Coronavirus Update

Restabilim parul fara substante chimice si siliconi: la ce produs ar trebui sa se acorde atentie?

Actualizat la data de: 16 Septembrie 2021
Restabilim parul fara substante chimice si siliconi: la ce produs ar trebui sa se acorde atentie?

Toti cei care cel putin o data erau preocupati de starea parului si cautau modalitati de a-l restabili ar fi trebuit sa auda despre Olaplex. Produsele cosmetice pentru par Olaplex sunt o formula eficienta de intarire a parului, care nu contine siliconi, aldehide, DEA si diferiti acizi nocivi. Produsul a fost dezvoltat de chimisti profesionisti: Dr. Craig Hawker si Dr. Eric Pressley. Preparatul se bazeaza pe molecula unica Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, care indeplineste multe sarcini si are un efect complex asupra parului.

Daca vorbim despre principalele avantaje ale Olaopex, atunci acestea includ:

• Intarirea eficienta a buclelor. Structura parului devine mai rezistenta la influentele externe si nu este deteriorata atunci cand este uscata cu aer fierbinte, folosind un ondulator sau aplicand vopsea;
• Olaplex nu contine ulei, silicon, sulfati, aldehida sau alte ingrediente,
• Ofera parului splendoare si atractivitate.
• Dupa aplicarea produsului, buclele devin mai frumoase, mai matasoase si mai moi;
• Restaureaza legaturile de bisulfit in interiorul suvitelor. De regula, astfel de conexiuni sunt rupte in timpul procesului de uscare a parului sau in timpul aplicarii vopselei;
• Versatilitate in utilizare. Medicamentul poate fi utilizat in procesul de vopsire a suvitelor, precum si separat in timpul coafarii (pentru a oferi un efect terapeutic si de restaurare).

Forme de eliberare

In functie de scopul aplicarii, exista 3 linii de Olaplex: nr. 1, nr. 2 si nr. 3. Toate acestea sunt disponibile in sticle dozatoare de 525 sau 100 ml.
• Olaplex 1 - "Concentrat", denumire originala "Olaplex Bond Multiplier". Are o nuanta galbuie si este un amestec din apa si o substanta activa. Concentratul este adaugat la colorant. Substantele interactioneaza chimic atunci cand sunt amestecate, iar rezultatul este o slabire a luminozitatii culorii.
• Olaplex 2 - "Cocktail fixativ", denumirea originala este "Olaplex Bond Perfector". Este o crema albicioasa folosita pentru a fixa culoarea. in acelasi timp, are un efect ingrijitor, intareste parul.
• Olaplex 3 - „ingrijire la domiciliu cu Olaplex” sau „Elixir”, denumirea originala - „Olaplex Hair Pefector”. Aceasta este, de asemenea, o crema in tonuri de alb, difera prin faptul ca doza de sticle este de doar 100 ml, spre deosebire de Olaplex nr. 1 si nr. 2. Daca primele doua forme sunt utilizate in saloanele profesionale, atunci Olaplex nr. 3, care este conceput pentru a mentine efectul obtinut, poate fi utilizat acasa. Trebuie aplicat saptamanal, conform instructiunilor atasate.

In ce cazuri este eficient Olaplex?

Indicatii:
• structura parului este deteriorata de substante chimice;
• prezenta varfurilor despicate;
• fragilitate si uscaciune;
• lipsa elasticitatii;
• lipsa volumului;

Contraindicatii:
Daca parul tau este sanatos si frumos, atunci nu te grabi sa cumperi Olaplex imediat - vei fi dezamagit. Molecula activa nu va gasi legaturi rupte, ceea ce inseamna ca procesul va fi inactiv, iar starea buclelor dvs. nu se va schimba. De asemenea, ingrijirea parului cu Olaplex nu este recomandata daca sunteti alergic la componentele preparatului. Consultati un specialist inainte de procedura.

Sursa foto: Pinterest


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter