Clickmed
programare rapida la medic

Ghiveci de toamna

Actualizat la data de: 23 Septembrie 2014
  Ghiveci de toamna

Timp de preparare: 45-60 minute

Dificultate: medie

Pacientii care sufera de hepatita se pot bucura de gustul legumelor de toamna, intr-o reteta speciala de ghiveci:

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • 2 ardei (unul galben, altul rosu)
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 mana de fasole verde
  • 2 dovlecei
  • 3 linguri ulei
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 litru apa

Mod de preparare:

Curata toate legumele. Toaca ceapa, fasolea verde si morcovul marunt si adauga-le intr-o oala mare, cu putina apa, pe care o pui pe foc. Lasa-le cateva minute, dupa care adauga si restul legumelor taiate cubulete sau felii: vinete, dovlecei si ardei. Toarna restul de apa, sarea si bulionul, apoi baga oala la cuptor, aproximativ 35-40 de minute, pana legumele sunt bine fierte. . La sfarsit, adauga uleiul deasupra si patrunjelul tocat marunt.

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate