Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

MedLife continua proiectul Caravana cu Sanatate si sprijina comunitatile vulnerabile din sudul tarii

Actualizat la data de: 08 Noiembrie 2022
MedLife continua proiectul Caravana cu Sanatate si sprijina comunitatile vulnerabile din sudul tarii

• Serviciile medicale oferite in mod gratuit au fost puse la dispozitia locuitorilor din localitatile Dragoesti (judetul Ialomita), Chiselet (judetul Calarasi) si Necsesti (judetul Teleorman) prin intermediul Unitatii Medicale Mobile MedLife.

• Localnicii au beneficiat in perioada 23 – 30 octombrie de un screening general – o consultatie, un set de analize, EKG si o ecografie abdominala.

• Aceasta a fost cea de-a treia editie a proiectului MedLife, Caravana cu Sanatate, in care Unitatea Medicala Mobila s-a deplasat in zone rurale cu acces deficitar la servicii medicale.

• in primele doua editii, MedLife a oferit asistenta medicala gratuita localnicilor din comune izolate din judetele Brasov, Prahova, Buzau, Vaslui si Iasi.

• Proiectul Caravana cu Sanatate a fost lansat de MedLife cu un an in urma, timp in care Unitatea Mobila a parcurs peste 5.000 de km, a investigat, consultat, testat gratuit peste 3.000 de persoane, prin actiuni care au vizat comunitati vulnerabile din mediul rural, categorii de romani afectati de pandemia de coronavirus, pacienti cu boli cronice, dar si refugiati din Ucraina.

MedLife continua proiectul Caravana cu Sanatate si sprijina comunitatile vulnerabile din sudul tarii, oferind gratuit, servicii medicale prin intermediul Unitatii Mobile.
In perioada 23 – 30 octombrie, Unitatea Medicala Mobila a fost prezenta in localitatile Dragoesti (judetul Ialomita), Chiselet (judetul Calarasi) si Necsesti (judetul Teleorman) impreuna cu personal medical specializat, in vederea acordarii de servicii medicale gratuite.

Specialistii MedLife au fost la dispozitia pacientilor si le-au oferit un screening general – consultatie, un set de analize, EKG si o ecografie abdominala.

Ca parte a angajamentului nostru de a face Romania bine impreuna, avem in desfasurare Caravana cu sanatate, un proiect pe termen lung, prin care urmarim cresterea accesului la servicii medicale a unui numar cat mai mare de persoane, in special din mediul rural, unde accesul la serviciile medicale este unul deficitar. Prin intermediul Caravanei si a altor initiative derulate de-a lungul timpului, punem umarul la insanatosirea comunitatii din care facem parte cu totii’’ a declarat Dorin Preda, Director Executiv MedLife Group.

Proiectul Caravana cu Sanatate a fost lansat de MedLife cu un an in urma, timp in care Unitatea Mobila a parcurs peste 5.000 de km, a investigat, consultat, testat gratuit peste 3.000 de persoane, prin actiuni care au vizat comunitati vulnerabile din mediul rural, categorii de romani afectati de pandemia de coronavirus, pacienti cu boli cronice, dar si refugiati din Ucraina.

Despre Sistemul Medical MedLife

Sistemul Medical MedLife a pornit acum aproape trei decenii, s-a dezvoltat sanatos si a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Romania. Antreprenorii romani, care au pus bazele acestei companii, au investit si s-au implicat pentru a aduce schimbare in sistemul de sanatate romanesc, au
crezut in inovatie si au indraznit sa tinteasca cat mai sus, pentru a oferi pacientilor romani calitate, profesionalism, grija si respect pentru nevoile lor.

Compania opereaza cea mai extinsa reea de clinici, una din marile reele de laboratoare medicale, spitale generale i specializate i are cea mai mare baza de clieni corporate pentru Pachete de Prevenie in Sanatate din ara. Este, de asemenea, din punct de vedere al vanzarilor, unul dintre cei mai mari jucatori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est.

Grupul MedLife are un istoric de succes in ceea ce priveste atat cresterea organica, cat si cresterea prin achizitii. Echipa sa puternica si experimentata de management a fost capabila sa creeze si sa gestioneze
aceste oportunitati de crestere, dobandind cunostinte si experienta valoroase, care sa ii permita gasirea celei mai bune cai pentru continuarea cu succes a extinderii.

Fiind o companie romaneasca cu traditie, MedLife a ales sa se listeze la Bursa din Romania, fiind un model al listarilor pe piata locala de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanta corporativa pe care o are implementata, a inspirat si alte companii locale spre a porni pe acest drum si a ajuta la dezvoltarea capitalului romanesc si a economiei. Actiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti, Categoria Premium, avand simbolul de tranzactionare ″M″.

In perioada de pandemie, MedLife a reusit sa joace un rol esential in societate si sa capete un statut de lider in monitorizarea pandemiei prin implicarea activa in zona de cercetare.

Compania continua sa investeasca in proiecte cu impact asupra comunitatii locale in tehnologie si infrastructura. Creeaza locuri de munca si dezvolta un ecosistem care contribuie la dezvoltarea si mentinerea unei Romanii sanatoase.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate