Ghiveci de toamna
Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: medie
Pacientii care sufera de hepatita se pot bucura de gustul legumelor de toamna, intr-o reteta speciala de ghiveci:
Ingrediente:
- 2 vinete
- 2 ardei (unul galben, altul rosu)
- 1 ceapa mare
- 2 morcovi
- 1 mana de fasole verde
- 2 dovlecei
- 3 linguri ulei
- 3-4 linguri pasta de tomate
- 1 legatura patrunjel
- 1/2 lingurita sare
- 1 litru apa
Mod de preparare:
Curata toate legumele. Toaca ceapa, fasolea verde si morcovul marunt si adauga-le intr-o oala mare, cu putina apa, pe care o pui pe foc. Lasa-le cateva minute, dupa care adauga si restul legumelor taiate cubulete sau felii: vinete, dovlecei si ardei. Toarna restul de apa, sarea si bulionul, apoi baga oala la cuptor, aproximativ 35-40 de minute, pana legumele sunt bine fierte. . La sfarsit, adauga uleiul deasupra si patrunjelul tocat marunt.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Cele mai sanatoase fructe si legume de toamna
- RMN Spectroscopie Cerebrala
- Retete sanatoase de toamna
- Detoxifierea de toamna
- Toamna si durerile reumatice
- 8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta
- Astenia de toamna – modalitati de a-i face fata
- Pregateste-ti organismul pentru toamna: sfaturi utile pentru detoxifiere
- Legumele si fructele de toamna - adevarate minuni pentru sanatate
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare