceste droguri legale(el avand experienta jointului clasic cu vreo 6 ani inainte sa treaca la special weeds) pe fondul unei depresii generale in ceea ce-l priveste...probleme cu facultatea,cu persoana lui,nemultumirea de sine,stima de sina scazuta,de 2 luni a trait o tragedie in familie vazandu-si tatal mort...motiv pt care a inceput sa consume in EXCES prafuri legale.Ma refer la ierburile de fumat(de la cele care au aparut pe piata si s-ar... [continuare]
As dori parerea unui specialist in ce priveste administrarea indelungata de fluoxetin
La prescrierea medicului psihiatru, aproximativ 18 luni am luat Fluoxetin 20mg zilnic (ca altfel nu ma mobilizam sa fac nimic, as fi stat numai in casa sa imi plang de mila; cu ajutorul tratamentului m-am mobilizat si am reusit sa intru la facultate, altfel..). Depasind perioada aceea, si solicitanta si de depresie chiar acuta, am incercat sa reduc treptat doza de Fluoxetin luand 10mg pe zi (cateva saptamani), apoi 10mg o data la doua zile (tot cateva saptamani), apoi 10mg o data la trei zile si si o data la patru zile. Imi doream sa am vointa sa traiesc fara pastile; numai ca am inceput incet-incet sa ma simt din nou deprimata, complexata, anxioasa si isterica. Asa ca acum ma tin de 10mg de Fluoxetin zilnic, de doi ani de zile. Nu prea imi vine sa ma infatisez la un psihiatru din nou, sa imi prescrie Bilobil sau mai stiu eu ce energizant pt batrani. Cu Fluoxetin 10mg ma simt ''normal'' sa zicem (nu chiar excelent), si incerc sa iau doza cea mai mica care ma mentine la linia de... [continuare]
Sunt Madalina,am 18 ani si ma confrunt cu o crestere excesiva de par pe fata de la varsta de 14-15 ani ..Acest par imi creste de la perciuni mai jos..am consultat un medic,am fost internata o saptamana in spital pt investigatii insa nici un raspuns concret..ma epilez in fiecare saptamana cu ceara dar nu stiu daca este bine ...credeti ca o epilare cu laser ar rezolva prroblema mea ? multumesc [continuare]
Stie cineva cum e Dr.Enciulescu din Tg.Mures?A fost cineva operata de el? [continuare]
Buna.In luna aprilie mi-a venit ciclu menstrual in data de 10 si a durat pana in 14 . Acum e 24 si inca nu mi-a venit.Testele de sarcina imi ies negative.Eu locuiesc in Anglia si nu ma asteptam ca doctorii de aici sa fie asa . (aici mergi la receptie si spui ce problema ai , si in urmatoarele ore te suna doctoru pe mobil pentru a''i da detalii despre problema).Am sunat si mi s''a spus sa astept pana luna viitoare in 10 , iar daca nu imi vine pana atunci sa ma programez atunci .I''am spus ca poate ar fi vb despre chisturi , sau Doamne fereste ceva mai grav , insa el a zis ca nu e posibil,deoarece din cauza chisturilor as avea dureri.Ne dorim foarte mult un copil. Simptome d sarcina nu pot sa zic ca am.(le deosebesc caci am pierdut o sarcina).Singurele simptome,daca pot sa le spun asa is ca obosesc repede si urinez destul de des.Racita nu am cum sa fiu,altceva nu am cum sa am caci luna trecuta mi-am facut analize de secretie vaginala si au iesit pozitive. E posibil sa fiu... [continuare]

Urmareste Sfatul Medicului
Aboneaza-te la Newsletter