Ghiveci de toamna
Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: medie
Pacientii care sufera de hepatita se pot bucura de gustul legumelor de toamna, intr-o reteta speciala de ghiveci:
Ingrediente:
- 2 vinete
- 2 ardei (unul galben, altul rosu)
- 1 ceapa mare
- 2 morcovi
- 1 mana de fasole verde
- 2 dovlecei
- 3 linguri ulei
- 3-4 linguri pasta de tomate
- 1 legatura patrunjel
- 1/2 lingurita sare
- 1 litru apa
Mod de preparare:
Curata toate legumele. Toaca ceapa, fasolea verde si morcovul marunt si adauga-le intr-o oala mare, cu putina apa, pe care o pui pe foc. Lasa-le cateva minute, dupa care adauga si restul legumelor taiate cubulete sau felii: vinete, dovlecei si ardei. Toarna restul de apa, sarea si bulionul, apoi baga oala la cuptor, aproximativ 35-40 de minute, pana legumele sunt bine fierte. . La sfarsit, adauga uleiul deasupra si patrunjelul tocat marunt.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Retete cu legume .
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare


Reteta Monica Tatoiu
Dieta pentru hepatita B
Hepatita
Cum recunosti rapid un accident vascular cerebral. Cele trei semne care salv ...
Cosuri cadou cu bauturi premium si delicii de calitate, cheia unui rasfat fa ...
Hepatita toxica
Trecerea la dieta de toamna
Sarcina si hepatita
Hepatita la copii
Hepatita virala B
Obezitatea: tratament fara reteta !
Hepatita - boala mainilor murdare
Hepatita virala A (Hepatita epidemica)
Importanta RMN-ului pentru diagnosticarea precoce a afectiunilor
Relatia dintre hepatita C si hepatita autoimuna
Hepatita D: cauze, simptome si tratament