Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Jamieson, alegerea potrivita pentru o imunitate de fier!

Actualizat la data de: 21 Februarie 2020
Jamieson, alegerea potrivita pentru o imunitate de fier!

Sistemul imunitar protejeaza organismul impotriva bolilor sau a altor corpuri straine potential daunatoare. Atunci cand functioneaza corect, sistemul imunitar identifica si ataca o serie de amenintari (vrusuri, bacterii) si le diferentiaza de tesutul sanatos al organismului.

Pentru ca ne aflam in mod oficial in sezonul racelilor si al gripelor, este esential sa va protejati organismul si sa ii asigurati suportul necesar pentru a tine la distanta bolile. De aceea, suplimentele alimentare de la Jamieson reprezinta alegerea potrivita pentru o imunitate de fier. Iata cateva sfaturi pentru a va mentine sanatatea:

Luati zilnic un supliment pe baza de multivitamine adecvat varstei

Realist vorbind, este putin probabil sa urmati o dieta perfect echilibrata in fiecare zi. Un supliment alimentar pe baza de vitamine, minerale si antioxidanti precum Jamieson Multi 100% Complete de la Jamieson acopera posibilele deficiente nutritionale si contribuie la mentinerea unei imunitati puternice.

Consumati vitamina C

Vitamina C este in masura sa previna si sa trateze infectiile respiratorii si sistemice prin imbunatatirea diferitelor functii ale celulelor imune. De aceea, vitamina C reprezinta unul dintre elementele esentiale de administrat in timpul unei raceli sau gripe. Vitamina C de la Jamieson este un supliment alimentar din sursa naturala, ideal pentru a mentine functionalitatea normala a sistemului imunitar.

Nu uitati de vitamina D!

Deficitul de vitamina D este in stransa legatura cu un raspuns imunitar scazut si o incidenta mai mare a infectiei. Vitamina D joaca un rol extrem de important si in functionarea sistemului imunitar si poate fi un factor determinant in apararea fata de infectii acute (virale, bacteriene, fungice). Jamieson Vitamina D este un supliment alimentar din sursa naturala care stimuleaza imunitatea organismului si ajuta la absorbtia calciului, pentru oase si dinti sanatosi.

Extra forta cu Zinc!

Pe langa functia principala de intarire a sistemului imunitar, zincul dezvolta un efect antioxidant si ajuta la mentinerea unui nivel optim de sanatate al organismului. Formula suplimentului alimentar Jamieson Zinc 50 mg mentine rezistenta sistemului imunitar, permitand organismului sa treaca mai usor peste episoadele de gripa si raceala.


Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter