Clickmed
programare rapida la medic

Dansatorul Michael Flatley s-a vindecat de un "virus misterios" prin bioenergie

Publicat la data de: 05 Ianuarie 2009

Celebrul dansator Michael Flatley va putea urca din nou pe scena, dupa trei ani in care a suferit de un "virus misterios", inlaturat cu ajutorul tratamentelor bioenergetice, potrivit unei declaratii a dansatorului in presa irlandeza, preluata de Reuters.

"Medicina conventionala nu a reusit sa ma vindece de acest virus, insa am avut norocul sa cunosc un tanar bioenergetician irlandez. Cand acesta m-a vizitat pentru prima oara, abia ma puteam ridica de pe scaun. Dupa 10 sedinte ma simteam deja mai bine, iar acum ma simt excelent. Acum sunt aproape 100% refacut si pot dansa din nou in viteza", a spus Flatley.

In 2006, dansatorul a fost internat intr-o clinica din Londra din cauza unui virus necunoscut, care l-a obligat sa-si amane turneul european "Celtic Tiger".

Datorita tratamentului cu bioenergie, Flatley si-a putut relua antrenamentele zilnice si a participat la un show de dans american. Potrivit site-ului clinicii unde lucreaza bioneregeticianul care l-a vindecat, tratamentul de acest fel urmareste reechilibrarea energiei din corp.

Michael Flatley s-a nascut in 1958, in SUA, din parinti irlandezi. El a devenit celebru odata cu infiintarea trupei Riverdance, care promova dansul irlandez in lumea intreaga, si datorita show-ului "Lord of the Dance".


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate