×

Am gasit 207 intrebari despre Colesterol.

VSH - TEHNICA WESTERGREN ! 15 mm/h 2 - 13
Analizele pentru .hematologie au fost lucrate de: Medic primar Ivascu Mariana, Chimist principal Badiceanu Ana si validate de Lungu Eugenia
.Hematologie...

Intrebare postata acum 7 luni de Utilizator21539721576.

Buna ziua, am efectuat analizele si am urmatoarele valori
leucocite 4.5, monocite 13.2 VSH 29 magneziu 1.8, TGP 42, TGO 33, TSH 3.52 SI FT4 1.02, ultimele doua fiind normale. Mentionez ca am...

Intrebare postata acum 9 luni de Utilizator21534404211.

La analize mi-au iesit colesterol 270 si trigliceride 86 nu am primit nici un fel de tratament,am 27 ani si 52 kg mananc sanatos insa fumez

Intrebare postata acum 9 luni de Utilizator11533120866.

Va rog daca un medic imi poate da o p***astie sigura pentru o dieta care sa o urmez.Medicamentul recomendat este Atorvastatin de la Lipitor de 40mg.

Intrebare postata acum 10 luni de Utilizator21530189898.

Buna ziua am vârstă de 36 de ani și mi-am făcut analizele anuale valoarea eritrocitelor mi a ieșit 3,77, menționez că nu este prima dată când valoarea îmi iese mica ce ar trebui sa fac...

Intrebare postata acum 11 luni de Utilizator11528988960.

Buna ziua
Am efectuat analizele pt colesterol si rzultatul a fost urmatorul:
Colesterol total=172
HDL =39
LDL=122
Trigliceride=125
Sunt ingrijorata pentru ca HDL este mic, sub limita admisa,...

Intrebare postata acum un an de MembruMobileApp1514032517.

Am facut anlize in agust p***aezultat ,colesterol total 212 ,HDL48,8 LDL 163,5 Trigliceride92,in decembrie colesterol total227,2 HDL611,63 LDL 164,3 trigliceride 69

Intrebare postata acum un an de MembruMobileApp1513362421.

Am cortizolul 353 si progesteronul 0.1va rog sa imi interpretati aceste analize.Va multumesc!

Intrebare postata acum un an de MembruMobileApp1510257765.

Am tratament;Lipantil-145 mg una seara Rosuvastatina-10 mg una seara Omacor-1000 mg si Emanera -40 mg una dimineata tinp de 3 luni Tigari NU Cafea NU Dulce Ocazional Alcool vin alb...

Intrebare postata acum un an de MembruMobileApp1509810986.

Buna ziua!

Am efectuat in urma cu 2 ani mai multe analize care imi indicau ca sunt purtator de hepatita B, insa TGP si TGO nu erau modificate. Acum TGP a iesit 54, iar maxima era 45.Mentionez ca...

Intrebare postata acum un an de .

Bună ziua! Sunt bărbat de 41 de ani cu înălțimea de 185 si greutatea 105 kg si in urma analizelor de sânge mi-au iesit valori ridicate la colesterol si trigleceride! Dar fiind ca am facut...

Intrebare postata acum 2 ani de MembruMobileApp150330210428229.

Bună ziua! Sunt bărbat de 41 de ani cu înălțimea de 185 si greutatea 105 kg si in urma analizelor de sânge mi-au iesit valori ridicate la colesterol si trigleceride! Dar fiind ca am facut...

Intrebare postata acum 2 ani de MembruMobileApp150330210428229.

PSA 14,7. Tușeul rectal și ecografie normale - fără alte simtome doar o funcție erectilă mai redusă - am 66 ani.

Intrebare postata acum 2 ani de MembruMobileApp1487570966.

O interpretare suplimentara a testului ar fi binevenita.Cu ceva timp in urma am avut un episod de vedere dubla ameteala stare de slabiciune dupa care o mare perioada de timp vedeam unul sau doua...

Intrebare postata acum 2 ani de MembruMobileApp1487522440.

etate 71 ani/neutrofile43,9/euzonofile7,4/fibrinogen452,7trigliceride217,48/glicemie110,24colesterol ldl77,92/gpt 28,62

Intrebare postata acum 2 ani de MembruMobileApp1486552367.

Buna ma numesc gabriela si am 39de ani am fc analize si mi.a iesit colesterol 243 va rog sa.mi spuneti ce sa fc.Multumesc.

Intrebare postata acum 2 ani de MembruMobileApp1485629971.

Buna seara ! In urma efectuarii unor analize de sange, valoarea colesterolului a fost de 222 ( 240 nivel crescut ) iar valoarea TGP a fost de 36.4 (

Intrebare postata acum 2 ani de .

In urma analizelor TGO/AST 103 iar TGP/ALT 29. Urmez un tratament cu antihipertensive de cca. 10 ani. In aceste conditii tratamentul cu Liphantil este recomandat ?

Intrebare postata acum 2 ani de .

analize de sange GGT 90,COLESTEROL 190 SI TRIGLICERIDE 257 ,,,MA SIMT EXTREM DE OBOSITA SI MA DOARE INTREG SIST MUSCULAR SI OSOS SUNT FEMEIE SI AM 56 ANI ...LA MENOPAUZA DE 7 ANI

Intrebare postata acum 2 ani de .
Pag 1 din 11

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.