×

Am gasit 8 intrebari despre Tulburare bipolara.

Recent mi-am facut analizele la recomandarea medicului endocrinolog si am avut urmatoarele rezulate: TSH 2.29 (interval de referinta 0.35-4.94), Free T4 1 (interval de referinta 0.70-1.48), TPO...

Intrebare postata acum o luna de MembruMobileApp1505381779.

Ce cantitate de eutirox trebue sa beau zilnic

Intrebare postata acum 4 luni de MembruMobileApp1497447796.

Buna! De vreun an de zile ma confrunt cu o problema si nu stiu daca e bipolaritate sau nu chiar nu stiu. Plang din orice, daca imi spune cineva ceva acum plang. Daca cineva imi strica dorintele sau...

Intrebare postata acum 4 luni de MembruMobileApp1497044058.

Am fost operata pe 13 feb si am ramas cu o raguseala Am luat Thiossen600 vreo 3 cutii a inceput sa mi revina vocea dar acum am inceput iar sa nu am voce Am fost la orl si doct.mi a zis ca operatia...

Intrebare postata acum 4 luni de MembruMobileApp1487870843.

rezultat Punctie ac fin: pe fond hemoragic vechi si inflamator cronic sclerocictricial se identifica relative frecvente grupuri epiteliale micromezofoliculare si parcelar de tip oxifil compact,...

Intrebare postata acum 8 luni de MembruMobileApp1484690098.

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca vreunul din voi s-a confruntat cu problemele pe care le am eu acum...sunt operata pe 6 octombrie 2016 ( TIROIDECTOMIE TOTALA) si de vreo 3...

Intrebare postata acum 11 luni de .

Buna ziua. As avea si eu o nelamurire,daca ma puteti ajuta,va rog. In urma cu 4 luni de zile,mama mea a inceput sa adopte un comportament diferit.Totul a inceput prin a il banui pe tatal meu ca o...

Intrebare postata acum 4 ani de . Psih. Roxana Olaru MPsih. Roxana Olaru este un medic autorizat SFM a raspuns.

Buna seara,

Numele meu este Ioana, iar sora mea Laura in varsta de 28 de ani a fost diacnosticata cu tulburare afectiva bipolara, de catre domnul doctor psihiatru Popescu de la Spitalul...

Intrebare postata acum 7 ani de . Psih. Sorinel Mocanu MPsih. Sorinel Mocanu este un medic autorizat SFM a raspuns.

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, firma ActiveSoft, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin Sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK