Dansatorul Michael Flatley s-a vindecat de un "virus misterios" prin bioenergie

Celebrul dansator Michael Flatley va putea urca din nou pe scena, dupa trei ani in care a suferit de un "virus misterios", inlaturat cu ajutorul tratamentelor bioenergetice, potrivit unei declaratii a dansatorului in presa irlandeza, preluata de Reuters.

"Medicina conventionala nu a reusit sa ma vindece de acest virus, insa am avut norocul sa cunosc un tanar bioenergetician irlandez. Cand acesta m-a vizitat pentru prima oara, abia ma puteam ridica de pe scaun. Dupa 10 sedinte ma simteam deja mai bine, iar acum ma simt excelent. Acum sunt aproape 100% refacut si pot dansa din nou in viteza", a spus Flatley.

In 2006, dansatorul a fost internat intr-o clinica din Londra din cauza unui virus necunoscut, care l-a obligat sa-si amane turneul european "Celtic Tiger".

Datorita tratamentului cu bioenergie, Flatley si-a putut relua antrenamentele zilnice si a participat la un show de dans american. Potrivit site-ului clinicii unde lucreaza bioneregeticianul care l-a vindecat, tratamentul de acest fel urmareste reechilibrarea energiei din corp.

Michael Flatley s-a nascut in 1958, in SUA, din parinti irlandezi. El a devenit celebru odata cu infiintarea trupei Riverdance, care promova dansul irlandez in lumea intreaga, si datorita show-ului "Lord of the Dance".